• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۰۵۹۹
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۸
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
از جمعه

سوخت گیری هواپیما‌های هما در ترکیه

مدیرعامل سابق ایران ایر: سوختگیری هواپیما‌های هما در ترکیه از ۲۰ اردیبهشت آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری صدا و سیما، فرزانه شرفبافی در مراسم تودیع خود در زمینه عملکردش در مدت تصدی این مسولیت در شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزود: پس از ۴ ماه تلاش، قرار است ترکیه جمعه این هفته اجازه دهد ما سوخت‌گیری را در این کشور آغاز کنیم.
وی گفت: خیلی از کشور‌ها برای عبور هواپیما‌های ما از آسمانشان محدودیت ایجاد کردند و به ما دفتر نمی‌دادند و نصب لوگوی هما در همین فرودگاه جدید استانبول ۴ هفته به طول انجامید، اما با همه این مشکلات ما همه مسیر‌های پروازی را حفظ کردیم و برخی مسیر‌های جدید را که شرکت‌های دیگر نمی‌توانستند بروند ما برقرار کردیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شرفبافی گفت: سهم بازار هما در پرواز‌های بین‌المللی از ۱۱ درصد به ۷۰ درصد رسیده است. ما در شعب ۲ میلیون دلار در ۷ ماه صرفه جویی کردیم و هزینه‌های دلاری و یورویی را کاهش دادیم.
وی گفت: در هما برای مبارزه با فساد ایستادم، چون خرید‌هایی که انجام می‌شد در قالب ترک تشریفات بود. ما آیین‌نامه مالی هما را با قانون برگزاری مناقصات منطبق کردیم و سامانه ستاد راه‌اندازی کردیم و این سبب شد خیلی از مشکلات در این حوزه به حداقل برسد گر چه حفظ آن مشکل است.
شرفبافی گفت: انتصاب من در تیر ۹۶ با پرواز‌های حج تمتع آن سال مصادف شد و، چون در سال ۹۵ حج تمتع و عمره نداشتیم؛ بنابراین امکانات ما در عربستان آ‌ماده نبود و دفتر شعبه هما بسته شده بود.
وی افزود: در ان سال ما مسئولیت جابه جایی ۴۸ هزار حاجی را داشتیم، و، چون شرکت‌های عربستانی اعلام کردند در این زمینه همکاری نمی‌کنند ما مسئولیت جابه جایی ۲۶ هزار حاجی دیگر را هم برعهده گرفتیم.
مدیرعامل سابق ایران ایر افزود: ان سال ۶ میلیون دلار به عربستان بدهکار بودیم که انرا تسویه کردیم، وبا تلاش زیاد حج ۹۶ با موفقیت انجام شد.
شرفبافی افزود: در سال ۹۷ هم ۴۴ هزار و ۵۰۰ حاجی جابجا کردیم که تاخیر آن پرواز‌ها کمتر از ۳۰ دقیقه بود و جزو اولین ایرلاین‌های منظم در عربستان بودیم.
وی گفت: مطالبات هما از دولت حدود ۱۸۵۰ میلیارد تومان احصا شد که امیدواریم در بودجه ۹۸ از دولت دریافت کنیم.
شرفبافی ادامه کرد: اسفند پارسال ۱۰۰ میلیارد تومان حقوق پرداخت کردیم که این میزان با کاهش هزینه‌ها وافزایش درآمد محقق شد.
وی افزود: درسال ۹۶، قرارداد ۲۰ میلیارد دلاری برای خرید ۲۰۰ فروند هواپیما منعقد شد. ۳ فروند ایرباس آمد و ۴ فروند ATR، بوئینگ هم معطل TDP بود و گفت: ۴۰۰ میلیون دلار می‌خواهیم در حالیکه ما فقط ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی انباشته داشتیم؛ قرارداد‌ها را اصلاح کردیم، جلسات کارشناسی اصلاح قرارداد گذاشتیم تا فاینانسر‌های داخلی و خارجی پیدا کنیم.
مدیرعامل سابق ایران ایر افزود: با بوئینگ MOU انعقاد قرارداد داشتیم تا بوئینگ فعال شود، اما با خروج آمریکا از برجام مجوز‌های اوفک که تا ۲۰۲۰ فعال بود به حال تعلیق درآمد و قرارداد‌های تعلیق شد.
وی افزود: در این شرایط باید هواپیما‌های ما فعال بماند و با کارخانه سازنده در ارتباط باشد. گرفتن تعهد هم برای تامین سرویس‌های پشتیبانی از کارخانه سخت است، اما ما انجام دادیم و حتی مجوز‌های جدید سرویس‌های پشتیبانی برای ATR صادر شد که ۶ روز مهلت داشت و باید در آن مهلت ۶ روزه ۵ فروند ATR می‌آوردیم که به تعهدات خود با انجام هماهنگی رئیس جمهور، بانک مرکزی و وزارت راه وشهر سازی عمل کردیم و ۵ فروند هواپیما در روز‌های نوسانات ارزی وارد کشور شد.
مدیرعامل سابق هما افزود: ۵ میلیون دلار هم قطعه یدکی ATR که رجیستر آمریکا بود یا آمریکا سهام ۱۰ درصدی در آن داشت به کشور آوردیم.
وی با اشاره اینکه مذاکرات بین‌المللی برای تعیین فاینانس هواپیمایی داشتیم، گفت: حتی با شرکت چینی MOU امضا کردیم، اما آمریکایی‌ها به چینی‌ها گفتند در فاینانس هواپیمای ایرانی دخالت نکنید.
شرفبافی افزود: صورت‌های مالی هما ۳ سال متوالی مردود اعلام شده بود یعنی هما ۱۰۰ درصد زیانده بود و باید اعلام ورشکستگی می‌کرد، اما در سال ۹۷ صورت‌های مالی هما مشروط به قبول شد و به دلیل اصلاح ساختار مالی امسال گواهی مقبول شد.
مدیرعامل سابق هما گفت: ماهانه ۴۰ میلیارد تومان هزینه صندوق بازنشستگی هما است، برای تعیین تکلیف این صندوق سه وزیر پای کار آمدند و قرار شد صندوق بازنشستگی تحویل صندوق بازنشستگی کشوری شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
لزوم مدیریت مصرف انرژی برای تبدیل قم به الگوی کشور
هنر پلی برای صلح و همدلی و مقابله با صداهای تفرقه‌افکن است
استقبال مردم بیضا از فوتبالیست بیضایی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
۲ هزار دستگاه آمبولانس بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع می‌شود
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
مهار آتش‌سوزی در مراتع روستای چراغ‌تپه تکاب
اسکان موقت ۱۷ خانواده قمی در اثر حمله رژیم صهیونیستی
فوتبال لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ استقلال یک، الوصل صفر (نیمه نخست)
سفر معاون اجرایی رئیس‌جمهور به عسلویه
طرح ویژه برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در معابر شهری گیلان
مهار حریق در جنگل ابر شاهرود
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
کاهش مصرف سوخت با تولید موتورهای هیبریدی
بازسازی ۱۰۲ واحد مسکونی آسیب دیده در جنگ تحمیلی دوازده روزه در قم
 فرهنگ بسیجی امروز محور ایستادگی ملت‌ها در برابر نظام سلطه است
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای گمنام و دفاع مقدس
مشکل خرده‌فروشان آمریکایی در تامین کالا به دلیل تعرفه‌های ترامپ
قاچاق با کارت سوخت شخصی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مدارس سمنان غیر حضوری شد
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)