• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۵۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۲
سیاسی » مجلس
آقای ظریف:

پیشنهاد تشکیل کمیته کاری برای تشویق صادرات

وزیر امور خارجه با اشاره به پیشنهاد رئیس کمیسیون صنایع مجلس گفت: از تشکیل کمیته اقتصادی میان این کمیسیون و معاونت اقتصادی وزارت خارجه استقبال می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما، آقای ظریف پس از پایان جلسه اش با اعضای کمیسیون صنایع و معادن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز به همراه معاون دیپلماسی وزارت امور خارجه در نشست این کمیسیون حاضر شدیم.
وی افزود: در نشست امروز درباره آخرین اقدامات دیپلماسی اقتصادی، چالش ها، و وظایف وزارت امور خارجه در این حوزه صحبت کردیم و نمایندگان نیز سوالات بسیار مناسبی در نشست امروز مطرح کردند و مسائل بسیار خوبی را تذکر دادند و پیشنهاد‌های خوبی نیز مطرح شد.
آقای ظریف گفت: ریاست کمیسیون صنایع در نشست امروز پیشنهادی را مبنی بر تشکیل کمیته کاری میان بخش اقتصادی وزارت امور خارجه با مسئولیت معاون دیپلماسی اقتصادی و این کمیسیون با هدف تشویق صادرات ارائه دادند تا بتوانیم مسیر را بازتر کنیم و موانع را از سر راه سرمایه گذاران برداریم.
وی ادامه داد: از کمیسیون صنایع نیز انتظار داریم در راستای قانونگذاری به وزارت امور خارجه کمک کند و موانع را از سر راه ما بردارد.
اقای ظریف گفت: اطمینان دارم این جلسه جلسه خوبی بود همچنین در یکشنبه گذشته نیز جلسه خوبی با کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی داشتم در آنجا نیز بحث‌های خوبی شد و امیدوارم این روش را به عنوان همکاری مستمر در مجلس یازدهم ادامه دهیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تلاش زیادی برای آزادسازی پول‌های ایران انجام شده است

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: همکارانم در وزارت خارجه و نیز همکاران بانک مرکزی تلاش زیادی برای آزاد کردن پول‌های ایران انجام داده اند.
اقای ظریف پس از حضور در کمیسیون صنایع مجلس در جمع خبرنگاران افزود: برخی اقدامات مثبت از سوی برخی کشور‌ها مثل عمان صورت گرفته و با چینی‌ها نیز همین طور، ولی متاسفانه طرف کره‌ای هنوز به اندازه‌ای که نیاز بوده همکاری نکرده است.
وی اضافه کرد: ما از همه روش‌ها از جمله روش‌های حقوقی برای استیفای حقوق مردم و گرفتن پول‌هایی که بی تردید متعلق به ایران است استفاده می‌کنیم کره ای‌ها هم تردیدی در اینکه این پول‌ها متعلق به ایران است ندارند، ولی ادعا می‌کنند به دلیل تحریم‌های غیرقانونی امریکا مشکلاتی برای انتقال این پول‌ها دارند که هم مشغول مذاکرات و هم بررسی اقدامات حقوقی هستیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اقای ظریف در پاسخ به حاشیه‌های قرارداد ایران و چین خاطرنشان کرد: دنیا جهت گیری در حال گذاری دارد و این گذار در روابط بین المللی گذار پسا غربی است و این به آن معنا نیست که غرب مهم نیست بلکه به این معناست که باید روابط همه جانبه داشته باشید.
وی افزود:این موضوع را دولت از ابتدا مد نظر داشت و سفر رئیس جمهور چین به ایران در ۳ بهمن ۱۳۹۴ اتفاق افتاد یعنی اگر ۲۶ دی ۱۳۹۴ را که روز اجرای برجام بود در نظر بگیریم اولین سفر خارجی از سوی رئیس جمهور چین بود و دوطرف در این سفر توافق کردند که روابط دو کشور از مشارکت راهبردی به سطح بالاتری یعنی مشارکت جامع راهبردی برده شود.
اقای ظریف گفت: این سطحی است که دولت چین با کشور‌هایی مثل افریقای جنوبی و الجزایر یا کشور‌های مهم آسیای میانه مثل قزاقستان و حتی برخی کشور‌ها در اروپا دارد.
وی افزود:این یک مشارکت دوطرفه هست و روابط یک طرفه نیست همان زمان این موضوع اعلام شد و شفافیت کامل وجود داشت همچنین همان زمان در بیانیه دو رئیس جمهور آمد که این مشارکت جامع راهبردی یک برنامه ۲۵ ساله خواهد داشت و تدوین این برنامه در داخل کشور شروع شد.
وزیر امور خارجه اضافه کرد: شهریور ماه گذشته در سفری که به چین داشتم پیش نویس اولیه را که از سوی ایران تهیه شده بود به وزیر خارجه چین ارائه کردم و در اسفند ماه چینی‌ها پیش نویس خود را بر مبنای پیش نویس ما ارائه دادند و برای اینکه این دو پیش نویس را نهایی کنیم و به یک توافق برسانیم اکنون مذاکره می‌کنیم.
وی افزود: در تماس ویدیو کنفرانسی که ده روز قبل با وزیر خارجه چین داشتم اعلام کردم ما آماده مذاکره نهایی هستیم و شروع به مذاکره کردیم. زمانی که متن نهایی شود در مراجع قانونی به تصویب خواهد رسید و باید بر اساس محتوای متن و اینکه چه میزان تعهدات مشخص دارد و یا برنامه بیشتری هست تصمیم گیری شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر امور خارجه همچنین درخصوص گزارش گزارشگر سازمان ملل درباره ترور سردار شهید سلیمانی خاطرنشان کرد: بلافاصله پس از شهادت سردار سلیمانی یعنی ساعت ۶ صبح روز جمعه ما در وزارت خارجه برنامه ریزی کردیم برای اقدام حقوقی سیاسی و تبلیغاتی جهانی برای حفظ و رعایت خون سردار سلیمانی و نشان دادن جنایتکار و تروریست بودن رژیم امریکا.
وی افزود:این اقدامات توسط یک ستاد در وزارت خارجه در بالاترین سطح پیگیری مسائل حقوقی و بین المللی در خصوص شهادت سردار سلیمانی انجام شد و همه همکارانم بخصوص در بخش حقوقی و بین المللی وزارت خارجه در سفارت ایران در ژنو و در نمایندگی سازمان ملل متحد همچنین در شورای امنیت موظف شدند آن را پیگیری کنند. همچنین اقدامات متعددی در همه این جا‌ها انجام شد و یکی از این اقدامات اطلاع رسانی بود.
اقای ظریف خاطرنشان کرد:گزارش گزارشگر ویژه اقدام‌های فراقانونی و نتیجه آن گزارشی بود که منتشر شد و نشان دهنده اقدام غیرقانونی ایالت متحده است و برخورد تند ایالات متحده نشان می‌دهد که چه مقدار از این حرکت نگران هستند.
در ادامه آقای اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز گفت: جلسه خوبی بود و براساس دستور جلسه توسعه اقتصادی و رفع موانع بر سر راه صادرکنندگان، گفتگو‌هایی بین مقام عالی وزارت امور خارجه و اعضای این کمیسیون انجام شد و امیدواریم موانع را برطرف کنیم.
وی افزود: آقای ظریف و معاون دیپلماسی اقتصادی با حوصله گفتگو‌ها را گوش دادند و امیدواریم طرحی را در خصوص الزام دولت به ظرفیت سازی دیپلماسی اقتصادی به معنای رفع موانع قانونی در مجلس مطرح کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)