چهارمحال و بختیاری:
شناسایی ۱۵ مورد جدید/ ابتلای ۶۹۰ نفر به کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از شناسایی ۱۵ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در استان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، دکتر مجید شیرانی گفت: با شناسایی ۱۵ نفر مثبت قطعی در استان، تا امروز چهارشنبه ۱۴ خرداد، ۶۹۰ بیمار مبتلای قطعی به این ویروس در استان شناسایی و ثبت شده است.

وی با اشاره به بهبودی کامل و مرخص شدن ۶۴۹ بیمار مبتلا از بیمارستان، افزود: آمار فوتیها بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری هم به ۳۰ نفر رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، تعداد افراد بستری در مراکز درمانی استان را ۳۱ نفر اعلام کرد و گفت: اگر چه بیماری در چهارمحال و بختیاری در حد کنترل است، اما این به معنای مهار بیماری نیست.
شیرانی افزود: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون هزار و ۶۲۵ نفر به مراکز درمانی استان مراجعه کرده اند و از پنج هزار و ۳۷۰ فرد مشکوک به بیماری کرونا نمونه گیری دریافت شده است.
وی گفت: در خانه ماندن، دوری از تجمع و رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی سبب میشود تا این ویروس هرچه زودتر سیر نزولی پیدا کند.