• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۶
بین الملل » تحلیلی
در ادامه مخالفت ها با طرح شوم صهيونيست ها؛

درخواست هنیه برای برگزاری نشست فوری اتحادیه عرب

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در نامه‌ای به دبیر کل اتحادیه عرب‏، برگزاری نشست فوری این اتحادیه را برای مقابله با طرح الحاق کرانه باختری خواستار شد.

درخواست هنیه برای برگزاری نشست فوری اتحادیه عرببه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ؛ رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در نامه‌ای به دبیر کل اتحادیه عرب‏، برگزاری نشست فوری این اتحادیه را برای مقابله با طرح الحاق کرانه باختری خواستار شد.

به گزارش پایگاه اینترنتی جنبش حماس، اسماعیل هنیه در این نامه به احمد ابوالغیط دبیر کل اتحادیه عرب برگزاری نشست فوری سران عرب را به منظور حمایت از اتخاذ موضع یکپارچه فلسطینیان در مخالفت با تمام طرح‌های شهرک سازی و یهودی سازی در کرانه باختری، قدس و طرح‌های حذف آرمان فلسطین زیر نظر آمریکا خواستار شد.
هنیه همچنین ایجاد یک شبکه امن سیاسی، دیپلماتیک، اقتصادی و رسانه‌ای را برای حمایت از طرح ملی فلسطین مبتنی بر حق طبیعی فلسطینیان در گرفتن حقوق خود و آزادی سرزمین شان و تشکیل کشور مستقل به پایتختی قدس را خواستار شد.
رئیس دفتر سیاس حماس همچنین اقدام فوری را برای مقابله با سیاست جنایتکارانه و نژاد پرستانه طرح الحاق که رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، قدس و دره رود اردن در پیش گرفته است، خواستار شد، زیرا این تجاوز جدیدی است که به رشته جنایت‌های رژیم صهیونیستی و کشتارهایش در تاریخ سیاه این رژیم اضافه می‌شود و خطری واقعی برای حال و آینده فلسطین و تمام ملت‌های عربی و اسلامی به شمار می‌رود.
هنیه بر ضرورت اتخاذ موضع یکپارچه و قاطعانه در حمایت از مقدسات اسلامی، مسیحیت و ممانعت از طرح‌های یهودی سازی، تجزیه و مهار تجاوزات پی درپی رژیم صهیونیستی تاکید کرد و گفت: باید به تروریست فزاینده و طرح‌های شهرک سازی و یهودی سازی این رژیم در کرانه باختری، قدس و مسجد الاقصی پایان داد.
رئیس دفتر سیاسی حماس بر ضرورت افزایش همکاری با کشور‌های دوست و برادر و سازمان‌های بین المللی، منطقه‌ای در عرصه سیاسی، دیپلماتیک و قانونی به منظور تشکیل یک موضع بین المللی در حمایت از حقوق مشروع فلسطینیان تأکید کرد و گفت: باید برای متوقف کردن طرح‌های شهرک سازی و مصادره سرزمین‌های فلسطینی به رژیم صهیونیستی فشار آورد.
هنیه در عین حال هشدار داد: کابینه‌های افراطی رژیم صهیونیستی در طول تاریخ جنایتکارانه خود از عادی سازی روابط با برخی کشور‌های عربی و اسلامی برای اجرای طرح‌های پلید اشغالگرانه خود در سرزمین فلسطین به عنوان پوششی برای پیش بردن طرح‌های شهرک سازی و یهودسازی سوء استفاده کردند.
وی همچنین عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را جرم دانست و با آن مخالفت کرد وگفت: «با توجه به ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی و تروریسم او علیه سرزمین و ملت فلسطین آن را اشتباهی بزرگ، نابخشودنی و خنجری در سینه ملت فلسطین دانست».
اسماعیل هنیه در نامه خود به دبیر کل اتحادیه عرب تأکید کرد: ملت فلسطین هرگز در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی بی تفاوت و دست بسته نخواهند بود و با مقاومت همه جانبه در مقابل آن خواهند ایستاد و همچنین به دفاع از سرزمین خود و مقدساتش تا نابودی اشغالگران و آزادی و بازگشت فلسطینیان به سرزمین مادری خود پایبند خواهند بود.
وی همچنین رژیم اشغالگر اسرائیل را مسئول ادامه طرح‌های تحریک آمیز در کرانه باختری و قدس دانست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی تولید حدود ۹۵۰ هزار تُن سیب درختی امسال در آذربایجان‌غربی
دورکاری ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه
مراسم گرامیداشت شهید توحید مهرپور در لاهیجان
ارسال دست‌سازه‌ حسینی نوجوانان اردبیلی به مرز تمرچین
نذر آب به ياد تشنه لبان دشت کربلا
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش
خبر یاران ۳۱ تیرماه
رونمایی از پوستر پنجمین دوره جشنواره رایحه حسینی
فعال شدن کلید سوالات آزمون سراسری
کتابهای سینمایی مورد توجه نیستند
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای اقتدار ملی در دانشگاه تهران
قول مساعد برای ایجاد نمایندگی ثبت اسناد در قلعه‌گنج
تاکید استاندار خوزستان بر بازنگری در سیاست های انتقال آب از سرشاخه‌های کارون
کشف ۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز در اشکذر
کاهش سطح کشت گوجه فرنگی در قزوین
همایش موکبداران اربعین حسینی
کمک ۸ میلیارد ریالی خانواده نیک اندیش اصفهانی به زندانیان
اعزام مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) برای زیارت اربعین
برگزاری دومین سوگواره بین المللی میراث اربعین حسینی
ذخایر کالا‌های اساسی به ویژه روغن دربازار افزایش یابد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
خلع سلاح یمن غیرممکن است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله پلیس کانادا به تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در شهر تورنتو  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)