پخش زنده
امروز: -
رئیس دانشگاه فنی انقلاب اسلامی گفت: بیش از ۷۰ درصد دانش آموختگان دانشگاه فنی و حرفهای وارد بازار کار میشوند و با عناوین مختلف در حوزههای کارآفرینی فعالیت میکنند.
آقای اردشیر عبدی در حاشیه سومین همایش ملی پژوهشهای نوین دانشگاهی در هنر، معماری و عمران که در این دانشکده برگزار شد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: این همایش مقرر بود ۷ اسفند ۹۸ برگزار شود که به دلیل شیوع بیماری کرونا به تعویق افتاد و محورهای این همایش در حوزه معماری، هنر و عمرانی است.
وی با بیان اینکه ۱۷۶ رشته دانشکده فنی در ۶۵ دانشکده پذیرش دانشجو دارد، گفت: باتوجه به این مساله تلفیق هنر در رشته معماری و ساختمان برای ما اهمیت ویژهای دارد و قطعا هر سازهای که به عنوان یک سازه معماری در جامعه ساخته میشود در دید بصری جامعه قرار میگیرد و اگر با هنر عجین نباشد و خلاقیت ایدهای در آن نباشد جذابیت خاص خود را ندارد.
آقای عبدی با بیان اینکه ۴۲۰ مقاله به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است، افزود: ۲۳۰ مقاله پس از بررسیهای داوران تایید شد که ۶۰ مقاله به صورت سخنرانی در این همایش یکروزه ارایه میشود.
رئیس دانشگاه فنی انقلاب اسلامی درباره ارتباط بین دانشگاه و صنعت گفت: دانشگاه فنی و حرفهای به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در حوزه تربیت تکنسین فنی و ماهر فعالیت دارد و بیش از ۷۰ درصد دانش آموختگان این دانشگاه وارد بازار کار میشوند و یا به عنوان کارآفرین در حوزهها و رشتههای مختلف نیاز بازار و صنعت را برطرف میکنند.
وی افزود: مقوله ارتباط صنعت و دانشگاه باتوجه به حضور دانشجویان در عرصههای مختلف صنعتی، رابطهای تنگاتنگ وجود دارد چنانچه ۷۰ درصد سرفصلهای درسی دانشجویان این دانشگاه به صورت عملی و کاربردی و فقط ۳۰ درصد به صورت مباحث نظری است که با ایجاد مراکز رشد و نوآوری در ۳۱ استان فعالیتهای دانشگاه فنی حرفهای درحال انجام است.
آقای عبدی تاکید کرد: دغدغههای فرهنگی، معماری و شهرسازی در میان صاحب نظران رشتههای هنر، معماری و عمران وجود دارد و نمیتوان گفت که در راه پژوهش در این رشتهها مشکلی وجود ندارد، اما باتوجه به نتایج کاربردی که در دانشکدههای این دانشگاه توسط پژوهشگران شکل میگیرد بسیاری از این دغدغهها کاهش یافته است.