• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
بین الملل » غرب آسیا
به مناسبت روز ارتش

میشل عون: لزوم ایستادگی برابر طمع ورزی‌های رژیم صهیونیستی

رئیس جمهور لبنان گفته است: اسرائیل به شکل روزافزون قطعنامه ۱۷۰۱ را نقض و به حاکمیت لبنان تجاوز می‌کند.

میشل عون: لزوم ایستادگی برابر طمع ورزی‌های رژیم صهیونیستی   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین‏‏، میشل عون رئیس جمهور لبنان در سخنانی به مناسبت روز ارتش در این کشور یکی از مهمترین وظایف ارتش این کشور را ایستادگی در برابر طمع ورزی‌های رژیم صهیونیستی دانست و از آن‌ها خواست با چشمانی باز مراقب حاکمیت لبنان باشند و اجازه ندهند تروریست‌ها بار دیگر وارد مرز‌های کشور شوند.
میشل عون رئیس جمهور لبنان گفت ۷۵ سال از تأسیس ارتش کشور ما می‌گذرد. ارتش ما با امکانات محدود، پیروزی‌های بزرگی کسب کرد. اما با شرایط دشواری هم مواجه بوده است. جنگ‌های دیگران در خاک ما، ارتش را فرسوده است. جنگ‌های داخلی آن را پاره پاره و قدرت شبه نظامیان، آن را ضعیف کرد و اقدامات مختلفی برای باج خواهی از آن صورت گرفت؛ اما وفاداری ارتش به وطن همواره به منزله عاملی بود که همبستگی آن را احیا و همچون زرهی بود که آن را از لغزش دور کرد. 
وی افزود در پی تجارب سخت آموختیم که ارتش به منزله قلب کشور است و در صورت آسیب وارد شدن به قلب، بدن باقی نخواهد ماند.
رئیس جمهور لبنان همچنین گفت: پیروزی در جنگ اقتصادی که لبنان به آن وارد شده است، به همت کشور و شهروندان بستگی دارد. اگر همگان نقش خود را به خوبی ایفا کنند، رهایی از آن امکان پذیر است. اما کنار ایستادن و هدف قرار دادن همه تلاش‌ها برای نجات کشور هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.
وی افزود با تصویب طرح اولیه برای بازگشت آوارگان سوری به کشور خود که بیشتر مناطق آن امن شده است و می‌توانند در آن جا ساکن شوند، حکومت تصویر یکپارچه‌ای برای حل این بحران تعیین کرده است. امیدواریم کشور‌های ذیربط برای تأمین امنیت در بازگشت باعزت شهروندان سوری، با ما همکاری کنند.
رئیس جمهور لبنان همچنین گفت اسرائیل به شکل روزافزون قطعنامه ۱۷۰۱ را نقض و به حاکمیت لبنان تجاوز می‌کند. ضمن تاکید بر تمایل بیروت به پایبندی به این قطعنامه و حل مسائل مورد نزاع با نظارت سازمان ملل، می‌گوییم ما همچنین به اصل دفاع از خود، کشور، مناطق دریایی و حاکمیت لبنان پایبند هستیم و در این زمینه هیچ نوع کوتاهی نشان نمی‌دهیم.
میشل عون تاکید کرد وظیفه شما این است که در برابر طمع ورزی‌های اسرائیل، با چشمانی باز مراقب حاکمیت لبنان باشید و از سوی دیگر، اجازه ندهید تروریست‌ها بار دیگر وارد مرز‌های کشور شوند.
وی گفت من آموخته ام که برای نجات دادن یک زخمی، باید از میان مین‌ها عبور کنیم. اکنون کشور ما به منزله یک زخمی است. من در برابر شما متعهد می‌شوم که از میان میان‌ها عبور کنم و برای بازگشایی راه نجات، به تلاش ادامه دهم. بدون تردید، در مسیر من تسلیم شدن هیچ جایی ندارد.
میشل عون افزود: وارد جنگی سخت‌تر از جنگ‌های نظامی شده ایم، زیرا این جنگ معیشت همه مردم لبنان را هدف قرار می‌دهد. دشمن مخفی به شکل ویروس وجود دارد که به همه بشریت حمله کرده است و همچنان قربانیانی بر جای می‌گذارد و به اقتصاد جهان آسیب وارد می‌کند. لبنان نیز در این عرصه آسیب دیده و قربانیانی داشته است. این ویروس به وخامت اوضاع اقتصادی ما منجر شده است. این دشمن اکنون مانع از آن شده است که با یکدیگر دیدار داشته باشیم.  
رئیس جمهور لبنان در همین حال گفت: نخستین دشمن لبنان فساد در موسسات و برخی از مسئولان است. برای ریشه کن کردن این فساد با مسائل دشواری مواجه بودیم؛ هرچند اقدامات برای ریشه کن کردن این فساد هرچند به شکل کُند، با ثبات انجام می‌شود.
وی افزود: دومین دشمن ما کسانی هستند که برای به دست آودن سود‌های انباشته، معیشت مردم لبنان را به بازیچه می‌گیرند.
میشل عون گفت: سومین دشمن لبنان کسانی هستند که برای جمع کردن پول، در آسیب وارد آوردن به پول کشور سهیم بوده اند.
رئیس جمهور لبنان تاکید کرد: چهارمین دشمن لبنان کسانی هستند که برای ایجاد ناامیدی و روحیه تسلیم، شایعه پراکنی می‌کنند و همچنین کسانی هستند که کشور‌های جهان را علیه کشور و مردم خود تحریک و برای جلوگیری از کمک‌های آن‌ها به کشور خود تلاش می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست بصیرتی با موضوع بررسی ابعاد اقدامات تروریستی اخیر در سیاهکل
تولید سفارشی ادوات آزمایشگاهی با دستان متخصصان بومی در قزوین
باخت مس کرمان برابر فولاد هرمزگان درلیگ برتر فوتسال بانوان
چند روایت...
ویژه برنامه‌های نهاد امامت جمعه کیش در ماه رمضان
پیشرفت بیش از ۲۰ درصدی ساخت لندینگ‌کرافت ۱۵۰۰ تنی
با مهار حریق یک مجتمع مسکونی در مشهد، ۱۲ نفر نجات یافتند.
راهپیمایی ۲۲ بهمن، پاسخ کوبنده ملت ایران به تهدید‌های آمریکا
بهره برداری از یادمان شهدای گمنام شهر گلگیر مسجدسلیمان
پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی درگذشت مادر شهیدان علی‌بیگی
ثبت نام بیش از هزار و ۸۵۵ نفر برای حضور در انتخابات شورا‌های روستا‌ها و عشایر گلستان
افزایش حجم انتقال کالا از مسیر خط آهن خواف
ادامه تظاهرات شهروندان سارایوو
دستگیری سارق قاپ زنی در شوش  
ادامه بازرسی از بازار استان تا پایان ماه مبارک رمضان و عید نوروز
افق‌های روشن ایران با خورشید؛ قزوین و سیستان و بلوچستان، پیشگامان انرژی پاک
آمادگی برای سرمایه‌گذاری در ۵۰ فرصت اقتصادی در مرز چیلات
اخبار کوتاه ۲۷ بهمن کردستان
اربعین شهدای اغتشاشات دی در کرمان؛ ۲۹ بهمن
۲۶ هزار متقاضی در استان اردبیل صاحب خانه می‌شوند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
تجلیل ازدکتر رسول خدابخش دانشمند هسته‌ای کشور در اردبیل
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد
رونمایی از تندیس « سرباز وطن »
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم
توضیحات قالیباف درباره افزایش حقوق‌ها در سال آینده
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۸ نظر)
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۷ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)
عنایت بخشی درگذشت  (۱ نظر)