• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۳۶۸۶
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۲
بین الملل » تحلیلی
روزنامه نگار آمریکایی در گفتگو با المیادین

ترامپ همواره دروغ می‌گوید

نورتن، با یادآوری سخنان ترامپ که مدعی شده بود در حمله ایران به عین الاسد به کسی آسیب نرسیده است، گفت وی همواره دروغ می‌گوید

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ بنجامین نورتن، جانشین سردبیر The Grayzone که از نیویورک با شبکه تلویزیونی المیادین سخن می‌گفت، با اشاره به انتشار خبر زخمی شدن یازده نظامی آمریکایی در حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد و یادآوری سخنان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که گفته بود در این حمله به کسی آسیب نرسیده است، اظهار داشت: آنچه مشهود است این است که دونالد ترامپ دروغ گفت، او همواره دروغ می‌گوید، او نتوانست آثار حملات را از میان بردارد، البته واکنش ایران بر اساس قانون بین الملل، مناسب و قانونی بود، پس از این حمله، رئیس جمهور آمریکا گفت: به هیچ کس آسیبی نرسید، اما این حرف او دروغ بود، چون می‌دانم که یازده نظامی آسیب دیده اند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: ترامپ نگران افزایش تنش است، سال ۲۰۲۰ برای او، سال انتخابات و سالی سرنوشت ساز به شمار می‌آید، تمام هدفش در حال حاضر انتخاب مجدد است، به همین دلیل اقدام خصمانه‌ای را که علیه ایران آغاز کرد توام با این نگرانی بود که مبادا تنش افزایش یابد. در واقع آمریکا ضربه اول را زد و آغازگر ماجرا بود، ایران هم واکنش قانونی نشان داد، اما در ادامه ترامپ نگران این شد که مبادا تنش ادامه یابد و نظامیانی کشته شوند و او فرصت انتخاب مجدد برای رسیدن به کرسی ریاست جمهور را از دست بدهد.
نورتن گفت: اینکه در سر ترامپ چه می‌گذرد نمی‌دانم، اما اینقدر می‌دانم او ایران را علم کرده است تا به مردم آمریکا، به ویژه به رای دهندگان در انتخابات و به محافظه کاران بگوید ایران تهدید و شری برای ماست، حال آنکه آمریکا داعش را بنا نهاد، بی ثباتی را در تمام منطقه گسترش داد و از القاعده در سوریه حمایت کرد. ترامپ سعی کرد موضوع ایران را در بوق و کرنا کند به این امید که بتواند افکار عمومی داخل را از مشکلات داخلی آمریکا منحرف نماید، اما هم زمان با چنین برنامه‌هایی به این نتیجه رسید که ایران قدرت نظامی خطرناک و جدی است.
این روزنامه نگار آمریکایی تصریح کرد: البته ترامپ می‌خواهد بگوید ایران تهدیدی برای ماست، اما من اجازه نمی‌دهم این کشور جان نظامیانمان را بگیرد. واقعیت این است که ایران کشوری با هشتاد میلیون جمعیت، دارای قدرت نظامی است و نمی‌توان این کشور را نادیده گرفت، ارتش این کشور ارتش قدرتمندی است، ارتش آمریکا نمی‌تواند انتظار داشته باشد چنین ارتشی را به لبه پرتگاه ببرد، اما شاهد واکنش نباشد.
وی ادامه داد: من باز هم تاکید می‌کنم بر اساس قانون بین الملل این حق ایران است که در برابر رفتار خصمانه آمریکا واکنش نشان دهد. حتی موضوع فراتر از اینهاست، آمریکا با شیوه غیرقانونی یکی از مقامات عالی رتبه ایران را ترور کرده است که این کار، اقدامی برای شعله ور کردن جنگ است، تصور کنید این کار را کشور دیگری انجام داده بود؟ به یقین، نتیجه اش بروز جنگ بود، ترامپ هم نگران این است که مبادا کار را به جایی بکشد که جنگی آغاز شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
نورتن درباره تهدید ترامپ به هدف قرار دادن ۵۲ نقطه از جمله مراکز فرهنگی در ایران، گفت: این تهدید ترامپ هم، نقض قانون بین الملل است، اینکه به مراکز فرهنگی و مدنی حمله شود نقض قوانین است، این تهدید، حقانیت گفته آیت الله علی خامنه‌ای و سید حسن نصرالله را ثابت می‌کند، زیرا این دو در سخنانشان سعی می‌کنند میان مراکز نظامی و غیرنظامی تفاوت قائل شوند، سید حسن نصرالله در سخنان اخیر خود به وضوح گفت: ما به غیرنظامیان آمریکایی آسیبی نمی‌رسانیم، زیرا اگر به آنان آسیب برسانیم تنها به ترامپ خدمت کرده ایم، او گفت، هدف ما تنها مقابله با حضور نظامی آمریکا در منطقه و تلاش برای خروج آنان از خاورمیانه است.
وی افزود: وقتی سخنان این افراد را با سخنان ترامپ مقایسه کنیم متوجه می‌شویم ترامپ تفاوتی میان مردم و دولت قائل نیست، او بار‌ها در سخنانش گفت: حتی خانواده تروریست‌ها باید کشته شوند، یعنی پیش او، میان تروریست و خانواده تروریست تفاوتی نیست. در واقع، این تفاوت‌ها ناشی از تفاوت میان فلسفه اخلاقی و سیاسی است. دولت ترامپ دولتی متشکل از جنگ سالاران و فرماندهانی است که به عراق حمله کرده و میلیون‌ها نفر را کشته یا در یمن به نسل کشی روی آورده و از اسرائیل نیز در جنگ با فلسطینیان حمایت کرده اند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)