پخش زنده
امروز: -
لوبیا یکی از غذاهای خوش طعم و سرشار از مواد مغذی است که پتاسیم و منیزیم نیز دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ لوبیا سرشار از فیبر محلول است که در مسیر گوارشی به کلسترول ها چسبیده و مانع جذب آنها به خون می شود و به سلامت قلب کمک می کند.
چون لوبیا سرشار از فیبر است و فیبر شکسته نمی شود و در نتیجه جذب خون نیز نخواهد شد تا سوزانده یا بصورت چربی ذخیره شود پس به کنترل وزن کمک می کند.
وجود فیبر در لوبیا باعث سیری به مدت طولانی تری می شود
لوبیا منبع خوبی از پروتئین گیاهی است که مقدار پروتئین موجود در آن از اکثر گیاهان بیشتر است.
لوبیا را می توان به عنوان یک میان وعده خوش طعم و یا در انواع وعده های اصلی به کار برد.
به دلیل داشتن مقدار زیادی آنتی اکسیدان و مواد شیمیایی گیاهی در لوبیا خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
لوبیا به دلیل داشتن ترکیب خاص پروتئین، کربوهیدرات پیچیده و فیبر طوری طراحی شده که اجازه نمی دهد قند خون به صورت ناگهانی بالا برود.
کمبود آهن یکی از شایع ترین کمبودها در میان افراد است و منجربه کم خونی شده و کم خونی موجب خستگی شدید می شود. برای افزایش جذب آهن لوبیا آنها را همراه با غذاهایی مصرف کرد که ویتامین C بالایی دارند. لوبیا همچنین حاوی ویتامین های گروه B هستند که کمک می کنند غذا به انرژی تبدیل شود.