پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور تاکید کرد: امیدواری بسیاری داریم که آمریکا در پیشنهاد اخیرش به شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز دچار شکست حتمی شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای حسن روحانی در ادامه اظهاراتش در نشست با مدیران ارشد رسانههای کشور به مناسبت هفته دولت، در پاسخ به پرسش مدیر مسئول روزنامه شرق درخصوص برنامه دولت برای بهبود شرایط نامطلوب معیشتی مردم، گفت: حتما آنطور که شما گفتید من هم قبول دارم که شرایط مطلوب نیست.
رئیس جمهور افزود: مردم میخواستند زندگی راحت و بهتری از نظر مادی داشته باشند، دغدغه شان در قبال آینده کشور کمتر باشد و به نظامشان کاملا اطمینان داشته باشند.
آقای روحانی گفت: اینکه بیان شد که گاهی تغییرات در دولت بی ثباتی ایجاد میکند، بالاتر از این هم مدنظر است و آن اینکه مردم در قبال آینده تزلزل فکری پیدا کنند که البته چنین نیست و نخواهد بود.
رئیس جمهور افزود:، اما اینکه چرا با چنین شرایطی مواجهیم روشن است؛ از ۴۲ سال پس از انقلاب، یعنی ۸ سال با جنگ تحمیلی و حداقل ۱۰ تا ۱۲ سال با تحریم مواجهیم و اکنون نیز در شرایط تحریم بی سابقه قرار داریم.
آقای روحانی گفت: اینکه کسی بگوید آیا میشد کاری کرد که جنگ نشود یا زودتر تمام شود؛ تحریم نشویم یا تحریمها زودتر به پایان برسد یا اکنون تحریمها زودتر تمام شود، اینها موضوعات مفصلی است که باید به جای خود صحبت شود.
رئیس جمهور افزود:، اما من میتوانم بگویم که این دولت برای ایجاد امنیت در کشور و نیز برای برداشتن تحریمها به عنوان معضلی که بالای سر مردم است، حداقل یک بار کاملا تحریمها را شکست، اما بار دوم دولتی عجیب در آمریکا سرکار آمد که همه اقداماتش عجیب است و همه پیمانها را شکست چنانکه با برجام چنین کرد.
آقای روحانی گفت: شرایط را از سال ۹۳ تا ۹۶ درنظر بگیرید آمارها را ببینید که از نظر تورم، رشد اقتصادی، روحیه و نشاط مردم و تحولات بزرگ اقتصادی با چه شرایطی مواجه بودیم، اما در این سه سال با مشکلات عظیمی مواجه شدیم، هدف این بود که ما را به زانو درآورند، اما نتوانستند.
رئیس جمهور تصریح کرد: در سه سال اخیر هم پای راست و هم پای چپ برجام را شکستند و اکنون با عصای زیربغل راه میرود در عین حال وسط میدان با دو عصای زیربغل در برابر آمریکا مقابله میکنند و ایستاده و در چند مقطع آمریکا را از نظر سیاسی شکست داده است.
آقای روحانی گفت: در این شرایط میبینیم که با چه مشکل جدیدی نیز مواجه شدیم.
رئیس جمهور خطاب به مدیران ارشد رسانهها تاکید کرد: این نکته را تبیین کنید که در جایی که میگوییم مردم با مشکل مواجهند و باید زندگی بهتری داشته باشند، علل بروز مشکلات را نیز بیان کنید حتی جایی که دولت مقصر بوده است نقد کنید اشکالی ندارد، اما بگوییم که دولت در حد توانش حقوقها را به طور متوسط حدود پنج شش برابر افزایش داده به نحوی که حقوقها حداقل ۹، ۹ برابر شده است.
آقای روحانی افزود: حداقل حقوق مستمری بگیران یعنی افراد محروم جامعه ۵، ۹ برابر و حقوق فرهنگیان به طور متوسط ۴، ۶ افزوده شده است اگر از این طرف مشکلات را میگوییم اقدامات دولت را نیز بیان کنیم.
رئیس جمهور گفت: به مردم بگویید که در دولت یازدهم و دوازدهم چه تعداد از روستاهای کشور برق دار و به چه تعداد آبرسانی شد و دستاوردهای عرصه آموزشی و بهداشتی را بیان کنید.
آقای روحانی افزود: به مردم توضیح دهیم که اگر شرایط بهتر میخواستند که البته حق با آن است، اما چه مشکلاتی نیز وجود دارد.
رئیس جمهور گفت: ما در هر انتخاباتی به علت رقابت ها، انتظارات را افزایش میدهیم و همین سبب میشود که دولت بعدی که سرکار میآید هر کاری هم که میکند با برآوردن انتظارات، فاصله دارد پس نتیجه میگیرند که آن دولت نتوانسته است وعده هایش را محقق کند، حالا فرد پیروز انتخابات چنین ادعاهایی کرده یا رقیبتش گفته است که در هر حال انتظارات را بالا میبرد.
آقای روحانی خطاب به مدیرمسئول روزنامه شرق افزود: شما که میگویید دولت تلاش بیشتری کند مقداری هم موضوع را متوجه رسانه کنید که واقعیات را بیشتر برای مردم توضیح دهند.
رئیس جمهور در پایان این نشست با قدردانی از مدیران ارشد رسانههای کشور اظهارداشت: در این ایام رفاقت بیشتری میان رسانهها و دولت ایجاد شد که امیدوارم تا پایان دولت ادامه داشته باشد.