• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۵۲۳۲۲
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۷
اجتماعی

شهید ابراهیم همت ؛ ­سرداری که قلب رزمندگان را فتح کرد

سید شهیدان اهل قلم در وصف شهید ابراهیم همت گفته بود: «این سردار خیبر، قلعه قلب مرا نیز فتح کرده است.»

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، ۱۷ اسفند سالروز شهادت فرمانده‌ای است که خود را بسیجی می‌دانست. هرگز بین خود و رزمندگان فرق نمی‌گذاشت. به فرمانده گردان‌ها توصیه می‌کرد که چادرشان را کنار رزمندگان مستقر کنند.
او سردار شهید «حاج محمدابراهیم همت» است.
شهید عباس کریمی فرمانده لشکر حضرت رسول (ص) پیرامون شخصیت شهید همت هم گفته بود : «در رابطه با سرداران واقعی اسلام صحبت کردن کار هر کسی نیست و واقعاً زبان‌مان ناتوان است که بتوانیم درباره این‌ها صحبت کنیم، نه تنها ما بلکه قلم‌ها هم عاجزند، تاریخ هم عاجز است که بتواند این‌ها را ثبت و ضبط کند. این‌ها انسان‌هایی هستند که در تاریخ اسلام نمونه‌اند؛ اما یک مقدار از آن چیزی که به فکرمان می‌رسد در رابطه با سردار بزرگمان توضیح می‌دهم، ولی این یک چیز کاملی نیست. این‌ها در قبال شهامت‌شان، زحمات‌شان و ایثارگری‌هایشان بر گردن تک‌تک ما حق دارند ما مدیون به این‌ها هستیم.
یادم می‌آید یک شب برای ادامه انجام عملیات خیبر با برادر‌ها به خط رفته بودیم تا نیرو‌ها را از نقطه رهایی، رها کنیم تا عملیات حرکت کنند. با برادر‌ها نیرو‌ها را سازماندهی کردیم. ناگهان متوجه شدیم که حاج همت هم حضور دارند و در فعالیت هستند.
آن لحظه‌ای که برادر‌ها آزاد شدند و از نقطه رهایی برای عملیات رفتند و درگیر شدند.
دشمن شروع به آتش ریختن کرد. هرچه اصرار کردیم تا حاج همت به عقب بروند، قبول نکرد. می‌گفت: من باید باشم تا با چشم خود مسائل را حضوری بررسی کنم.
به وی گفتیم که شما فرمانده ارشد هستید و باید در مقر فرماندهی باشید، قبول نکرد. شهید همت گفت: «نه. این مسائل برای ما مطرح نیست. مثل بقیه باید به اینجا بیاییم. خون ما رنگین‌تر از خون رزمندگان نیست. ما هم اگر قسمت شود، شهید می‌شویم.»
بعد از چندین ساعت اصرار و پافشاری یک دستگاه نفربر آوردند تا وی را به پشت خط منتقل کنند. باز هم شهید همت در کنار نفربر ایستاد و عملیات را هدایت کرد.
شهید همت در سخنرانی‌هایی که داشت توصیه‌های فراوانی به فرمانده گردان‌ها می‌ کرد ، از جمله این که فرماندهان گردان سعی کنند در همه موارد همچون برخورد، حین عملیات و غیر عملیات، سعی کنید در درون و در قلب بسیج جای بگیرید. وقتی نیرو‌های گردان در جایی مستقر می‌شدند؛ حاج همت توصیه می‌کرد: «فرمانده گردان، سنگر و چادرش را در میان این نیرو‌های بسیج مستقر کند و همیشه با نیروی بسیجی باشد. اگر چنین کردید یک فرمانده خوب و واقعی هستید. همچنین در چنین شرایطی نیرو‌ها از شما فرمان خواهند برد.» شهید همت با این کار می‌خواست فرماندهان درد و دل رزمندگان را بشنوند و از نزدیک مشکلاتشان را لمس کنند.
وی خودشان نیز چنین خصوصیاتی داشتند. شهید همت در کردستان که بود، بار‌ها پیش می‌آمد که خدمتشان می‌رفتیم، ولی در ساختمان نبودند. وقتی از اطرافیان سوال می‌کردیم که حاج همت کجاست، پاسخ می‌دادند وی را در خط مقدم می‌توانید بیابید. در نهایت حاج همت را در سنگر بسیجی‌ها می‌یافتیم. شهید همت سعی می‌کرد که پیش از آغاز عملیات، خودش در منطقه حضور داشته باشد تا منطقه را کاملا شناسایی کند.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش معکوس برای پایان ثبت نام لیگ سیمرغ هفت‌خوان
رمز پیروزی
فهرست کتاب‌های نامزد در جشنواره ملی کتاب رشد اعلام شد
ایران خانه همه ماست؛ با هم از آن پاسداری کنیم.
۱۰۵ دستگاه موظف به آموزش مدیریت بحران شدند
برنامه پروازی مهرآباد در روز ۲۲ بهمن بدون تغییر
حضور بانوان، نقشه براندازان را نقش بر آب می‌کند
اشتغالزایی و رفع موانع تولید از شاخص‌های اصلی ارزیابی عملکرد استانداران
حضور ۷۰ آتش نشان و ۲۰ خودرو در مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن
دعوت مجمع ناشران انقلاب اسلامی از اصحاب فرهنگ و هنر برای حضور در راهپیمایی
مرحله اول طرح آبرسانی از سد کوثر به ۴ شهر گرمسیری با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
راهپیمایی ۲۲ بهمن، رزمایش عظیم حضور ملت بزرگ ایران
راهپیمایی ۲۲ بهمن نمایش قدرت ملی ایران است
رئیس مرکز حل اختلاف قوه قضائیه: شیوه‌نامه جدید داوری و میانجیگری ابلاغ شد
آذربایجان غربی به کارگاه سازندگی تبدیل شده است
دیدار علی لاریجانی با سخنگوی انصارلله یمن
دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به حضور مردم در یوم‌الله ۲۲ بهمن
پیگیری احیای تالاب صالحیه در دستور کار دولت
آیین رونمایی از پرچم ایران مزین به یاد شهدا
جاده‌ها بارانی است، در رانندگی احتیاط کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
مشارکت ۲۸۰ هزار فروشگاه در سراسر کشور برای اجرای طرح کالابرگ
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)