• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۷
بین الملل » آمریکا
مقابله با تحریم های ظالمانه آمریکا

ورود چهارمین نفتکش ایرانی به آب‌های ونزوئلا

چهارمین نفتکش ایرانی با نام (فاکسون) به آب‌های ونزوئلا وارد شد. 

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، چهارمین نفتکش ایرانی با نام (فاکسون) به آب‌های ونزوئلا وارد شد. 

تصویر اختصاصی از ورود چهارمین نفتکش ایران به آب‌های ونزوئلا

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نیرو‌های ونزوئلا مسیر نفتکش های ایرانی را زیر نظر دارند. 
شبکه ونزوئلایی تله سور در گزارشی به روند حرکت نفتکش های ایرانی به سمت ونزوئلا و همراهی نیرو‌های مسلح این کشور آمریکای لاتین با نفتکش‌ها پرداخت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

۳ نفتکش از ۵ نفتکش ایرانی بدون هیچ مشکلی به ونزوئلا رسیدند و با ورود آنها، روابط بین دو کشور تقویت شد. نیرو‌های مسلح ونزوئلا، رسیدن نفتکش‌های باقیمانده را تحت نظر دارند. 
شنبه ۲۳ مه، نفتکش "فورچون" به آب‌های ونزوئلا رسید. این نفتکش اولین نفتکش از میان ۵ نفتکشی است که بنزین و مواد لازم را برای پالایشگاه‌ها به ونزوئلا می‌آورند.
فورچون روز یکشنبه ۲۴ مه در پالایشگاه "اِل پالیتو" لنگر انداخت و تخلیه آن به منظور کمک به تامین بنزین مورد نیاز این کشور شروع شد.
نیرو‌های مسلح ملی بولیواری ونزوئلا، رسیدن نفتکش‌ها را از نزدیک دنبال کردند تا به این شکل، ورود بدون حادثه آن‌ها را به بنادر ونزوئلا تضمین کنند.
ولادیمیر پادرینو لوپز، وزیر دفاع ونزوئلا در این باره گفت: ما همه مسیر و حرکت آن‌ها در آب را به صورت میلیمتری و به نحوی عالی دنبال می‌کنیم. ما برنامه‌ای داریم برای استقبال از آن‌ها از زمانی که وارد منطقه اقتصادی اختصاصی ما بشوند و آن‌ها را همراهی می‌کنیم. علاوه بر این همراهی، سلام نیکلاس مادورو، رئیس جمهور و سلام ملت ونزوئلا را به ایشان و همه ملت ایران و مقامات ایرانی می‌رسانیم؛ ایشان باعث شده اند که این همکاری امکان پذیر شود.
سه شنبه "فورست" دومین نفتکش ایرانی، در مجموعه پالایشگاهی "پاراگوئانا" در ایالت "فالکُن" لنگر انداخت و در آنجا توسط کارکنان و مقامات ونزوئلایی مورد استقبال قرار گرفت.
ویکتور کلارک، فرماندار ایالت "فالکن" در این باره گفت: به کار گیری اتحاد استراتژیک که سال‌ها قبل فرمانده ما، رئیس جمهور هوگو چاوز تعریف کرد، در بستری که تحریم و محدودیت اعمال شده بود، نشان داد که ونزوئلا و صنعت نفت در آن زمان، در سال ۲۰۰۸، چگونه همین نماد را به بار نشاند؛ نمادی از برادری و همبستگی و همکاری، که امروز پاسخ و تایید آن را شاهد هستیم. از سمت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور، به نام جمهوری بولیواری ونزوئلا، به شما خوش آمد می‌گوییم.
کشتی "پتونیا" چهارشنبه این هفته، ۲۷ مه با اسکورت نیرو‌های مسلح بولیواری به آب‌های ونزوئلا رسید. رسیدن این سه نفتکش به عنوان نشانه‌ای از تعمیق روابط سیاسی و تجاری میان ایران و ونزوئلا به حساب می‌آید. آمریکا هر دو کشور را به صورت غیر قانونی  تحریم کرده است.
نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا نیز در این باره گفته است: مردم ما باید بدانند که دولت آمریکا با همکاری مخالفان تروریست، خودباخته و گوایدو محور ونزوئلا، بیش از یک سال است که کلیه کشتی‌ها و کلیه واردات مواد شیمیایی لازم برای تولید بنزین در ونزوئلا و همه کشتی‌های حامل بنزین را تحت نظر و پیگرد قرار داده است؛ و این موضوع حالا در ماه‌های فوریه و مارس به نقطه اوج خود رسید.
انتظار می‌رود "فاکسون" و "کلاول" دو نفتکش باقیمانده، در آخر ماه (میلادی) برسند و حرکت آن‌ها نیز رصد می‌شود. قرار است آن‌ها ارسال سوخت و سایر مواد لازم را برای به راه انداختن تولیدات این صنعت ملی تکمیل کنند.
 
ورود نفتکش ایرانی و استقبال از این اقدام با وجود تهدیدات آمریکا
اسکله یکی از پالایشگاه‌های اصلی ونزوئلا محل یک رویداد خاص بود: ورود بنزین از ایران به ونزوئلا، که شامل بیش از یک میلیون و نیم بشکه بنزین برای مقابله با کمبود سوخت ناشی از توقف تقریبا کامل پالایش نفت خام در اثر تحریم‌های آمریکا است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
طارق العیسمی- وزیر نفت ونزوئلا و معاون رئیس جمهور در امور اقتصادی گفت: این فرمانده محبوب ما هوگو چاوز بود که به ما آموخت که به فراتر از شمال (ایالات متحده) و به سایر ملت‌های برادر، مانند ایران، چین و روسی، نگاه کنیم. اما من درباره ایران صحبت می‌کنم، زیرا این یک رابطه برادرانه است که طی سال‌های زیادی شکل گرفته است.
در کنار نفتکش و در جریان عملیات تخلیه بار، خدمه کشتی ایرانی و کارگران حوزه نفت ونزوئلا یکدیگر را در آغوش گرفتند.
حجت الله سلطانی، سفیر ایران در ونزوئلا گفت: امروز روزی ویژه برای تمام دنیاست. زیرا امروز به جهانیان احترام به قرارداد‌های بین المللی، بویژه حق تجارت آزاد و عبور و مرور آزاد و کشتیرانی آزاد در دریا‌ها برای تمامی کشور‌های دنیا نشان داده شد. امروز روز پیروزی بود.
سفیر ایران در ونزوئلا، جا به جایی امن نفتکش ایرانی را علیرغم تهدیدات آمریکا برجسته خواند.
سفیر ایران در ونزوئلا افزود: این احترام به قرار داد‌های بین المللی، حقوق بین الملل و حق انتخاب آزاد ملت‌ها جهان را برای همگان امن‌تر کرد. اینگونه روابط بین کشور‌ها خیلی بیش از پیش می‌تواند تقویت شود.
بنزین اولین کشتی مستقیما از طریق خطوط لوله به شهر‌های مهم کشور ارسال می‌شود و انتظار می‌رود نفتکش‌های دیگر نیز در این هفته به مقصد خود برسند.
وزیر نفت ونزوئلا در این باره گفت: از اینجا، از دریای کارائیب، از طرف همه ما به ایران می‌گوییم، برادران عزیز، از همبستگی شما، شجاعت شما و دلاوری شما متشکر هستیم.
این کشتی "فورچون" است، اولین از ۵ نفتکش ایرانی حامل بنزین که برای رفع بحران انرژی ایجاد شده در ونزوئلا در اثر محاصره اقتصادی آمریکا از جمهوری اسلامی ایران به ونزوئلا می‌آیند. این نفتکش که در اینجا پهلو گرفته نماد همبستگی بین دو ملت است.

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
یازدهمین جشنواره «به‌یت و حه‌یران» در سردشت آغاز شد
هشدار محیط‌زیست درباره روایت‌های نادرست از آتش‌سوزی الیت
تاکید فرماندار چهاربرج بر احیای بافت فرش برای حفظ معیشت و ایجاد اشتغال
صید بیش از ۵ هزار تُن ماهی قزل آلا در استان اصفهان
آغاز فعالیت سامانه بارشی در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
از شکنجه تا خلق شاهکار؛ هنرمندی که قلم به لب، نقاشی‌ می‌کشد
استان یزد فردا بارانی می شود
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)