• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۶۱۲۰
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۵
سیاسی » مجلس
با اعلام رئیس مجلس :

پایان جلسه علنی مجلس پس از آغاز

مجلس شورای اسلامی جلسه علنی خود را به علت برگزاری نشست‌های کمیسیون تلفیق درباره بررسی مجدد لایحه بودجه ۹۹ تعطیل کرد.

پایان جلسه علنی مجلس پس از آغازبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پس از آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی آقای لاریجانی رئیس مجلس اعلام کرد: به کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ ماموریت داد تا مجدد لایحه بودجه را مورد بررسی قرار دهد.
 آقای علی لاریجانی امروز (سه شنبه) با شروع صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: از ساعت ۸ صبح امروز تا این دقایق جلسه‌ای با نمایندگان در زمینه بحث بودجه برگزار شد تا بررسی شود لایحه بودجه چگونه اصلاح شود.
رئیس مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه روز گذشته نمایندگان با کلیات لایحه بودجه سال ۹۹ مخالفت کردند، باید بررسی شود راه حل آیین نامه‌ای برای این موضوع چیست.
وی توضیح داد: در تبصره ۳ ماده ۱۸۲ آیین نامه داخلی مجلس شروطی را بررسی کرده است که اگر کمیسیون تلفیق بودجه سنواتی، گزارش لایحه بودجه را رد کند و بعد مجلس هم آن را رد کند، لایحه باید به دولت برگردد و دولت مجدد لایحه بدهد، اما آئین نامه داخلی مجلس برای این حالت که اگر کمیسیون تلفیق آن را تایید کند، ولی مجلس آن را رد کند سکوت دارد.
آقای لاریجانی گفت: در بررسی که در هیات رئیسه و در مجلس داشتیم، به این نتیجه رسیدیم، چون آئین نامه درباره موضوع سکوت دارد می‌توان مطابق قانون برنامه، روال را طی کرد، که این لایحه‌ای در مجلس رد شده برگردد به کمیسیون و اصلاح شود و بعد اصلاح شده مجددا به مجلس برگردد.
وی تاکید کرد: لذا ما جلسه را ختم می‌کنیم تا کمیسیون تلفیق بودجه از این ساعت بتواند جلسات خود را داشته باشد و با سرعت بیشتری رسیدگی کند، چون تا پایان سال وقت زیادی نداریم.
رئیس دستگاه قانون گذاری کشور با بیان اینکه راه حل این مسئله همین بود، گفت:کمیسیون تلفیق برای بررسی موضوع زودتر تشکیل جلسه دهد.
آقای لاریجانی افزود: دیروز هم آقای پزشکیان در زمان بررسی کلیات لایحه بودجه این مطلب را فرمود که لایحه را به کمیسیون ارجاع می‌دهیم از این رو کمیسیون تلفیق از این ساعت جلسه بگذارد و به دلیل کوتاه بودن زمان باید سریعتر نظرش را به مجلس اعلام کند.
رئیس مجلس در پایان ضمن اعلام ختم جلسه صحن علنی سه شنبه ۶ اسفندماه گفت: جلسه بعدی روز یکشنبه (۱۱ اسفند) ساعت ۸ صبح خواهد بود و امیدواریم کمیسیون تلفیق در این فاصله گزارش بدهد و نمایندگان در جریان قرار بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس 12 روزه
سوختن ۱۵۰ اصله نخل خرما در شهرستان شادگان
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۳۱ تیر ۱۴۰۴
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
مراسم گرامیداشت سرلشکر شهید غلامحسین غیب‌پرور
نصب پنل خورشیدی بر پشت بام های خانه های روستایی
پرچم متبرک حرم مطهر درمنزل شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
کشف و جمع آوری ۹۱۶ دستگاه ماینر غیر مجاز در تبریز
اعزام هواپیمای آبپاش برای مهار حریق در بخش عراقی تالاب هورالعظیم
وزش باد تهدیدی بر جان جنگل های ابر شاهرود
پبش بینی تداوم هوای گرم و وزش باد در سمنان
کاشت کنجد در مزارع جنوب فارس
میزبانی کیش از اردوی پیش‌فصل تیم فوتبال سایپا
تغییر ساعات کاری ادارات کردستان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه
انفجار کنترل‌ شده در تبریز حین عملیات خنثی‌سازی مهمات
اخبارنقاط مختلف چهارمحال و بختیاری در یک نگاه
استقبال خانواده‌ها از کلاس‌های تابستانی فرهنگسرا‌های کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دستگیری ۲ نفر در پرونده شهادت محیط‌بان
خودروسازان بدهکار؛ داد قطعه‌سازان را درآوردند!
تشریح اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دفاع مقدس ۱۲ روزه
سفره‌های زیرزمینی مفیدترند یا سدها؟
ورود بلاکچین به تأمین مالی تولید
تصویب بسته تامین منابع مالی برای بازسازی واحد‌های تولیدی؛ به‌زودی
ثبت ارزش ۹.۴ هزار میلیارد ریالی در فروش روزانه بورس انرژی
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی و صنعتی استان تهران
پاکدامن، نامزد عضویت در کمیته ورزشکاران فدراسیون جهانی شمشیربازی
آتش‌سوزی ۲۰ هکتار از پارک ملی تندوره درگز
مقابله منسجم با قاچاق حیات‌وحش در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست
رئیس فدراسیون تکواندو سفیر ملی صبر شد
نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان؛ ۲۷ مرداد
ایران در جمع ۷ کشور دارای دانش فنی ساخت پوشش نانویی مقره‌های برق درجهان
رئیس جمهور واحد گازی ۱۸۳ مگاواتی نیروگاه نکا را افتتاح کرد
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۱ نظر)