• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۷۳۸۸۲
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۸
اجتماعی

همه دعوتید ؛ "دیروز" دفاع مقدس و "امروز" راهیـان نـور

همه ملت ایران و ازادیخواهان اعم از پیر، جوان، نوجوان، کودک و هر قشری ،‌ جنگ دیده و ندیده و غیره به عرصه "راهیان نور" دعوت هستند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس می گوید: درهای راهیان نور را روی هیچ‌کسی نبسته‌اند، از هر قشر و صنفی با هر عقیده‌ای. راهیان نورمتعلق به مردم است. همین سیاست بوده که راهیان نور را از سال 84 با 400 هزار زائر رسانده به راهیان نور فعلی که بیش از شش میلیون نفر مسافر دارد.
سردار بهمن کارگر می افزاید: دفاع مقدس و ارزش‌هایش برای همه بانیان راهیان نور یک گنج است، 57 یادمان شهدا در مناطق عملیاتی هفت استان کشور نیز که یادآور رادمردی‌های جماعتی از جان گذشته است ثروتی است برای ایران. در یادمان‌ها می‌توان بار را هم سبک کرد، در شلمچه، طلاییه، فکه، دهلاویه، هویزه، فتح‌المبین، تنگه چزابه، اروندکنار، پاسگاه زید، دوکوهه،پادگان گلف، بستان، سوسنگرد، گمبوعه و... که سردارکارگرمعتقد است خیلی‌ها درآنها حس پروانگی کرده‌اند.
سردار کارگر می گوید : اتفاقی که اخیرا در راهیان نور رخ داده و به‌وضوح به چشم می‌آید، گستردگی حضور نوجوانان و جوانان است. در یک سفر حتی حدود70 نفر از هنرمندان درحوزه سینما، عکاسی، نقاشی، تئاتر و موسیقی از مناطق عملیاتی بازدید کردند. این اتفاق البته جدید نیست، اما گسترده‌تر شدن این بازدیدهاست که تازگی دارد. ما در راهیان نور کاری کرده‌ایم تا مردم راهیان نور را متعلق به خودشان بدانند. ما درهای راهیان نور را روی کسی نمی‌بندیم، به همین دلیل است که ازهمه اصناف و اقشار و با هر تفکرسیاسی و مذهبی و حتی پوشش‌های مختلف بازدید‌کننده داریم.
وی تصریح می کند : به هیچ عنوان چنین محدودیت‌هایی وجود ندارد. سفر به یادمان‌ها بیش از آن که عده‌ای تصور می‌کنند آسان است. دیگرل ازم نیست مردم در قالب کاروان به راهیان نور بروند بلکه سفر هوایی و حتی سفر با ماشین شخصی وخانوادگی براحتی مقدور است. ازهمین جا اعلام می‌کنم: هرکه دارد هوس کرب‌وبلا بسم‌ا... .
هفته گذشته با همکاری شبکه دوی سیما همایشی با عنوان حس پروانگی داشتیم که درآن 600 دخترجوانی که متحول شده بودند، حضور داشتند.
این دختران اغلب بدحجاب و بی‌حجاب، اهل پارتی رفتن و ارتباطات آنچنانی بوده‌اند، اما جذب راهیان نور شده و متحول شده‌اند. روزی که درحضور این خانم‌ها بودیم ما در مقابلشان حس کوچکی داشتیم. من حتی به آنها گفتم خدا کند ما هم یک روزمثل شما پروانه شویم. راهیان نور در واقع هر روز دارد بهتر از دیروز می‌شود و ازنظر کیفی چه بخش مربوط به خادمان و چه حوزه راویان و مبلغان اتفاقات عجیبی رخ داده و جالب این که بیشتر کسانی که به مناطق عملیاتی می‌آیند بین 15 تا30 سال دارند، کسانی که جنگ را اصلا ندیده‌اند و دانسته‌هایشان خلاصه می‌شود در شنیده‌هایشان. شهیدمحسن حججی هم یکی از خادمان راهیان نور بود و بسیاری از مدافعان حرم سابقه خدمت در راهیان نور را هم دارند که این نشان می‌دهد راهیان نور نقطه اتصالی است میان دفاع مقدس و نسل فعلی.

سردار کارگر افزود : تا سال گذشته 51 یادمان وجود داشت که شش یادمان جدید به آن اضافه شد و یادمان‌ها به 57 مورد رسید. ازاین تعداد یادمان نیز22 مورد ثبت ملی شده بود که چند روزقبل12 یادمان جدید نیز با حضور سرلشکرباقری و رئیس سازمان میراث فرهنگی ثبت ملی شد تا تعداد یادمان‌های ثبت شده به 34 مورد برسد.

وی درباره اینکه ایا یادمان‌هایی که ثبت ملی می‌شوند با بقیه یادمان‌ها تفاوت دارند؟ هم اعلام کرد : از نظر ظاهری یا خدماتی که ارائه می‌شود هیچ‌ کدام از یادمان‌ها با هم تفاوتی ندارند و تلاش برای ثبت ملی آنها فقط کوششی برای ماندگار کردن یادمان‌هاست.

سردار کارگر درباره اینکه جذاب ترین بخش راهیان نور کدام بخش است؟ هم گفت : همه بخش‌ها جذاب است، ولی بستگی به آدم‌ها دارد. راهیان نور یک بسته متنوع است و نمی‌توانید بگویید کدام بخش آن مهم است و کدام نیست؛ یعنی نمی‌شود گفت روایتگری مهم است یا خادمی یا مبلغی. راهیان نور در مجموع جذاب است.

وی تصریح کرد : در دو سال اخیر تحولات فوق‌العاده‌ای درحوزه فضای مجازی و راهیان نوراتفاق افتاده و خدا را شکر کارهای زیادی انجام شده است. در سفر اخیرم به مناطق عملیاتی و در سالروز گرامیداشت روزملی راهیان نور نسخه دومنرم افزار کاری یا اپلیکیشنی را در خرمشهر رونمایی کردیم که افراد با آن به راحتی وارد یادمان‌ها می‌شوند،‌ از اتفاقاتی که در این مناطق روی داده است باخبر و با شهدای شاخص هرعملیات آشنا می‌شوند. با این حال اما هنوز کارهای زیادی برای انجام مانده است چون فضای مجازی ساعت به ساعت نو می‌شود و لازم است ما نیز با آن همراه باشیم. به همین علت یک کمیسیون مخصوص فضای مجازی را در ستادمرکزی راهیان نور و قرارگاه‌ها ایجاد کرده‌ایم.

رئیس بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد : از همه مسئولان کشور چه در دولت و چه در نیروهای مسلح و همچنین از مردم بابت کارهایی که دراین سال‌ها انجام داده‌اند تشکر کنم. اما می‌دانید که حجم یادمان‌ها بالاست و پراکندگی دارند. ما در هفت استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان، آذربایجان غربی، هرمزگان و بوشهر یادمان داریم. کمبودها هم بیشترمتوجه جاده‌ها و ایمنی است طوری که اخیرا رهبری نیز بر موضوع ارتقای ایمنی تاکید داشته‌اند.
وی افزود: بحث افزایش امکانات در یادمان‌ها،‌ افزایش کیفیت سرویس‌دهی به مسافران و موضوع شب مانی زائران نیز مطرح است. سال 91 امکان شب مانی در یادمان‌ها برای ده هزار نفر فراهم بود که این آمار اکنون به 120 هزار نفر رسیده و البته هنوز باید بیشتر شود. مسئله تامین آب ، برق و سیستم گرمایش و سرمایش، دسترسی مردم به پمپ‌های بنزین و اورژانس و خدمات بهداشتی و درمانی نیز با این که بسیار از گذشته بهتر شده، ولی همچنان نیاز به توجه ویژه دارد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (دوازدهم آذر ۱۴۰۴)
برگزاری مسابقات ووشو قهرمانی بانوان در تبریز
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (دوازهم آذرماه ۱۴۰۴)
اجرای پویش کاشت نهال همزمان با سراسر کشور از عرصه‌های منابع طبیعی بویراحمد
مطالعات آبخیزداری در اراضی بالادست سد حاجیلار ورزقان
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
 اقدام خیرخواهانه پزشک زنجانی؛ دو کودک نیازمند رایگان جراحی شدند
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
رقابت هنرمندان چهارمحال و بختیاری برای دریافت مهر اصالت ملی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۲ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
همت اهالی روستای مصر آباد زنجان قنات قدیمی را زنده کرد
بررسی راهکار‌های استفاده از ظرفیت نخبگان در تولید و صنعت
پیام ما به مردم دنیا صلح و تعامل است
انجام ۴۳۱ پرواز خارجی از فرودگاه تبریز
تاکید فرماندار شاهین‌دژ بر تقویت خدمات شهری با اولویت مطالبات مردمی
برگزاری همایش تخصصی اردستان شناسی
ایران تجربه بسیار کلاسیکی در مبارزه با تروریسم دارد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
استان یزد فردا بارانی می شود
مدارس و دانشگا‌ه های کهگیلویه و بویراحمد فردا ۱۲ آذر غیرحضوری شد
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)