چه مواد غذایی موجب جوان ماندن میشود؟
یک متخصص تغذیه توصیه کرد با یک تغذیه غنی از آنتی اکسیدان ها، کلاژنها و مواد معدنی میتوان جوان ماند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، پس از آنکه دانشمندان موسسه آشر دانشگاه ادینبرو اواسط ماه ژوئیه نتایج مطالعه خود در مورد تاثیر مواد غذایی غنی از آهن بر امید به زندگی را منتشر کردند، یک متخصص تغذیه در انگلیس اصول یک تغذیه سالم برای حفظ جوانی پوست را اعلام کرد.
دکتر روپی آجلا، متخصص تغذیه گفت پژوهشگران توصیه میکنند باید از مصرف زیاد گوشت قرمز پرهیز کرد و به جای آن باید مقدار زیادی میوه و سبزیجات مصرف شود. این مواد غذایی عناصری را به بدن میرسانند که التهاب بیش از حد را متعادل و از سلولها در برابر پیری محافظت میکند.
وی افزود: یک رژیم غذایی با میزان نسبتا پایین پروتئین، با کاهش میزان هورمونهای رشد موجب توقف روند پیری در بدن میشود.
این کارشناس گفت: اصول تغذیه سالم بر اساس مصرف میوهها و سبزیجات، چربیهای مفید (آجیل و دانه ها)، مواد غذایی سرشار از فیبر و تازه است. به عبارت دیگر، وعدههای غذایی سرشار از آنتی اکسیدان ها، کلاژنها و مواد معدنی و همچنین مواد غذایی حاوی خواص ضدالتهابی میتواند به جوان ماندن و حفظ سلامت بدن کمک کند.
پیش از این، یک مطالعه انجمن قلب آمریکا تاثیر منفی نوعی باکتری را که پس از مصرف گوشت قرمز در رودهها به وجود میآید، نشان داده بود. این میکرو ارگانیسم به شریانها آسیب میزند و با افزایش سن، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
با این حال، تغییر رژیم غذایی میتواند این فرآیند را معکوس کند.