• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۶۷۵۴۴
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶
بین الملل » تحلیلی

جنتيلوني: مواجهه ايتاليا با بزرگترين بحران اقتصادي در 5 سال گذشته

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از بي بي سي؛ نخست وزير ايتاليا گفت: شرايط ايتاليا در پنج سال گذشته دشوار بوده زيرا اين کشور با بزرگترين بحران اقتصادي از زمان جنگ جهاني دوم دست و پنجه نرم مي‌کرده، ولي اخيراً اوضاع ايتاليا بهتر شده است.
مجري شبکه تلويزيوني بي بي سي، پس از پخش اظهارات پائولو جنتيلوني، نخست وزير ايتاليا، در آخرين کنفرانس خبري امسالِ وي، گفت: آنچه نخست وزير ايتاليا در اين کنفرانس خبري انجام داد، اين بود که فهرستي از دستاوردهاي موفقيت آميز خود را در سال 2017 ارائه کرد. وي همچنين جايگاه سياست هاي ايتاليا را در مقايسه با بقيه ي اروپا مشخص کرد و به مسئله مهاجرت (آوارگان) و در ضمن به موضوع برگزيت (روند خروج انگليس از اتحاديه اروپا) اشاره کرد. همگان منتظرند ببينند آيا جنتيلوني درباره برگزاري انتخابات عمومي در سال آتي ميلادي صحبت مي کند يا خير. اگر چنين انتخاباتي در ايتاليا صورت گيرد، احتمالاً در ماه مارس 2018 برگزار خواهد شد.  
خبرنگار اين شبکه که به صورت زنده از رم گزارش مي داد، در گفتگو با مجري بي بي سي، گفت: هرچند معمولاً اين نوع کنفرانس هاي خبري، صرفاً نشست مطبوعاتيِ سنتي تلقي مي شوند، که همواره نخست وزيران ايتاليا در اواخر سال (ميلادي) برگزار مي کنند، امسال کنفرانس خبري جنتيلوني بيش از پيش حائز اهميت است، زيرا به نظر مي رسد که نخست وزير ايتاليا در خلال همين کنفرانس خبري، روند تبليغات انتخاباتي خود را آغاز کرده باشد و احتمالاً انتخابات عمومي در ايتاليا در 4 مارس سال آتي برگزار خواهد شد.
جنتيلوني گفت: شرايط ايتاليا در پنج سال گذشته آسان نبوده، زيرا ايتاليا با بزرگترين بحران اقتصادي از زمان جنگ جهاني دوم روبرو بوده، اما اخيراً اوضاع اقتصادي اين کشور بهتر شده است.
خبرنگار افزود: البته نظرسنجي ها حاکي از بسيار نزديک بودن رقابت ها در انتخابات ايتاليا است و به همين دليل به هيچ وجه نمي توان از هم اکنون پيروز اين انتخابات را پيش بيني کرد. به عنوان مثال، محبوبيت سيلويو برلوسکني، نخست وزير اسبق ايتاليا، در نظرسنجي ها به شدت افزايش يافته است. از سوي ديگر، نهضت پنج ستاره، که حزب جديد سياسي در ايتاليا است که فقط چند سال پيش، به عنوان حزب ضد تشکيلات (رسمي سياسي) در ايتاليا، متولد شد، طرفدارانِ خود را دارد. از اينرو، هيچکس نمي داند چه کسي در انتخابات آتي در اين کشور بر ساير رقبا چيره خواهد شد.
خبرنگار افزود: به نظر من، هم اکنون مهم ترين مسئله براي مردم ايتاليا در اين انتخابات، يقيناً موضوع مهاجرت است. بسياري از مهاجران و آوارگان از آفريقا - که خواهان رفتن به ساير کشورهاي اروپايي هستند - ابتدا وارد ايتاليا مي شوند، که براي اين کشور درد سر آفرين است. اين مسئله اي عظيم براي ايتاليايي ها است. از اينرو، انتظار مي رود که احزاب راستگراي افراطي در ايتاليا - که با مهاجرت مخالف هستند - عملکرد نسبتاً خوبي در انتخابات ماه مارس در اين کشور داشته باشند. لذا، شکي نيست که در تبليغات و مبارزات انتخاباتي تماميِ نامزدهاي مختلف در اين انتخابات، مهم ترين مسئله، موضوع مهاجرت و پناهجويان (آوارگان) خواهد بود. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)