• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۳۳۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۰
علمی و فرهنگی » معارف
در جمع کارکنان سازمان حج و زیارت

حکومت امام زمان، الگوی مدیریت جامعه امروز

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت: امروز مردم به دنبال عدالت، امنیت اقتصادی و اجتماعی، توسعه علمی و رشد فضایل اخلاقی در جامعه هستند

حکومت امام زمان، الگوی مدیریت جامعه امروزبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی قاضی عسکر، درجلسه تواصی به حق در جمع کارکنان سازمان حج و زیارت وبعثه مقام معظم رهبری از حادثه سیل و لزوم کمک به هموطنان سیل زده در چند استان کشور بعنوان مسأله روز یاد کرد و با اشاره به دستور مقام معظم رهبری برای کمک به آسیب دیدگان از این حادثه، ابراز امیدواری کرد با کار‌های مهمی که در آینده با دستورمعظم له و دولت محترم انجام خواهد شد مشکل هموطنان سیل زده حل شود و به شرایط اولیه باز گردند.
نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت کمک‌های شایان ملت بزرگ و با فضیلت ایران به سیل زدگان را شایسته تقدیر و سپاس دانست و گفت: این مردم بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان به حساب هلال احمر واریز کرده اند و نزدیک به پنجاه میلیارد تومان هم کمک‌های جنسی و نقدی داشته اند.
وی افزود: همه طبقات و گروه‌ها از حوزه‌های علمیه و طلاب تا اقشار مختلف مردم به صورت خودجوش حضور چشمگیری در کمک رسانی داشتند و صحنه‌هایی را خلق کردند که یادآور دوران دفاع مقدس بود.
نماینده، ولی فقیه به سخنان رئیس هلال احمر کشورمان مبنی بر نبود امکان واریز کمک‌ها نقدی خارجی به حساب این سازمان بدلیل تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران در حوادثی مانند زلزله و سیل در کشور‌های دیگر همواره در کمک رسانی پیشقدم و غمخوار ملت‌های دیگر بوده است.
وی افزود: این شرمساری در تاریخ باقی خواهد ماند و آن‌ها باید روزی پاسخگو باشند، زیرا بدلیل کار‌های یک فرد نابخرد در آمریکا، خود را تسلیم وی کردند و با وجود ادعای دفاع از حقوق بشر در این حوادث واکنشی از خود نشان ندادند.
حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسکر بخش دوم سخنان خود را به فرا رسیدن نیمه شعبان میلاد با سعادت حضرت، ولی عصر (عج) اختصاص داد و گفت: متأسفانه گاهی نگاه منفی در حوزه مهدویت وجود دارد و این نگاه باید اصلاح شود.
وی با بیان اینکه برخی افراد فقط نگاه حاجت خواهی و حل مشکلات فردی و اجتماعی به حضرت دارند، افزود: اگرمعتقدیم غیبت به امر خداست و باریتعالی می‌داند چه زمانی مصلحت است تا امام ظهور کند بنابراین نباید تسلیم خواسته شیادانی شویم که عده‌ای را در داخل و خارج از کشور به بهانه رؤیت امام زمان به مسیر‌های انحرافی سوق می‌دهند.
نماینده، ولی فقیه خارج نشدن از مسیر صحیح مهدویت را ضروری دانست و گفت: ما امروز وظیفه داریم برای ظهور آن حضرت دعا کنیم و درعین حال زمینه ساز ظهور موعود هم باشیم.
حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسکر در ادامه شرایط قبل از ظهور امام زمان (عج) را یادآور شد و با بیان اینکه رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (علیهم السلام) تعابیر مهمی در این زمینه دارند، گفت: در روایات به آفت‌های قبل از ظهور اشاره شده که از جمله کم اهمیت شمردن دین و توسعه ربا و ظلم در جوامع بشری است.
وی با طرح این سؤال که از حکومت امام عصر چه توقعی می‌توان داشت و در زمان ظهور چه اتفاقی برای مردم و جامعه خواهد افتاد؟ به تبیین شرایط ظهور پرداخت و گفت: نخستین نکته توسعه عدالت در جهان است و بر اساس روایات امام زمان با مدیریت صحیح؛ عدالت را به نحوی در جامعه حاکم خواهد کرد که همه آن را حس کنند و هیچ کس به دیگری ظلم و ستم نکند.
نماینده، ولی فقیه برقراری امنیت اخلاقی را دومین ویژگی زمان ظهور عنوان کرد و گفت: در زمان ظهور به نوامیس مردم تعرضی صورت نمی‌گیرد و خیانت، غش در کار‌ها و فریب کاری رخ نخواهد داد، چون قانون و عدالت درست و قاطع اجرا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در روایت آمده است در دوره آخرالزمان امنیت به گونه‌ای برای مردم تأمین می‌شود که گرگ و میش کنار هم زندگی می‌کنند، افزود: معنای این روایت این نیست که دو حیوان گرگ و میش را در یکجا نگهداری می‌کنند بلکه به این اشاره دارد که برخی انسان‌ها را که از گرگ بدترند با افراد سالم و مظلوم جامعه کنار هم قرار می‌دهد بدون آنکه آن گرگ صفتان بتوانند تعرضی به دیگران داشته باشند.
حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با بیان اینکه آمریکا امروز وجهه گرگ صفتی دارد و دست از شرارت برنمی دارد، اضافه کرد: اقتدار امام زمان به حدی است که افراد گرگ صفت و مظلوم کنار یکدیگر زندگی می‌کنند و هیچ کس حق تعرض به دیگری را ندارد.
وی با اشاره به اینکه امنیت اقتصادی نیزویژگی دیگری است که در دوره امام زمان اتفاق خواهد افتاد، گفت: در روایت آمده است در این دوره افرادی که می‌خواهند زکات بدهند فقیر پیدا نمی‌کنند و به ناچار باید شهر به شهر دنبال فقیر بگردند تا زکات خود را بدهند.
وی افزود: امام زمان اقتصاد صحیحی را حاکم خواهد کرد به نحوی که مردم دچار فقر و بیچارگی نخواهند بود.
نماینده، ولی فقیه از توسعه علمی بعنوان چهارمین ویژگی حکومت حضرت حجت نام برد و گفت: در روایت آمده است وقتی آن حضرت ظهور کند دست عنایت خود را بر سر مردم قرار می‌دهد و عقل شان کامل می‌شود.
وی گفت: امام صادق می‌فرمایند: اگر علم را به ۲۷ جزء تقسیم کنیم تا زمان ما فقط دو جزء از آن روشن شده و ۲۵ جزء آن باقیمانده است و با ظهور امام زمان هر ۲۷ جزء آن افشاء خواهد شد.
حجت‌الاسلام و المسلمین قاضی عسکر با تأکید به اینکه حکومت حضرت، ولی عصر الگوی مدیریت امروز ماست، گفت: امروز مردم همان حکومت با همان ایده‌ها را توقع دارند و بدنبال عدالت، امنیت اقتصادی و اجتماعی، توسعه علمی و رشد فضایل اخلاقی در جامعه هستند.
وی افزود: اگرمی گوییم حکومت امام زمان یک روزی اتفاق خواهد افتاد امروز هم مردم از جمهوری اسلامی این توقع را دارند و توقع شان صحیح و بجاست.
وی با اشاره به اینکه حضرت علی (ع) پس از پذیرش حکومت، خطاب به مردم فرمود: «لولا حضور الحاضر و قیام الحجة بوجود الناصر و ما اخذ اللّه علی العلماء ألاّ یُقارّوا علی کِظّةِ ظالم و لا سَغَبِ مظلوم لألقَیتُ حَبلَها علی غارِبها و لسقیتُ آخر‌ها بکأس اوّلها و لألفیتُم دنیاکم هذه أزهَدَ عندی من عَفطَةِ عَنْز- اگر اجتماع مردم و نیاز آنان به رهبری نبود و اگر به خاطر اعلام یاری مردم، حجّت بر من تمام نمی ‏شد و اگر خداوند از علما پیمان نگرفته بود که بر پرخوری ستمگر و گرسنگی ستمدیده آرام نگیرند، من ریسمان و افسار حکومت را بر کوهان آن می ‏انداختم و با همان ظرفی که درخت خلافت را نخستین بار آب دادم (و در خانه نشستم) اکنون هم آب می‏ دادم و خود به خوبی درک می ‏کردید که این دنیای شما با مال و مقام و حکومتش نزد من بی اعتبارتر از آبی است که به هنگام عطسه کردن از بینی بزغاله بیرون می‏آید»، تصریح کرد: امروز هم مسؤولان باید تلاش کنند و نگذارند مردم ناامید شوند؛ آن‌ها باید توان بیشتری از خود نشان دهند و بهترین افراد و شایسته‌ترین انسان‌ها را بکار بگمارند و قاطع و به موقع با کارگزارانی که درمسیر انحرافی قدم برمی دارند، برخورد کنند.
نماینده، ولی فقیه تأکید کرد: در حکومت اسلامی باید حقوق مردم رعایت شود و به آن‌ها ظلم و اجحاف نشود و افراد از موقعیت شغلی خود سوء استفاده نکنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرکز نگهداری دختران مبتلا به اوتیسم در یزد راه اندازی می‌شود
برداشت زیتون روغنی از باغ‌های طارم سفلی
رونمایی از پوستر رویداد محتوای دیجیتال بسیج با محوریت خرم آباد هوشمند  
رونمایی از سه داروی جدید در البرز
فردا: رقابت تیم پاس همدان با سپاهان نوین اصفهان 
عیادت رئیس‌جمهور پزشکیان از آقای سقاب اصفهانی
آغاز بکار هنرستان‌های وابسته به صنعت در کردستان
تعطیلی برخی مقاطع تحصیلی مناطق گرمسیری در کهگیلویه و بویراحمد
خرید و فروش امتیاز مسکن ملی ممنوع است
تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر
کشف شواهد نوسنگی در تپه باستانی ابراهیم‌آباد هزارجلفا
توزیع آبگرمکن خورشیدی در مناطق بدون گاز استان
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز
پلمب شهربازی یکی از بازار‌های مشهد
برگزاری نخستین همایش جوانان منطقه کدکن
استادیوم جدید در افسریه احداث می‌شود
سفر پاپ به لبنان
ماهیگیران فلسطینی، هدف نظامیان صهیونیست
صد‌ها کشته و مفقود در سیل اندونزی و تایلند
گلایه شهروندان از وضعیت نامناسب آسفالت جاده بستان آباد به بناب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۸ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)