ابراهیم صالحی عمران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: دانشگاه فنی و حرفه ای یک دانشگاه مأموریت گرا است و مأموریت آن تربیت دانش آموختگان مهارتی است که مطابق با نیاز نیروی انسانی ماهر در جامعه تربیت می شود.
وی با اشاره به نام گذاری سال با عنوان رونق تولید گفت: ما خود را موظف و جدی تر می بینیم و می خواهیم مطابق با شعار سال برنامه های خود را تغییر دهیم. نخستین برنامه ما در اقدام به رونق تولید، اصلاح برنامه درسی است زیرا برنامه های درسی ما باید مهارتی باشد و بسیاری از سرفصل های درسی این دانشگاه کهنه شده است بنا بر این می خواهیم سرفصل های جدید مطابق با جهت گیری های شغلی ایجاد کنیم.
صالحی با بیان اینکه مشاغلی که دانشجویان می توانند بعد از پایان تحصیل راه اندازی کنند باید مطابق با نیاز بازار باشد، بنابراین صلاحیت محور کردن برنامه های درسی و آموزشی در دانشگاه ها شرط اصلی برای رسیدن به رونق تولید است و در این راستا مقرر شده است که تا مهر 98 سرفصل دروس 100 رشته تغییر کند.
وی با بیان اینکه توانمندسازی کادر آموزشی یکی دیگر از برنامه های جدی در دانشگاه فنی و حرفه ای است گفت: طبیعی است که وقتی سرفصل تغییر پیدا کند کادر آموزشی و هیأت علمی هم باید با سرفصل جدید آشنا شوند و همین امر می تواند زمینه حضور در صنعت را فراهم کند و ما شاهد ارتقای آموزشی در صنعت کشور باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه طرح نشان ملی (برند) یکی دیگر از برنامه های این دانشگاه است گفت: ما می دانیم که هزار و 300 کارگاه و آزمایشگاه در دانشگاه های فنی و حرفه ای فعالیت دارند و در این میان شاید تجهیزات و امکانات دانشگاه مطابق با نیاز نباشد و نیازمند بازسازی باشد و همین امر هزینه سنگینی را به دولت تحمیل می کند بنابراین بازسازی این تجهیزات حداقل کاری است که می توانیم انجام دهیم.
صالحی با اشاره به اینکه راه اندازی مراکز نوآوری یکی دیگر از برنامه های جدی این دانشگاه است افزود: در همین راستا تفاهمنامه ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری داشتیم که 16 مرکز نوآوری را راه اندازی کنیم و آنها را در اختیار معاونت علمی و فناوری قرار دهیم و در همین راستا با نزدیک کردن آموزش به اقتصاد می توانیم کمک چشم گیری به ایجاد کسب و کارهای جدید داشته باشیم.