• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۲۰۹۲
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۳
بین الملل » اقتصادی
سایه کرونا بر جهان اقتصاد

ادامه بحران در بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا

شرکت هواپیمایی لوفتهانزا برای ادامه حیات اقتصادی خود به طرح نجات ۹ میلیارد یورویی دولت آلمان امید بسته است .

ادامه بحران در بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛شرکت هواپیمایی لوفتهانزا آلمان  اعلام کرد به طرح نجات دولت از طریق کمک ۹ میلیارد یورویی بسیار نزدیک است. این طرح سهم قابل توجهی از این شرکت هواپیمایی را که به دلیل سقوط حمل و نقل هوایی تهدید می‌شود به دولت فدرال می‌دهد.  
-طرح نجات ۹ میلیارد یورویی دولت آلمان
به گزارش خبرگزاری فرانسه از فرانکفورت، لوفتهانزا اعلام کرد در این طرح که هنوز نهایی نشده است تدابیر ایجاد ثبات تا ۹ میلیارد یورو در نظر گرفته شده است که ۳ میلیارد یورو آن به شکل وام از بانک سرمایه گذاری دولتی کا اف وی خواهد بود.
این طرح از صندوق ثبات اقتصادی دولت فدرال خواهد بود که برای کاهش تبعات همه گیری ویروس کرونا با به دست گرفتن ۲۰ درصد سهام تشکیل شده است. علاوه بر اوراق قابل تبدیل به هسم به ارزش ۵ درصد بیشتر از یک سهم نیز در اختیار دولت فدرال قرار گرفت.
قابل تبدیل بودن در صورت پیشنهاد مناقصه از سوی شخص ثالث کارآیی خواهد داشت که دولت را به یک اقلیت مسدود کننده تبدیل خواهد کرد که می‌توان این طرح را ناکام بگذارد.

-تنش سیاسی در آلمان 
در صورتی که این طرح به نتیجه برسد به چند هفته تنش میان محافظه کاران اتحادیه مسیحی- دموکرات آلمان با آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور و شرکایش در ائتلاف سوسیال- دموکرات‌ها پایان خواهد داد. در حزب مرکل هم شماری از نمایندگان به چنین اقدامی در مورد شرکتی که در سال ۱۹۹۷ به طور کامل خصوصی سازی شده است اعتراض دارند. با این حال چپ گرایان این طرح را فرصتی برای اعمال فشار بر بزرگترین شرکت هواپیمایی آلمان برای حفظ فرصت‌های شغلی و فعالیت در حوزه کاهش گاز‌های گلخانه‌ای می‌دانند.
مرکل روز چهارشنبه در یک نشست خبری در برلین در مورد این طرح برای شرکت که از سوی شرکت‌های تابعه آن در سوئیس، بلژیک و اتریش هم مطرح شد گفت دولت به شدت در حال مذاکره با این شرکت و کمیسیون اروپاست و انتظار می‌رود تصمیم گیری به زودی انجام شود.

ادامه بحران در بزرگترین شرکت هواپیمایی اروپا-امید شرکت لوفتهانزا برای خروج از بحران بزرگ
این توافق ممکن است روز پنجشنبه پس از تصویب طرح از سوی مدیریت نهایی شود.
لوفتهانزا اعلام کرد برای تصویب این طرح نجات که باعث کاهش سهم سهامداران فعلی می‌شود نشست مجمع عمومی فوق العاده برگزار خواهد کرد. کمیسیون اروپا هم باید موافقت خود را با این طرح اعلام کند.
شرکت لوفتهانزا که حدود ۱۴۰ هزار نیرو در سراسر جهان دارد با بحران شدید رو به روست. ۷۰۰ هواپیما از مجموع ۷۶۰ هواپیمای این کشور زمین گیر شده اند و بیش از ۶۰ درصد کارکنان آن با بیکاری موقت رو به رو هستند. در ماه آوریل این شرکت روزانه کمتر از سه هزار مسافر را جا به جا کرده است و این در حالیست که میزان مسافران روزانه شرکت پیش از همه گیری ۳۵۰ هزار نفر بود.
شاخص بورس این شرکت حدود ۴ میلیارد یورو سقوط کرده است. بنابر اعلام کارستن اشپور مدیر عامل این شرکت اعلام کرد مجموع شرکت‌های گروه لوفتهانزا شامل آسترین ایرلاینز، بروکسل ایرلانیز، یورو وینگز و سوئیس در هر ساعت حدود یک میلیون یورو نقدینگی از دست می‌دهند. روز و شب و هر هفته. وی افزود شرکت ده هزار نیروی اضافه دارد و در صورت تزریق نشدن سرمایه ورشکسته خواهد شد.
اکثر شرکت‌های هواپیمایی اروپایی از دولت‌ها برای مقابله با تبعات همه گیری کمک خواستند. دولت فرانسه هم به شرکت ایر فرانس ۷ میلیارد یورو کمک خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شهرکرد و بلداجی سردترین نقاط چهارمحال و بختیاری
کتاب «۴ شبهه ۴ پاسخ» منتشر شد
نظارت ویژه بر توزیع مرغ منجمد در ارومیه
استفاده از نیروگاه‌های خورشیدی گامی مهم به سوی انرژی پایدار
صفحه نخست روزنامه‌های هرمزگان ۱۰ آذر ۱۴۰۴
رزمایش «سهند ۲۰۲۵» برگزار می‌شود
توزیع ۵۰ مرحله شیر رایگان در مدارس لرستان
آموزش و پرورش نقشی مهم در نهادینه‌سازی مصرف بهینه گاز دارد
برپایی نمایشگاه تولیدات پوشاک ایرانی – اسلامی در مروست
صدور کیفرخواست پرونده کلاهبرداری بورسیه دانشجویان در گلستان
روایت کوهنوردان خدابنده ای از سپیده‌دم
تاریخ‌سازی رزمی‌کاران کردستانی در مسابقات جهانی پاهویوت
دستگیری سه شکار چی غیر مجاز پرندگان وحشی در دزپارت  
بدون الگوی عملی در مدارس، آموزش مصرف صحیح گاز بی‌اثر است
کشف ۱۵۵ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی قاچاق در مشهد
دستگیری شش سارق طلافروشی های کیش
برکناری رسول خطیبی از هدایت مس رفسنجان
عبورظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از مرز ۳ مگاوات
ثبت بیش از ۴۶۶ هزار سفر در پایانه بار بندر امام خمینی
نماز باران در اردبیل اقامه می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
عاقبت پشت کردن به وطن
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز ؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
پیگیری گلایه یکی از شهروندان از نحوه خدمات درمانی در بیمارستان قدس   (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)