پخش زنده
امروز: -
حمایت از بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در مزارع پرورش میگو در مجتمع گمیشان گلستان می تواند سبب افزایش اشتغال شود.

مجتمع تولید میگو گمیشان پارسال با تولید بیش از هزار و 600 تن میگو ، سومین استان تولید کننده کشور بود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز گلستان ، استاندار گلستان در بازدید از مجتمع میگوی گمیشان گفت : در هر هکتار مزرعه پرورش میگو امکان اشتغال 2 تا سه نفر وجود دارد و استفاده از ظرفیت سرمایه گذاران بخش خصوصی می تواند نقش موثری در افزایش اشتغال جوانان شهرستان گمیشان و استان داشته باشد.
سید مناف هاشمی گفت : تلاش می کنیم از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و اعتبارات روستایی ظرفیت های خوبی را برای استان جذب کنیم.
وی افزود: در 6 ماهه گذشته توجه ویژه ای به افزایش تولید میگو در گمیشان شده است و تلاش شد 5 میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و 20 میلیارد تومان از محل اوراق خزانه برای ساخت و تکمیل کانال های آبرسان جذب شود.
هاشمی گفت : در حال حاضر در حال تکمیل زیر ساخت های فاز 10 هزار هکتاری هستیم و امکان سنجی توسعه این مجتمع تا 28 هزار هکتار وجود دارد.
استاندار گلستان با اشاره به تولید حدود هزار و 700 تن میگو در این مجتمع در سال گذشته افزود : تلاش مي شود میزان تولید میگو امسال به حدود سه هزار تن برسد.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد ؛ در آینده مراکز عمل آوری و فراوری میگو بیشتر شود.
مدیر کل شیلات گلستان نیز گفت : گلستان در سال 96 با تولید هزار و 690 تن میگو سومین استان تولید کننده میگو در کشور شد .
سید جواد قدس علوی با اشاره به 33 مزرعه فعال پرورش میگو گفت : گلستان پس از هرمزگان و بوشهر سومین تولید کننده میگو در کشور است و میگوی تولید در این استان به کشورهای چین ، روسیه و امارات صادر می شود.
قدس علوی گفت : تاکنون برای زیرساخت های مجتمع میگوی گمیشان، دولت 325 میلیارد ریال و بخش خصوصی نیز در بخش ساخت مزرعه پرورش و زیرساخت ها 370 میلیارد ریال سرمایه گذاری کرده است .
445 نفر مستقیم و 850 نفر غیر مستقیم در مجتمع میگوی گمیشان مشغول کار هستند.