• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۲۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۰۶:۰۳
بین الملل » غرب آسیا
بثینه شعبان ؛

تحریم، ایران را قویتر کرده است

مشاور رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه آمریکا مجری سیاست‌های رژیم صهیونیستی در منطقه است، گفت تحریم ایران را قویتر کرده است.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره، مشاور رئیس جمهور سوریه با بیان اینکه آمریکا مجری سیاست‌های رژیم صهیونیستی در منطقه است، امضای تفاهم نامه نظامی با تهران را یکی از راه‌های دمشق برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه سوریه قلمداد و تأکید کرد تحریم، ایران را قویتر کرده است. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بثینه شعبان مشاور رسانه‌ای و سیاسی رئیس جمهور سوریه در گفتگوی تلفنی با این شبکه در پاسخ به این پرسش که آیا محور مقاومت برنامه مشخصی برای مقابله با قانون سزار و جنگ اقتصادی آمریکا علیه سوریه دارد، گفت: در واقع قانون سزار که اقدامی غیرقانونی و جنایتکارانه علیه جمهوری عربی سوریه است، در امتداد جنگ تروریستی قرار دارد که از سوی کشور‌هایی تنظیم و تأمین و تسلیح شد که سوریه و تصمیم گیری مستقل سوریه را به عنوان عضو اصلی محور مقاومت هدف قرار دادند. هدف اصلی دشمنان، تداوم جنگ علیه سوریه، اما این بار در عرصه اقتصادی است و ممکن است این جنگ برای ملت سوریه آزار دهنده‌تر باشد. ولی من معتقدم تنها گزینه پیش روی محور مقاومت، اعلام همبستگی با سوریه و باور داشتن به این اصل است که هدف قرار گرفتن هر عضو خود را هدف قرار گرفتن همه اعضای این محور به شمار آورد. اگر به گزارش مرکز پژوهش‌های امنیت ملی اسرائیل در دو سال گذشته مراجعه کنیم مشاهده می‌کنیم آن‌ها معتقدند خطرناک‌ترین نتیجه جنگ علیه سوریه، شکل گیری محور مقاومت از ایران تا عراق و سوریه و لبنان است و غالب پژوهش‌ها و تحقیقات در اسرائیل بر ضرورت از هم گسستن این محور و اختلاف افکنی و تضعیف آن تأکید دارد. از این رو بهترین راه برای مقابله با جنگ علیه سوریه، لبنان، یمن، ایران یا عراق حفظ همبستگی واقعی و وجودی بین این کشور‌ها است. من به هیچ عنوان بین آمریکا و اسرائیل فرق قائل نیستم و معتقدم چیزی به اسم سیاست آمریکا در منطقه وجود ندارد و در واقع آمریکا، سیاست اسرائیل را در منطقه اجرا می‌کند. ما شاهد هستیم همه مسئولان آمریکایی در اظهاراتشان تأمین امنیت متحد و دوست خود یعنی اسرائیل را ضروری می‌دانند. از این رو ما باید این داستان را متوقف کنیم و باور داشته باشیم آمریکا و اسرائیل یکی هستند و هر دوی آن‌ها محور مقاومت را هدف گرفته اند.
وی در ادامه در مورد گزینه‌های سوریه برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا علیه این کشور گفت: دمشق گزینه‌های متعددی پیش رو دارد. روز گذشته رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح ایران توافق بسیار مهمی را با وزیر دفاع سوریه امضا کرد که پاسخ قاطعی به ادعا‌های صهیونیست‌ها بود مبنی بر اینکه ایران سوریه را تخلیه خواهد کرد و حضور ایران در سوریه تضعیف شده است. گزینه‌های پیش روی دمشق برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا متعدد است؛ نخست: سوریه فرصت‌های پیش روی خود را با بازگشت به بخش کشاورزی و احیای این بخش بازبینی و بررسی می‌کند. ما شرایط فوق العاده‌ای برای رونق بخش کشاورزی در اختیار داریم و می‌توانیم از آنچه می‌کاریم بخوریم و آنچه را که می‌سازیم بپوشیم. دوم: همکاری گسترده با اعضای محور مقاومت. سوم: نگاه و توجه به شرق. چین و روسیه دو کشور غیر استعماری هستند که خواهان مصادره قدرت تصمیم گیری مستقل کشور‌ها نیستند و آغوش خود را به روی همکاری سایر کشور‌ها با خود علیه سلطه خواهی آمریکا که همه ما را به تنگ آورده است، باز می‌کنند. اما بهترین راه برای مقابله با جنگ اقتصادی آمریکا راهی است که تلاش‌های ما را متحد سازد. ما گزینه‌های داخلی زیادی در این زمنیه در اختیار داریم و اجرای این گزینه‌ها را آغاز کرده ایم. ان شاء الله آنگونه که محاصره ایران این کشور را بسیار قویتر از گذشته کرد، ما نیز امیدواریم از گذشته بسیار قویتر شویم و همه برنامه ریزی‌های دشمنان علیه سوریه و ملت سوریه را باطل کنیم.
مقام ارشد سوری در ارزیابی این نظریه که رویکرد نگاه به شرق، سوریه را از دایره قیمومیت آمریکا به دایره سوء استفاده چین منتقل می‌کند، گفت: من معتقدم این نظریه متعلق به ستون پنجم دشمن است چرا که چین تاریخی کاملا متفاوت با آمریکا دارد. چین کشوری اصیل و متمدن است که در تاریخ خود با هیچ ملتی نجنگیده و هیچ کشوری را اشغال نکرده است و برنامه ریزی‌های این کشور در چارچوب طرح "یک کمربند- یک جاده" بر اساس توسعه اقتصادی برای همه کشور‌هایی شکل گرفته است که به این طرح می‌پیوندند. دیدگاه و تفکر در شرق آسیا کاملا با دیدگاه و تفکر غرب متفاوت است. هنگامی که ماهاتیر محمد مالزی را وارد عصر جنبش کرد گفت مالزی نمی‌تواند در صورت شکوفا نشدن کشور‌های همسایه شکوفا باقی بماند. اما تفکر و ذهنیت غرب بر اساس ذبح ملت‌ها شکل گرفته است مانند همان سیاستی که رژیم صهیونیستی در فلسطین در پیش گرفته است. این در حالی است که روسیه و چین چنین تاریخ و رویکردی ندارند و به استقلال و کرامت کشور‌ها چه بزرگ یا کوچک ایمان دارند. 
 
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حمله اسرائیل به زندان اوین مصداق «جنایت جنگی» است
تولید سالانه حدود ۶۰ تُن تخم‌مرغ در نهاوند 
تیتانیوم کرمان؛ از طلای خاموش تا کلید توسعه ملی
رونمایی از پوستر جشنواره شعر بوی سیب درچهارمحال و بختیاری
کادر فنی تیم فوتبال سپاهان با دو عضو جدید تکمیل شد
برگزاری اردوی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان کشور در لیلان
گلایه از واگذار نشدن زمین طرح جوانی جمعیت
درمان التهاب مزمن، بیماری‌های مفصلی وگوارشی با کپسول گیاهی نانویی ایرانی
سوم مرداد برگزاری مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور
اربعین سپهبد شهید «علی شادمانی» و شهدای اقتدار در همدان برگزار می‌شود
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
شش رتبه برتر استانی جشنواره خوارزمی در دستان دانش‌آموزان لنده‌ای
نقل و انتقالات در فوتبال گل گهر
اجرای دیوارنگاره‌ای هزارمتری با تمثال ۲۰ شهید در بلوار شهدای صفه
دستگیری سارقان مراکز تجاری تحت پوشش پاکبانان
هوای ۵ منطقه اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (۳۱ تیرماه ۱۴۰۴)
حمله به الحدیده، بیانگر شکست‌های پی‌درپی اسرائیل در یمن
دریافت گذرنامه غیر حضوری در کرمان
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)