• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۴۱۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
در محیط دولت الکترونیک

آمادگی اکثر دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات خود

دژپسند: ۹۵ درصد از دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات خود در محیط دولت الکترونیک اعلام آمادگی کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای فرهاد دژپسند در دوازدهمین سالروز تاسیس قرض الحسنه مهر ایران افزود: برنامه ریزی کردیم که همه مجوز‌های مورد نیاز برای هر فعالیت در محیط الکترونیک قرار گیرد، البته رسانه‌ها همانطور که برای موضوع مالیات به کمک ما آمدند و دستگاه‌های کم کار را افشا کردند، درباره مجوز‌ها هم کمک کنند.
وی اضافه کرد: برخی‌ها گفتند وزارت اقتصاد متولی هیئت مقررات زدایی و بسیاری از فساد‌ها در صدور مجوز‌ها است که در این باره باید بگویم هم هیئت مقررات زدایی خوب کار کرده و هم صدور مجوز‌ها در محیط الکترونیک را در دستور کار دارم که این کار را برای اصناف انجام دادیم که اصناف متقاضی در محیط الکترونیک، مجوز خود را تقاضا کنند.
دژپسند گفت: مجوز‌های مورد نیاز در آغاز یک فعالیت باید در محیط دولت الکترونیک قرار گیرد تا متقاضیان بتوانند از مزایای آن بهره‌مند شوند ضمن این که قرار دادن اطلاعات و مجوز‌ها در محیط دولت الکترونیک از فواید اقتصاد هوشمند است اقتصادی که فقط به دیجیتال خلاصه نمی‌شود.
وزیر امور اقتصاد و دارایی افزود: با اجرایی شدن اقتصاد هوشمند به طور نمونه در بانک‌ها نیاز به شعبه و کارمند به حداقل کاهش می‌یابد ضمن این که مردم می‌توانند خدمات مورد نیاز خود را در محیط تلفن‌های همراه دریافت کنند بنابراین اجرایی شدن اقتصاد هوشمند تقاضا برای سفر به منظور انجام کار به حداقل می‌رسد.
وی اضافه کرد: با اجرایی شدن محیط دولت الکترونیک هم مدل کسب و کار و هم مدل زندگی تغییر می‌کند و وقت دارای ارزش می‌شود ضمن این که منابع شکل دیگری به خود می‌گیرد به طور نمونه اگر فرآیند کاشت، داشت و برداشت در کشت گلخانه‌ای مکانیزه شود هم فضای مورد نیاز برای کشت گلخانه‌ای به حداقل می‌رسد و هم منابع بهینه مصرف می‌شود.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: ۹۵ درصد از دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات خود در محیط دولت الکترونیک اعلام آمادگی و تفاهم نامه امضا کردند.
دژپسند گفت: در موضوع اقتصاد هوشمند هم از تحولات فناوری به معنای مفهوم کامل آن استفاده می‌کنیم و هم همواره در مقام تغییر و تکامل فناوری‌ها هستیم به طور کل یکی از ویژگی‌های ذاتی اقتصاد هوشمند این است که باید دائم در روند و ریل نوآوری قرار گیریم و با استفاده از نوآوری، زمینه را برای استفاده از حداکثری و عوامل در اختیار فراهم کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وزیر اقتصاد گفت: وقتی فعالیت‌های دستی به صورت هوشمند و الکترونیکی انجام می‌شود فرد فقط در مقام طراحی قرار می‌گیرد و نظارت و مدیریت عالی را اعمال می‌کند.
دژپسند گفت: در بانک داری سنتی وقت و کاغذ زیادی هدر می‌رود، اما اکنون با اجرایی شدن بانکداری الکترونیکی مصرف کاغذ به میزان زیادی کاهش می‌یابد و با اجرایی شدن بانکداری هوشمند باید حضور فرد در مراجعه به بانک نیز به حداقل برسد.
وی افزود: چرا باید متقاضی برای گشایش حساب و یا اخذ تسهیلات، در شعبه حضور یابد؟ بنابراین با اقتصاد هوشمند هم مراجعه حضوری به حداقل می‌رسد و هم عارضه منفی برای کارمندانی که دچار لغزش هستند در دیدار رو در رو با متقاضیان به حداقل می‌رسد، زیرا بخشی از فسادی که ما از آن می‌نالیم و ناشی از ادراک فساد است منشاء به روابط رو در رو در مراجعات بانکی بر می‌گیرد.
وزیر اقتصاد گفت: راه ریشه کن کردن بنیادین و اساسی فساد، گسترش اقتصاد هوشمند در همه ابعاد و با همه اجزا و زوایا است.
وی با اشاره به سخنان اخیر خود در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی افزود: به فعالان اقتصادی اعلام کردم وقتی با پدیده نامیمون فساد مواجه شدید با صدای بلند منعکس کنید تا مقامات مسئول در صدد رفع فساد و مقابله با آن باشند.
در دوازدهمین سالروز تاسیس قرض الحسنه مهر ایران از دو سامانه میعاد (مدیریت یکپارچه عملیات اجرایی دیجیتال) که موجب حذف کاغذ در عملیات بانکی می‌شود و سامانه غدیر با هدف شفافیت و به روز رسانی اطلاعات، دسترسی آسان به اطلاعات و ارزیابی عملکرد روزانه شعب بانک قرض الحسنه مهر ایران رونمایی شد.
 
مدير عامل بانک قرض الحسنه مهر ایران؛
پرداخت ۲ میلیون فقره تسهیلات قرض الحسنه تا پایان سال
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، از پرداخت ۲ میلیون فقره تسهیلات قرض الحسنه تا پایان امسال خبر داد.
مرتضی اکبری در مراسم دوازدهمین سالروز تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران که با حضور وزیر اقتصاد برگزار شد افزود: سال گذشته یک میلیون و ۲۳۰ هزار فقره پرداخت کردیم که تا پایان ماه آبان امسال این میزان به یک میلیون ۴۰۰ هزار فقره تسهیلات و به ارزش ۱۳ هزار میلیارد تومان رسید البته پیش بینی ما این است میزان تسهیلات پرداختی این بانک تا پایان سال به دو میلیون فقره و به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان و سال آینده به سه میلیون فقره افزایش یابد.
وی اضافه کرد: تعداد افراد دارای حساب در این بانک، از ۸ میلیون نفر عبور کرده ضمن اینکه در طول ۱۲ سال گذشته به ۶ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر تسهیلات پرداخت شده است.
اکبری با بیان اینکه این بانک در سال ۸۶ با سهامداری ۱۰ بانک بزرگ برای حمایت از اقشار ضعیف جامعه با حدود ۸۰۰ شعبه آغاز به کار کرد گفت: بانک قرض الحسنه مهر ایران شعب خود را اکنون به حدود ۵۰۰ شعبه رسانده است. ضمن اینکه بزرگ‌ترین اتفاق در این بانک، جلوگیری از خروج از مسیر و رسالت اولیه است.
وی افزود: هم اکنون بانک قرض الحسنه مهر ایران، حدود ۲۵۰ هزار میلیارد ریال منابع قرض الحسنه و ۳۰ هزار میلیارد ریال منابع از محل سهامداران دارد که در کل منایع این بانک ۲۸۰ هزار میلیارد ریال است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران ادامه داد: ساختاری تشکیل شده که همه هزینه‌های بانک از محل منابع سهامداران بانک تامین شود و یک ریال از سرمایه مردم در این زمینه هزینه نشده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

اکبری گفت: با وجود اینکه بانک قرض الحسنه مهر ایران، بانک کوچکی است، اما تعداد مشتری و مراجعه مردم به این بانک قابل توجه است و با وجود اینکه جذب منابع قرض الحسنه بسیار دشوار است، اما همکاران ما در بانک با تمام توان در این زمینه فعالیت دارند و از سال ۹۵ تاکنون شاهد افزایش ۵۰۰ درصدی منابع در بانک قرض الحسنه هستیم.
وی افزود: با تلاش‌های انجام شده، این بانک افزایش سرمایه ۱۰ هزار میلیارد ریالی داشته و سرمایه آن به ۲۵۰ هزار میلیارد ریال رسید که پشتوانه خوبی برای ادامه فعالیت بانک است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران با بیان اینکه براساس برنامه‌های صورت گرفته، منابع بانک تا پایان سال به ۳۰۰ هزار میلیارد ریال خواهد رسید گفت: در سال‌های ۹۶ و ۹۷ هزار میلیارد ریال برای ۳۳ فقره تسهیلات اشتغالزایی زنان سرپرست خانوار اختصاص دادیم و بنا داریم امسال هم ۴۰۰ میلیارد ریال به این اشتغالزایی اختصاص دهیم.
اکبری افزود: نسبت معوقات بانک قرض الحسنه مهر یک درصد است و همه تلاش ما در این سال‌ها این بود که این نسبت زیر یک درصد باقی بماند.
وی با اشاره به اینکه متوسط دوره تسهیلات این بانک ۳۶ ماهه است اضافه کرد: کارمزدی که در این بانک دریافت می‌شود حداکثر ۴ درصد است که سال آینده به ۳ درصد کاهش می‌یابد.

حضور وزیر اقتصاد در بانک قرض الحسنه مهر ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر امور اقتصادی و دارایی به مناسبت دوازدهمین سالروز تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران در این بانک حضور یافت.

عباس معمارنژاد معاون بانک و بیمه وزیر اقتصاد و جمعی از مدیران عامل بانک ها نیز وزیر اقتصاد را در این دیدار همراهی می کنند.
بانک قرض الحسنه مهر ایران هم اکنون ۵۲۲ شعبه در سراسر کشور دارد و منابع آن ۲۸۰ هزار میلیارد تومان است که از این میزان ۲۵۰ هزار میلیارد تومان منابع قرض الحسنه و ۳۰ هزار میلیارد تومان منابع سهامداران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)