• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۰۸۰۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۰
اجتماعی
تقویت داروخانه کیش برای واردات دارو‌های موردی بیماران خاص؛

دریافت مجوز واردات دارو از سازمان غذا و دارو

مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر از دریافت مجوز واردات دارو‌های تک نسخه‌ای از سازمان غذا و دارو خبر داد.

دریافت مجوز واردات دارو از سازمان غذا و داروبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ؛ علی فرجی در نشست خبری با اشاره به تحریم های اخیر گفت : با دریافت مجوز از سازمان غذاو داروی وزارت بهداشت ، سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر می تواند داروهای خاصی را که در داخل تولید نمی شود ، وارد کند.
وی همچنین از تقویت داروخانه هلال در جزیره کیش برای داروهای موردی خبر داد ، گفت : علاوه بر تقویت واردات برای تامین ذخایر استراتژیک ، داروخانه جزیره کیش فعال‌تر از پیش به دلیل وجود منطقه ازاد نیازداروی بیماران را تامین کند .
وی گفت : تامین ذخیره دارویی به مدت یک سال از دیگر برنامه های سازمان تداکات پزشکی هلال برای برای مقابله با تحریم هاست.
فرجی همچنین از ارائه بسته خدمات به بیماران دیالیزی خبر داد و گفت : تجهیزات بیماران دیالیزی در شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران درحال تولید است.
وی با اشاره به اینکه شرکت داروسازی سها بیش از 100 قلم دارو پروانه تولید دارد ، گفت : فروش مستقیم دارو نیز در داروخانه‌های مرکزی هلال صورت می‌گیرد که علاوه بر شعبه کنار ساختمان سازمان- خیابان طالقانی ، شعبه دوم در تهرانپارس است و داروخانه‌ای هم در کیش فعالیت می‌کند که معمولا مردم داروهای خاص را تامین می‌کنند.
وی گفت: شرکت پخش سها هلال به عنوان یکی از شرکت‌های مورد اعتماد مردم بخشی از وظیفه تامین و توزیع دارو را به عهده دارد.
فرجی افزودد: واردات دارو توسط شرکت بازرگانی سها کیش انجام می‌شود و با هماهنگی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت ، واردات داروهای موردی انجام می‌شود.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی هلال احمر ادامه داد: با توجه به اینکه امسال سال حمایت از کالای ایرانی است تمام تمرکز و توجه ما روی تقویت تولید و افزایش کمی و کیفی تولیدات است و راه اندازی خطوط جدید و نوسازی خطوط فعلی را مد نظر داریم.
مدیر عامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر با اشاره به تحریم‌های آمریکا اظهار کرد: به دستور ریاست جمعیت هلال احمر موظف به تامین و ذخیره استراتژیک داروهای مورد نیاز شدیم و داروخانه جزیره کیش نیز فعال‌تر خواهد بود تا داروهایی که مورد نیاز است اما به دلیل قوانین موضوعی کشور ورود آنها به سرزمین اصلی امکان ندارد از این طریق تامین شود و با توجه به اینکه گاهی مردم برای تامین برخی از اقلام دارویی به کشورهای همجوار می‌روند باید بتوانیم این داروها را در جزیره کیش فراهم کنیم.
 
تقویت داروخانه کیش برای واردات دارو‌های موردی بیماران خاص
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور خریدار فیلتر‌های دیالیز تولیدی در سازمان تدارکات پزشکی هستند، گفت: بدهی دانشگاه‌های علوم پزشکی به ما در بخش تجهیزات پزشکی ۸۰ میلیارد تومان است.
دکتر علی فرجی در جمع خبرنگاران افزود: به دلیل مشکلات طرح تحول و مطالبات زیاد از بیمه‌ها این دانشگاه‌ها نتوانسته‌اند بدهی‌های خود را به ما بپردازند و اکنون ۸۰ میلیارد تومان از دانشگاه‌های علوم پزشکی در بخش تجهیزات، حدود ۷۰ میلیارد تومان در حوزه پخش و ۲۵ میلیارد در حوزه داروسازی به ما بدهی دارند و این در حالی بوده که ما هیچ بودجه‌ای از هلال‌احمر نمی‌گیریم و خودگردان هستیم.
وی با بیان اینکه قرار است ما بازوی اقتصادی هلال‌احمر باشیم تا بتوانیم در سیل و خشکسالی به آسیب‌دیدگان کمک کنیم، گفت: با شرایط کنونی پیش آمده نمی‌توانیم سودده باشیم. بیش از ۲ هزار نیروی کار داریم که اگر در مورد صنعت قیمت‌ها واقعی نشود و هزینه‌های سربار لحاظ نشود به سمت مشکلات بیشتر پیش می‌رویم البته نمی‌گوییم فشار بر دوش مردم باشد، بلکه دولت و بیمه‌ها باید همکاری کنند.
فرجی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده صنعت دارویی برای تقویت خود باید به صادرات روی آورد، گفت: این استدلال چندان کارشناسی نیست؛ چرا که کارخانه‌ها در هزینه روزمره خود مانده‌اند و علاوه بر آن مطالبات معوقی دارند که باید پرداخت شود و در این صورت است که می‌توان به سمت صادرات رفت، البته که ظرفیت‌های خالی در شرکت‌ها وجود دارد، اما اصول خط تولید قدیمی است.
وی با بیان اینکه چین و هند از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های مواد اولیه دارویی هستند، گفت: کشور‌های پیشرفته نیز از این دو کشور خرید مواد اولیه دارند، چون گاهی تولید ماده اولیه مقرون به صرفه نیست، بنابراین ما نیز بسیاری از مواد اولیه را به کشور وارد می‌کنیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه در شرایط تحریم‌های ظالمانه تولید چه محصولات جدیدی در دستور کار است، اظهار کرد: در جنگ ایران و عراق و در شرایط تحریم، تعداد زیادی کارخانه تولید دارو راه‌اندازی شد، این اصل امروز نیز باید مدنظر باید قرار گیرد تا شاهد مقابله هر چه بهتر با تحریم‌ها باشیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه امسال سال حمایت از کالای ایرانی است تمام تمرکز و توجه ما روی تقویت تولید است و هدف اصلی ما این است که به افزایش کمی و کیفی تولیدات خود بپردازیم. در این راستا راه اندازی خطوط جدید و نوسازی خطوط فعلی را مد نظر داریم.
دکتر فرجی در مورد اینکه آیا کمبود دارویی در داروخانه‌های هلال احمر وجود دارد یا خیر؟، گفت: کمبود؛ به معنی اینکه نتوانیم دارو‌ها را تامین کنیم؛ نداریم و بر اساس لیست کمبودی که منتشر می‌شود به تامین دارو‌ها می‌پردازیم و در حال حاضر مشغول ذخیره سازی دارو برای حداقل یک سال آینده هستیم. در شرایط عادی ذخیره سازی برای سه تا چهار ماه انجام می‌شود، ولی در شرایط فعلی به دلیل اینکه وضعیت قابل پیش بینی نیست برای یک دوره یکساله دارو‌ها را ذخیره می‌کنیم.
مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر در مورد توسعه و راه اندازی خطوط تولید تجهیزات دارو، گفت: تمام تلاشمان را به کار می‌بندیم تا خط‌هایمان با همه شرایط سخت و دشوار فعالیت کنند و نیم نگاهی هم به راه اندازی خطوط جدید داریم. در کارخانه تجهیزات پزشکی پیگیر این هستیم که فیبر‌های مورد نیاز فیلتر‌های دیالیز را در کشور تولید کنیم و در مجموع دنبال استفاده از سرمایه گذاری‌های مشترک برای راه اندازی خطوط مورد نیاز هستیم.
وی درباره وضعیت کارخانه سها پس از اینکه دو طبقه از آن آتش گرفته بود و اینکه چه زمانی ظرفیت این بخش استفاده خواهد شد، گفت: در این زمینه اختلافی میان ما و بیمه وجود دارد که در حال داوری است، البته مبالغی از خسارت پرداخت شده است. فکر می‌کنم بیش از ۳۰ میلیارد خسارت باید پرداخت شود که بیمه معتقد است دو سوم آن را باید پرداخت کند. همچنین راه اندازی آن دو طبقه در یک برنامه مرحله‌ای در حال پیشروی است که تا الان شاید نزدیک به ۳۰ درصد پیشرفت داشته باشد، اما اگر بخواهید سریعتر این کار را انجام دهید باید به صورت سرمایه گذاری مشترک پیش برویم تا بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اعلام فراخوان شاعران سمنان برای شرکت در دوره آموزش شعر
رسیدگی به درخواست های حقوقی ۹۲۰ البرزی
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستان‌شناسی قلعه گلی خان میرزا
زنجیره فولاد زیر فشار صادرات مواد خام با تولید ۳۰ میلیونی
افتتاح بوستان خطی «یاس نبی» در منطقه ۲ شهرداری مشهد
لحظات شیرین اعتکاف مادر و فرزندی
گام جدید افغانستان برای تامین برق خود بدون حمایت خارجی
صیاد دیری پس از چهار روز جست‌وجوی دریایی سالم پیدا شد
صیانت از آب‌های زیر زمینی وظیفه‌ای عمومی و بین‌نسلی است
کشف ۱۰۰ تُن روغن احتکار شده از یک انبار در قم
پایداری هوای گلستان تا شنبه
اعزام هئیت حقیقت یاب به استان تخار در پی درگیری خونین بر سر استخراج طلا
انتشار فراخوان اپراتور هوش مصنوعی، هفته آینده
اجرای طرح پایلوت کشت گیاهان دارویی سازگار با کم‌آبی در هامون
افزایش بی سابقه تولید جهانی غلات و نهاده‌های دامی
کمک ۴ میلیارد تومانی حامیان به ایتام در حاجی آباد
کشف دستگاه های غیر مجاز استخراج ارز دیجیتال در سمنان
تشییع و خاکسپاری پیکر مادر شهیدان کرمی در خیمنی شهر
ثبت ۲۹۶ مورد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن از ابتدای فصل سرما در شیراز
اجرای پویش ملی «سلام محله» از ۱۴ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۳ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)