• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۴۲۳۵
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۹
بوشهر » اقتصادی

راهکارهای وزارت نیرو برای جبران کمبود آب دشتستان

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای بوشهر گفت: راه‌های جبران کمبود آب در شهرستان دشتستان در نشستی اضطراری در شرکت آب و فاضلاب کشور بررسی شد.

راهکارهای وزارت نیرو برای جبران کمبود آب دشتستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، کمبود آب چالش مناطق مختلف استان بوشهر است؛ چالشی که این روزها ساکنان شهرستان دشتستان را بیشتر از دیگر نقاط استان درگیر کرده است.

این شهرستان با 261 هزار نفر جمعیت نخستین شهرستان استان از نظر وسعت و دومین شهرستان از نظر جمعیت است. پیش بینی می‌شود جمعیت دشتستان در افق 1410 به 320 هزار نفر برسد. 

به گفته مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر، آب مورد نیاز این شهرستان، روزانه به طور میانگین48 هزار متر مکعب است که برآورد می‌شود این رقم در افق‌های 1410 و 1425 به 24 و 29 میلیون متر مکعب برسد.

شاهپور رجایی خط آبرسانی کازرون، خط کوثر و منابع زیر زمینی را تامین کنندگان آب دشتستان عنوان کرد و افزود: بیش از 77 درصد آب مورد نیاز این شهرستان از خط کازرون تامین می‌شود، خطی که تحت تاثیر خشکسالی نوسان دارد و گاه آب آن تا 50 درصد کاهش می‌یابد.

وی با اشاره به راهکارهای جبران کمبود آب شهرستان دشتستان، بیان کرد: مطالعات جبران کمبود آب این شهرستان با موافقت شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و کارفرمائی شرکت آب منطقه ای استان در سال 1396 انجام گرفت و گزینه‌های مختلفی از جمله نمک زدایی آب شور دریا و یا شیرین سازی آب لب شور رودخانه های دالکی و شاپور بررسی شد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر ادامه داد: در پی کاهش چشمگیر منابع آب کازرون،  21 خرداد نشست اضطراری برای بررسی راهکارهای جبران کمبود آب دشتستان در شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور برگزار و راهکارهای فوری، کوتاه مدت و میان مدت تامین آب مطمئن این شهرستان بررسی شد.

رجایی، تثبیت انتقال آب از شهرستان کازرون، اجاره چاه‌های کشاورزی که آب قابل آشامیدن دارند در حریم برازجان و سایر شهرها و روستاها، جدا سازی آب مصرفی و فضای سبز از شبکه آبرسانی،  و استفاده از منابع محلی را بخشی از این راهکارها عنوان کرد که بر اساس آن شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور متقبل شده هزینه حفر و تجهیز دست‌کم 10 حلقه چاه با آبدهی روزانه نزدیک به هفت هزار متر مکعب با برآورد 30 میلیارد ریال و اعتبار مورد نیاز برای اجاره چاه‌های کشاورزی را بپردازد.

وی افزود: جداسازی آب برخی از شهرها و روستاهای شهرستان که از خط کازرون آب می‌گیرند یکی از گزینه های کوتاه مدت است که با آن موافقت شده و در همین زمینه ایجاد چهار آب‌شیرین‌کن با ظرفیت نزدیک به 20 هزار متر مکعب در روز در شهرستان های دشتستان و بوشهر دستور کار قرار می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای بوشهر بیان کرد: دو آب‌شیرین‌کن دالکی، سرقنات و وحدتیه برای شیرین کردن آب رودخانه دالکی و آب‌شیرین‌کن آبپخش و سعدآباد برای تصفیه آب رودخانه شاپور و چاه‌های محلی، در شهرستان دشتستان قرار دارد.

رجایی آب‌شیرین‌کن‌های جزیره شیف و روستاهای هلیله و بندرگاه را دو آب‌شیرین‌کن دیگر معرفی کرد که در شهرستان بوشهر برای شیرین کردن آب دریا ساخته می‌شوند.

وی گفت: در این نشست مقرر شد افزون بر تسریع در ایجاد آب شیرین‌کن 35000 متر مکعبی بوشهر، پیگیری لازم برای افزایش ظرفیت آب‌شیرین‌کن ‌کنونی این شهر از 10 به 20 هزار متر مکعب صورت گیرد.همچنین قرار شد کمیسیون تخصیص وزارت نیرو پیگیری لازم به منظور تعیین تکلیف آب‌شیرین‌کن با ظرفیت روزانه نزدیک به 22 هزار و 500 متر مکعب برای شهر برازجان و انشعاب‌ها و روستاهای پیرامون را انجام دهد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تسطیح ۳۵ کیلومتر از محور چاه ملک تا جندق
بسیج شناسنامه و هویت جامعه ایران است
استاندار: آذربایجان غربی بهترین حلقه اتصال ایران با اروپاست
غیر حضوری شدن مدارس در سه شهر و برخی روستاهای استان مرکزی
دستگیری ۱۷ متهم تحت تعقیب قضایی در دلفان
تشییع پیکر مطهر شهید گمنام در رباط سنگ تربت حیدریه
امضای تفاهم‌نامه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جامعه عشایری
افتتاح ۲ مدرسه ۱۵ کلاسه با اعتبار ۱۴۰ میلیارد تومان در شهرستان قدس
استقبال از شهدای خوشنام در شهرهای چرام، لنده و سرفاریاب
رقابت‌پذیری محصولات ایرانی در بازار‌های منطقه‌ای و بین‌المللی افزایش می‌یابد
پیروزی چادرملو، مس رفسنجان، خیبر و ملوان در جام حذفی فوتبال
حال و هوای معنوی مردم گلستان در وداع با لاله های گمنام
ولایتی: انتخابات عراق توطئه دشمنان را خنثی کرد
هفت نشان، سهم اصفهانی‌ها در بازی‌های کشور‌های اسلامی
تساوی تیم شاهوی مهاباد در هفته دوم لیگ دسته چهار فوتبال کشور
آغاز طرح ممیزی املاک در تربت‌حیدریه
انسداد هزار و ۹۳ حلقه چاه غیر مجاز درکرمانشاه
هفته بسیج؛ فرصتی برای بازخوانی نقش مردمی‌ترین نهاد پس از انقلاب
تظاهرات طرفداران مادورو در ونزوئلا
اوج گیری مراجعات مردمی به مراکز درمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)