• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۲۰۸۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹
کرمانشاه » سیاسی
رئیس سازمان بسیج مستضعفین:

استکبار جهانی باید شکست در برابر ایران را بپذیرد

سردار «غلامرضا سلیمانی» گفت: امروز دنیای استکبار که در مقابل ایران مانع تراشی و در مقابل انقلاب اسلامی ایستادگی می‌کنند باید بداند راهی جز پذیرش شکست ندارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سردار سرتیپ پاسدار «غلامرضا سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین امروز در استکبار جهانی باید شکست در برابر ایران را بپذیردمراسم بزرگداشت سالروز شکست حصر پاوه که در این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: پیروزی انقلاب اسلامی پیروزی جهان اسلام بود و بارقه‌های امید را در بین ملت‌های مسلمان برای خارج شدن از زیر یوق و سلطه حکومت‌های وابسته که مانع پیشرفت آن‌ها بودند زنده کرد.
وی پیروزی انقلاب اسلامی را تحولی بزرگ در دنیا و در جهان اسلام برشمرد که باعث شد دنیای استکبار و آمریکا و رژیم صهیونیستی که منافع آن‌ها زیر سایه پیروزی انقلاب به خطر افتاده بود به میدان بیایند و از تمام امکانات خود برای متوقف کردن انقلاب بهره گیرند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: نحوه برخورد غرب در قرون گذشته نشان می‌دهد همیشه دولت‌های غربی با روش‌های استعمارگرانه و سلطه جویانه و خصمانه با ملت‌های مسلمان برخورد کرده‌اند.
این مسئول ادامه داد: غرب و اروپایی‌ها چیزی جز مداخله و برخورد خصمانه، اشغال و چپاول در قبال کشور‌های مسلمان چیزی ندیدیم.
سلیمانی گفت: انقلاب پایان یافتن این مداخلات و غارت و استثمار ملت‌های مسلمان محسوب می‌شود و بعد از انقلاب شاهد گشوده شدن یک جبهه بزرگ در مقابل انقلاب و مردم ایران بودیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: بعد از انقلاب ما به دنبال سر و سامان به خلاهای‌های باقیمانده رژیم گذشته بودیم، اما جبهه استکبار فتنه‌ها و توطئه‌ها را به اجرا گذاشت.
وی تصریح کرد: تفاوت و تنوع‌های ما موجب شد دشمنان با راهبرد نفوذ استفاده کنند و سیاست‌های خصمانه خود را با هزینه کم علیه مسلمانان و به کمک سایر کشور‌های مسلمان به اجرا بگذارند و حکام خودفروخته برای تامین این هزینه‌ها سنگ تمام گذاشتند.
سلیمانی افزود: اگر امروز در این مکان هستیم و اربعین آن حادثه بزرگ را جشن می‌گیریم باید از زوایای مختلف این حادثه را بررسی کنیم.
این مسئول با تصریح اینکه حادثه پاوه حادثه‌ای به بزرگی قدرت جهان اسلام بود، گفت: شکست حصر پاوه نقطه انتقال فرهنگ مقاومت، ایثارگری و فداکاری محسوب می‌شود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: سه ضلع رهبری، مردم و مدافعان توانستند حادثه‌ای را رقم بزنند که امروز جهان اسلام با بهره‌گیری از آن پیروز‌های بزرگی را در جبهه مقاومت در کارنامه خود رقم زده است.
این مسئول بیان داشت: امروز در سواحل مدیترانه، سرزمین‌های اشغالی، نوار باختری، سوریه، بین النهرین، شمال افریقا همین جبهه مقاومت کارنامه درخشانی دارد و با اقتدار به پیش می‌رود.
سلیمانی عنوان کرد: امروز دنیای استکبار و آمریکایی‌ها که در مقابل ایران مانع تراشی و در مقابل انقلاب اسلامی ایستادگی می‌کنند باید بدانند راهی جز پذیرش شکست و نابودی را نمی‌توانند در برابر خود داشته باشد.
وی با اشاره به جایگاه امروز کشور در دنیا بیان داشت: ایران امروز در بعد سیاست دارای یک مکتب سیاسی موفقیت آمیز در برابر مکاتب سیاسی دنیا است.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: کشور ما امروز در بعد حقوقی یک مردم سالاری و قانون اساسی مترقی دارد و در بعد فرهنگی نیز یک گفتمان سازی تعالی بخش و عدالت‌گرا دارد.
این مسئول عنوان کرد: همچنین کشورمان اقتدار امنیتی و دفاعی مثال زدنی در بین کشور‌های دنیا دارد و مراتب بسیار عالی و تحسین برانگیز در دنیا کسب کرده است.
سلیمانی یادآور شد: در بعد اقتصادی نیز علی‌رغم سیاسیت تحریم خصمانه امریکایی‌ها و همپیمانانش در جنگ تمام عیار اقتصادی، ایران تمام زیرساخت‌ها را برای پیروزی در اختیار دارد.
وی متذکر شد: این‌ها همه دستاورد‌های حماسه پاوه است و اگر آن روز این ایستادگی رقم نمی‌خورد معلوم نبود امروز در چه جایگاهی بودیم.
 
 
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
استکبار جهانی باید شکست در برابر ایران را بپذیرد استکبار جهانی باید شکست در برابر ایران را بپذیرد استکبار جهانی باید شکست در برابر ایران را بپذیرد استکبار جهانی باید شکست در برابر ایران را بپذیرد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بهتر است واقع بین باشیم وقبول کنیم که یک دست
صدا ندارد
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)