رمز موفقیت در حوزه اقتصاد، کسب اعتماد مردم است
رمز موفقیت در اجرای طرحهای اقتصادی کسب اعتماد مردم است و وقتی مردم صداقت را از مدیران ببینند، پای کار آمده و در همه طرحها مشارکت میکنند.
گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، استاندار خراسان رضوی
دیشب در نشست بررسی عملکرد معینهای اقتصادی شهرستان خلیل آباد گفت: اعتمادسازی برای برقراری عدالت اجتماعی است تا توزیع عادلانه ثروت در منطقه انجام گیرد و شاخصهای امنیت ارتقا یابد.
علیرضا رزم حسینی ادامه داد: هر چند کرونا پیشروی در حوزه مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی را با کندی مواجه کرد و برنامههای استان را به مدت چهار ماه عقب انداخت، اما تلاش ما در این شرایط مردم را به توسعه اقتصادی و اشتغال در شرایط کرونایی امیدوار میکند لذا نباید از ادامه مسیر خود بازبمانیم.
استاندار خراسان رضوی گفت:سال آینده با تلاش معینهای اقتصادی رفع کامل بیکاری را در خلیل آباد جشن میگیریم و این شهرستان را مهاجرپذیر خواهیم کرد.
وی با قدردانی از همراهی کمیته امداد امام خمینی(ره)در اجرای طرحهای اقتصادی خوداشتغالزا در خلیل آباد افزود:این نهاد با پرداخت تسهیلات خوداشتغالی پشتیبان معینهای اقتصادی در شهرستان خلیل آباد خواهد بود.
فرماندار خلیل آباد نیز در این نشست گفت: در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی، ۱۵تفاهمنامه با هشت معین اقتصادی امضا شده که نتیجه آن تدوین ۱۵طرح با سرمایهگذاری ۲هزار و ۴۰۰میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۴۰نفر بوده است.
ابراهیم قاسم پور افزود: از این تفاهمنامهها تاکنون یک میلیارد و ۲۱۰میلیون ریال آورده سرمایهگذاران برای اجرای طرحهای یاد شده در شهرستان خلیل آباد است.
وی نرخ بیکاری این شهرستان را ۶.۵درصد ذکر و بیان کرد: امید است با همکاری معینهای اقتصادی بتوان نرخ بیکاری خلیل آباد را به صفر رساند.
فرماندار خلیل آباد تفویض برخی اختیارات از استان به فرمانداران شهرستانها را برای مدیریت بهتر طرح مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی خواستار شد.
وی با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی این منطقه ادامه داد: ۶هزار هکتار از اراضی این شهرستان زیرکشت انگور است و سالانه ۱۰۰هزار تن انگور از آن برداشت شده و ۲۰هزار تن کشمش به دست میآید.
قاسم پور گفت: هم اکنون صادرات کشمش از خلیل آباد به روسیه در حال انجام است و در صورتی که تسهیلات بانکی لازم به فعالان بخش صادرات برای توسعه زیرساختها داده شود، میزان صادرات رشد قابل ملاحظه خواهد یافت.
دبیر نهاد مردمی اقتصادمقاومتی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: شهرستان خلیل آباد ۵۱هزار نفر جمعیت دارد که ۳۲هزار نفر از این تعداد ساکن ۲۳ روستا هستند و از مجموع روستاهای این شهرستان ۱۸روستا برنامه کسب و کار دارند.
علی اکبر لبافی افزود: هزار و ۱۳۳نفر از جمعیت فعال شهرستان خلیل آباد بیکار هستند.
وی ادامه داد: از هشت معین اقتصادی شهرستان خلیل آباد تاکنون چهار معین برنامههای خود را به نهاد مردمی اقتصادمقاومتی اعلام کردهاند، در صورتی که برنامههای این معینها تا پایان سال اجرا شود، ۷۰درصد از جمعیت بیکار خلیل آباد مشغول فعالیت میشوند.
لبافی ادامه داد: از مجموع طرحهای تایید شده معینهای اقتصادی شهرستان خلیل آباد ۲۵۶طرح با سرمایه گذاری ۱۷۷میلیارد و ۱۳۱میلیون ریال و اشتغالزایی برای ۳۸۴نفر به بهره برداری رسیده است.
وی گفت: ۴۴طرح با سرمایه گذاری ۲۵۸میلیارد و ۱۵۷میلیون ریال و اشتغالزایی برای ۲۲۶نفر نیز توسط معینهای اقتصادی در خلیل آباد در حال اجراست.