• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۱۹۳۷۹
تاریخ انتشار: ۰۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۱
قم » سیاسی
سردار سلامی؛

امروز جبهه مقاومت تعیین کننده معادلات جهانی است+گزارش

جانشین فرمانده سپاه پاسداران در جمع نیروهای مسلح قم: امروز نیروهای جبهه مقاومت در عراق، سوریه، لبنان و یمن تعیین کننده معادلات جهانی هستند.

دفع فتنه ویرانگر با پیروزی جبهه مقاومت بر داعشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سلامی در اجتماع بزرگ عهد سربازی در بیعت با امام زمان(عج)، که صبح امروز در مسجد مقدس جمکران برگزار شد به پیروزی‌های جبهه مقاومت اسلامی بر گروهک تکفیری داعش اشاره کرد و گفت: انصارالله در یمن، حزب‌الله در لبنان، نیروهای مردمی سوریه و بسیج مردمی عراق  نیروهای تعیین کننده معادلات امروز در جهان هستند و قادرند فتنه‌ها را قاطعانه خاموش کنند.

وی با بیان اینکه پیروزی بر داعش توانست بر یکی از بزرگترین آرزوهای دشمنان اسلام مهر پایان بنشاند، افزود: پایمردی، ایستادگی و ثبات قدم نیروهای جبهه اسلام  و فرماندهی و تدابیر درخشان سردار قاسم سلیمانی این دستاورد بزرگ را به ارمغان آورد.

سردار سلامی که در جمع نیروهای نظامی، انتظامی و بسیجیان قم سخن می‌گفت، تصریح کرد: وقتی نظام جمهوری اسلامی الگوی حاکمیت اسلام بر روی زمین را به نمایش گذاشت همه قدرت‌های شیطانی جهان به مقابله با آن پرداختند که این نیز نشانه صف‌آرایی یاوران شیطان در مقابل این نظام اسلامی است.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به حضور بسیجیان در جبهه‌های جنگ تحمیلی، افزود: در آن دوران شما بسیجیان با صلابت و تقوا، در جنگ با دشمن تا دندان مسلح سربلند شدید و تمرکز و رویاهای شوم قدرت‌های بزرگ را برهم زدید.

سردار سلامی با بیان اینکه امروز این بسیج قدرتمند از قبل مرزهای جمهوری اسلامی فراتر رفته است،  افزود: بسیجیان ادبیات مقاومت، ایستادگی و فرهنگ دفاع و ثبات قدم را خلق کردند و با این فرهنگ دشمن شکست را آموخت.

وی با اشاره به توانمندی‌های نظامی و بومی ایران اسلامی، گفت: امروز موشک‌های ما باید قدرت آتش زدن منافع دشمن را داشته باشد تا دشمنی که فقط منطق منافع را درک می‌کند، در برابر این قدرت سر تعظیم فرود آورد.

جانشین فرمانده سپاه با  اشاره به ادامه کارشکنی دشمنان به‌رغم شکست‌های اخیر، گفت: ما در عرصه‌های مختلف از جمله علم پیشرفت کردیم و نشان دادیم هم می‌توان در مقابل دشمنان ایستاد و هم می‌توان در عرصه‌های علمی پیشرفت کرد.

سردار سلامی با بیان روند شکل‌گیری گروهک‌های تروریستی در منطقه گفت: آمریکا، رژیم صهیونیستی و آل‌سعود همه توان خود را روی هم گذاشته و فتنه جدیدی را آغاز کردند.

وی خاطرنشان کرد: این فتنه با سوء استفاده از احساسات جوانان مسلمان و اشاعه قرائت آمریکایی از اسلام و حمایت از تفکر تکفیر و جریان‌های افراطی شکل گرفت.

سردار سلامی با بیان اینکه آنان قصد داشتند سوریه که نقش مهمی در مقاومت داشت را از این حلقه مقاومت جدا کنند و برای صهیونیستی‌ها حاشیه امن ایجاد کنند، افزود: دشمنان ایجاد جنگ‌های داخلی در کشورهای اسلامی را دنبال می‌کردند، اما با تدبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی اعتماد به نفس به مردم آن سرزمین‌ها بازگشت و فرماندهان سپاه با ساماندهی نیروهای مردمی روند این تهاجم را  معکوس کردند.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران با بیان اینکه دولت‌های حامی تروریست‌ به‌خصوص عربستان‌سعودی با حمایت مالی و تجهیز گروه‌های تکفیری هزاران تروریست را از کشورهای مختلف برای براندازی به سوریه و عراق وارد کردند، گفت: در مقابل این حرکت، مستشارانی از ایران در کنار مجاهدینی از افغانستان، پاکستان، عراق، سوریه بسیجی جهانی علیه آن‌ها راه انداختند و موفق شدند این فتنه را دفع کنند.

وی با اشاره به این که بیشترین شهدایی که به‌دست این تکفیری‌ها شهید شدند از اهل سنت بودند، گفت: این گروه تکفیری اگر قدرت می‌گرفت ما باید در مرزهای خودمان با آن ها می‌جنگیدیم.

سردار سلامی رمز پیروزی‌های اخیر و قدرت کشورهای اسلامی را تبعیت از ولایت فقیه دانست و افزود: در صحنه بمانند که ظفر نزدیک است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زنان و دانش آموزان سفیران مدیریت مصرف برق
ورود کشتی ۳ هزار تنی گندم کیفی به بندر نوشهر
برخورد قاطع پلیس با خریداران اموال مسروقه
محور کندوان ایمن در برابر ریزش سنگ
سپاهان اصفهان درخانه به مصاف استقلال گنبد می رود
تخریب بنا‌های غیرمجاز حریم سد گلورد
نجات جان چند خانواده عشایری با بالگرد
دیدار گیتی پسند و پالایش نفت اصفهان امروز مقابل حریفان
کاهش ۴۸ درصدی بارش‌ها در مازندران
تامین زمین برای بیش از چهار هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در چهارمحال و بختیاری تا دهه فجر
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و شاهرود
اثربخشی معنادار کمربندهای حمایتی بر دردهای لگنی
حمله گرگ گرسنه به روستای لمه درق کلیبر
ساخت ۵۲۶ کلاس درس در اجرای طرح نهضت توسعه عدالت در فضای آموزشی
پیاز‌های ارزان در خراسان شمالی انبار شد
وضعیت قرمز کیفیت هوا در برخی شهر‌های صنعتی
کاتا قهرمانی کشور؛ راه رسیدن به تیم ملی
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
شهروند خبرنگار؛ مشکل تردد در تقاطع های شهرسلماس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
مخالفت دادگاه CAS با درخواست استقلال
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)