• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۸۰۷۴۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۵
سیاسی » دولت
آقای روحانی:

باید افراد آلوده را شناسایی و از جامعه جدا کنیم

رئیس جمهور با تاکید بر لزوم شناسایی و جداسازی مبتلایان به کرونا از جامعه گفت: برخی کشور‌ها از طریق موبایل افراد آلوده، آن‌ها را رهگیری می‌کنند؛ اگر وزارت بهداشت این راه را مطلوب بداند اجرای آن چندان مشکل نیست.

باید افراد آلوده را شناسایی و از جامعه جدا کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای روحانی در ادامه سخنان خود در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با تاکید بر لزوم انجام تست و شناسایی مبتلایان تصریح کرد: راه مقابله با کرونا این است که بدانیم چه کسی حامل این ویروس است، ممکن است فرد مبتلا علامت ظاهری آنچنانی نداشته باشد لذا ما باید با تست تشخیص دهیم.
رئیس جمهور افزود: با شناسایی افراد آلوده باید مبتلایان را از جامعه جدا کنیم، ممکن است فرد آلوده در خانه یا بیمارستان بماند، اما جدا کردن مبتلایان از جامعه باید به عنوان وظیفه دوم ما اجرا شود.
آقای روحانی ادامه داد: مرحله بعد شناسایی افرادی است که با فرد آلوده در ارتباط بوده اند، باید آن‌ها را نیز رهگیری و از جامعه جدا کنیم.
رئیس جمهور گفت: تمامی کشور‌هایی که در این زمینه توفیقی به دست آورده اند از این راه عمل کردند که مسائل بهداشتی را الزامی و افراد مبتلا را شناسایی و از جامعه جدا کرده اند همچنین افرادی را که به نحوی با فرد آلوده در تماس بوده اند نیز شناسایی و رهگیری و از جامعه جداکردند تا شرایط جامعه مناسب و قابل قبول شده است.
آقای روحانی با اشاره به استفاده برخی کشور‌ها از سیستم مانیتورینگ برای شناسایی و رهگیری مبتلایان، تصریح کرد: این کشور‌ها عمدتاً از طریق موبایل مانیتورینگ کرده اند، یعنی موبایل فرد الوده تا ۱۵ روز رهگیری می‌شود تا مشخص شود کجا رفته و با چه کسانی در ارتباط بوده است. ما در اینجا چنین سیستمی نداریم، اما اگر وزارت بهداشت این راه را مطلوب بداند، اجرای آن چندان مشکل نیست ما می‌توانیم امکاناتمان را در این راه بسیج کنیم تا این کار انجام شود.
آقای روحانی با اشاره به سرعت انتشار ویروس کرونا در برخی نقاط افزود: در برخی نقاط یک مرتبه تعداد مبتلایان افزایش می‌یابد و بیشتر نیز به این مربوط است که افراد در اجتماعات حضور می‌یابند و گاهی دیده میشود پس از خروج از اجتماعی ۲۰۰ نفره، ۲۰ الی ۳۰ نفر مبتلا شده اند.
رئیس جمهور افزود: به استان‌ها اختیاراتی داده ایم تا ستاد‌های استانی بتوانند دستورالعمل‌هایی را برای اقدامات محدودکننده وسخت گیرکننده به مدت یک هفته و یا در صورت نیاز بیشتر اجرا کنند.
وی با اشاره به اعلام برخی مناطق به عنوان قرمز، زرد و سفید تصریح کرد: وضعیت شهر‌ها تنها مربوط به میزان افزایش یا کاهش مبتلایان نیست بلکه به خیلی چیز‌ها ارتباط دارد و وابسته به امکانات آن شهرستان و یا استان است؛ در شهرستانی بیمارستان و تخت و نیروی انسانی وکادر درمانی به میزان لازم وجود دارد لذا وقتی ۱۰۰ تخت داریم با ابتلای ۴۰ نفر که ممکن است تعدادی نیز نیاز به بستری نداشته باشند، وضعیت این منطقه همچنان سفید است، اما همین ۱۰ نفرمبتلا ممکن است در شهر دیگر شرایط را عوض کند.
رئیس جمهور گفت: در جایی که به جای ۱۰۰ تخت مورد نیاز، ۲۰ تخت موجود است وضعیت متفاوت است لذا ما باید درصد‌ها را در نظر بگیریم؛ اگر ۵۰، ۶۰ و یا ۷۰ درصدتخت‌های شهرستانی اشغال شود یعنی وضعیت آن منطقه قرمز است، اما اگر ازهزار تخت موجود، ۷۰ تخت اشغال باشد شرایط قرمز نیست.
آقای روحانی ادامه داد: وضعیت شهر‌ها و استان‌ها به شرایط ما یعنی امکانات، نیروی انسانی و کادر درمانی وابسته است.
رئیس جمهور افزود: مراعات مردم اصل است اگر مردم مراعات کنند کمک بزرگی در این راستا است و اگر کمک نکنند مشکل بزرگی نیز برای ما ایجاد می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
 جیرفت قطب کشاورزی جنوب کشور و آماده گسترش همکاری‌های تجاری است
فراخوان رویداد ملی با هوش مصنوعی، حقیقت را روایت کن
دعوت سه بازیکن تیم فوتبال ملوان بندرانزلی به تیم ملی امید ایران
ظرفیت پهلوگرفته در اقتصاد دریامحور
ارائه خدمات رایگان پزشکی از استان قم در پویش سلامت علوی
با هدف تسهیل دسترسی مردم به مسئولان ، تسریع در رسیدگی به مشکلات
افزایش ۳۴ درصدی تجارت خارجی ونزوئلا زیر سایه تحریم‌ها
اخبار گوناگون از نقاط مختلف کردستان
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۱۰/۰۲
معرفی رئیس حدید هیئت بسکتبال لرستان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی همدان، به علت برودت هوا
همبستگی بیش از پیش نیرو‌های مسلح در راستای خدمت مضاعف به مردم
تاکید نماینده ماهنشان بر لزوم حمایت از کشاورزان و پرورش‌دهندگان ماهی برای عبور از بحران آب
اعضای هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی کهنوج مشخص شدند
سه شنبه نظارتی مجلس با حضور تیم اقتصادی دولت
اختتامیه سیزدهمین جشنواره مقاومت در یزد
مراسم بزرگداشت چهارمین سالگرد ارتحال آیت الله صافی گلپایگانی در قم
طرح‌های هادی و قصه پر غصه ساخت و ساز‌ها در مناطق روستایی
هیچ فعالیت کشاورزی بدون پیوست محیط زیستی تایید نمی‌شود
پایان انتظار برای تصفیه‌خانه شهرک صنعتی شماره ۸ زنجان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فرمانده کل ارتش: به هر شرارتی با قاطعیت پاسخ خواهیم داد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)