• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۹۲۹۷
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
در مصلای امام (ره)؛

آغاز به کار نمایشگاه کتاب

سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از امروز میزبان علاقه‌مندان است

آغاز به کار نمایشگاه کتاببه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این دوره از نمایشگاه با شعار «خواندن توانستن است» هر روز تا ۱۴ اردیبهشت از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلی امام خمینی (ره) برپا خواهد بود.
در این دوره از نمایشگاه ۲ هزار و ۴۰۰ ناشر داخلی و ۸۰۰ ناشر خارجی حضور دارند که حدود ۴۰۰ هزار عنوان کتاب عرضه کرده اند.
در حاشیه این نمایشگاه برنامه‌های مختلف شامل رونمایی از کتاب و نشست‌های تخصصی برای علاقه‌مندان کتاب برگزار می‌شود.
چین مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران است و در قالب هیئتی ۲۹۴ نفره در غرفه‌ای به مساحت ۶۰۰ متر مربع در بخش بین الملل مستقر شده است.

افتتاح غرفه چین به عنوان مهمان ویژه با حضور وزیر ارشاد
نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور نزدیک به سه هزار و چهارصد ناشر داخلی و خارجی از ساعت 10 تا 20 از امروز به مدت ۱۰ روز کار خود را آغاز کرد.
سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور سه هزار و چهارصد ناشر از ایران و جهان در فضایی نزدیک به ۳۰ هزار مترمربع فعالیت خود را آغاز کرده است.
در بخش داخلی 2559 ناشر شرکت دارند که از این میان ۱۵۰۰ ناشر در بخش عمومی، ۳۵۰ ناشر در بخش کودک، ۵۰۰ ناشر در بخش دانشگاهی، ۱۰۹ ناشر در بخش آموزشی و ۱۰۰ ناشر نیز در بخش دیجیتال هستند.
 همچنین ۸۰۰ ناشر خارجی در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران شرکت کرده‌اند که شامل ۱۵۰ ناشر عرب و۶۵۰ ناشر لاتین است. حدود ۱۳۸ هزار عنوان کتاب در بخش خارجی ارائه شده است و از ۳۰ کشور به نمایشگاه کتاب آمده‌اند. ۴۱ هزار عنوان از این کتاب‌ها از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ است.
 مراسم افتتاحیه غرفه چین به عنوان مهمان نمایشگاه نیز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد. چین به عنوان ششمین مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران با هیئتی بالغ بر 294 نفر که 120 آنان شامل نویسنده، تصویرگر و مترجم در ایران حضور پیدا کرده است و بیش از 50 برنامه مختلف را برگزار خواهد کرد.  
ایوب دهقانکار سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت:  در این دوره از نمایشگاه در حوزه حمل و نقل عمومی تمهیدات خوبی برای بازدیدکنندگان در نظر گرفته شده است. بر اساس هماهنگی‌های انجام شده با سازمان تاکسیرانی، تاکسی‌ها و ون‌هایی انتقال بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب تهران به سوی پنج میدان اصلی شهر تهران ( رسالت ، صنعت،انقلاب، صادقیه و آزادی) را انجام خواهند داد.
وی افزود: همچنین با هماهنگی انجام شده با سازمان واحد اتوبوسرانی، اتوبوس‌هایی از درون نمایشگاه کتاب تهران  به سمت میدان صنعت، میدان آزادی و فلکه سوم تهرانپارس کار جابجایی بازدیدکنندگان را انجام خواهند داد.
دهقانکار گفت: از سوی دیگر تاکسی بانوان و تاکسی بیسیم نیز در ضلع جنوبی مصلی امام خمینی(ره) حضور خواهند داشت و به خدمات‌رسانی خواهند پرداخت.
خدمات اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها از ساعت 10 صبح آغاز خواهد شد و تا ساعت 21 ادامه خواهد داشت.
 همچنین مترو تهران نیز از دو ایستگاه شهید بهشتی و مصلی امام خمینی(ره) در خط یک و سه به انتقال بازدیدکنندگان خواهد پرداخت و بر اساس تمهیدات در نظر گرفته شده فاصله حرکت بین دو قطار در ساعات ازدحام به 4 دقیقه کاهش پیدا خواهد کرد.
  در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تعداد 100 اطلاع‌رسان در 15 غرفه حضور دارند که  به اطلاع‌رسانی می‌پردازند.
  ساعت بازدید از نمایشگاه کتاب تهران از ساعت 10 صبح تا 20 شب خواهد بود که در روزهای تعطیل امکان تمدید این ساعات وجود دارد. 
 سامانه پیامکی 100003851 پل ارتباطی میان مردم با مسئولان نمایشگاه است که می‌توانند با ارسال پیامک پیشنهادها و انتقادهای خود را به مدیران نمایشگاه انتقال دهند.
سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن توانستن است» از 4 تا 14 اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
 
جاده فرهنگ ایران و چین قدیمی‌تر از جاده ابریشم است
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه کشور چین برای ایرانیان از روزگار دیرین شناخته شده است،گفت : جاده فرهنگ ایران و چین قدیمی تر از جاده ابریشم است.
محسن جوادی در مراسم افتتاحیه غرفه کشور چین که مهمان ویژه این دوره است با بیان اینکه شاعران ایرانی گاهی اشاراتی به چین به عنوان یک کشور دور و یا هنر ارزشمند تصویرگری آن داشته‌اند افزود: این آشنایی تا حد زیادی نتیجه وجود شبکه از راه‌های ارتباطی گسترده بین شهرهای ایران و چین بوده است.
­معاون فرهنگی وزیر ارشاد اضافه کرد: در صحبت کوتاهی که پیش از مراسم افتتاحیه میان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با وزیر تبلیغات کشور چین انجام شد، وزیر ارشاد کشورمان اشاره داشت که به رغم نام‌گذاری این شبکه گسترده به جاده ابریشم در قرن 19 پیش از این جاده ، جاده ای به نام جاده فرهنگ و هنر مشهور بوده است.
جوادی تصریح کرد: امیدواریم که این جاده با فرهنگ و اقتصاد دوباره احیا شود و شهرهای مشرق زمین به یکدیگر نزدیک‌تر شوند تا رفت و آمد فرهنگی و زمینه رشد دو کشور بیش از پیش فراهم شود .
وی افزود :حضور چین در نمایشگاه کتاب تهران نویدبخش فعالیت‌های زیادی خواهد بود.
گِه وی مین ، معاون وزیر تبلیغات چین هم در این مراسم گفت: در نمایشگاه کتاب تهران از محافل فرهنگی و انتشاراتی کشورهای مختلف جهان نمایندگانی برای به اشتراک گذاشتن و بحث و بررسی تعاملات فرهنگی و هنری گردهم آمده‌اند.
وی افزود : اینجانب از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران به عنوان مهمان ویژه این نمایشگاه قدردانی می‌کنم.
معاون وزیر تبلیغات چین گفت : دو کشور چین و ایران دارای تمدن های باستانی هستند و از هزار سال پیش از طریق جاده ابریشم مبادلات خود را آغاز کرده‌اند.
وی افزود : در سال 2017، ایران مهمان ویژه نمایشگاه کتاب پکن بود و امسال ما مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران هستیم.
مین گفت : چین 15 هزار جلد کتاب در 4 هزار عنوان را در این نمایشگاه عرضه کرده است. برخی از کتاب‌ها فرهنگ سنتی چین را معرفی می‌کنند و جذابیت‌های چین و فرهنگ شرقی آن را نشان می‌دهند.
معاون وزیر تبلیغات چین افزود: همچنین چند نویسنده چینی به ایران آمده‌اند تا از نزدیک با خوانندگان ایرانی ارتباط برقرار کنند. از میان فعالیت‌های چین در نمایشگاه کتاب تهران می‌توان به معرفی تصویرگری کتاب‌های کودک و نوجوان، معرفی فرهنگ و چاپ و نشر چین و ... اشاره کرد.
گه وی مین اضافه کرد: با حضور چین در نمایشگاه کتاب تهران ، کتاب و فرهنگ چین در تهران جلوه خواهد کرد.
وی گفت : امیدوارم فعالیت‌های چین به عنوان مهمان ویژه با موفقیت برگزار شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
رسیدگی به پرونده تخلف ۷۵۹ واحد نانوایی‌ در استان زنجان
شب لیلةالرغائب؛ شبی پر فضیلت برای رسیدن به آرزوها و پاک کردن دل از غفلت ها
تشکیل هیئت اجرایی گنبکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
افزایش قیمت کاغذ و کاهش سرانه مطالعه
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)