• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۹۶۷۹۷
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۳۶

رسوایی اخلاقی در آمریکا؛ هر روز بیشتر از دیروز

آزار جنسی در آمریکا به حوزه‌ها و بخش‌های مختلف تسری یافته و هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد

 رسوایی‌های تمام نشدنی آزار و اذیت جنسی در بخش‌ها و محافل مختلف آمریکا روز به روز ابعاد بیشتری به خود می‌گیرد و زمینه‌ساز افشای موارد متعدد می‌شود. این روزها در آمریکا از صنعت نمایش و سینما گرفته تا سیاست و ورزش به صحنه برملا شدن رفتار آمیخته با آزار و اذیت یا سوءاستفاده‌های جنسی تبدیل شده است، انگار که سریال رسوایی اخلافی در ‹‹ینگه›› دنیا پایانی ندارد.
در حوزه سینما، ماجرای «هاروی واینستین» تهیه‌کننده مشهور و قدرتمند هالیوود بارزترین مورد بود که مثل بمب صدا کرد و زمینه‌ساز افشاگری‌های دیگر شد. حدود 50 زن هنرپیشه‌، این تهیه‌کننده را که برنده چند جایزه اسکار است، به آزار جنسی متهم و او را یک بیمار جنسی توصیف کردند. کار اینجا تمام نشد و واینستین از آکادمی تلویزیون آمریکا نیز اخراج شد. او در مراسم امی 2017 در ماه سپتامبر در مجموع در 17 رشته برای دو مجموعه تلویزیونی نامزد شده بود.
در ادامه، دیگر تهیه‌کننده‌ها، بازیگران یا تولیدکنندگان آشکارا به آزار و اذیت جنسی متهم شدند. مانند «روی پرایس» رئیس استودیوهای آمازون که از سمتش استعفا کرد یا شاکیان پرونده آزار جنسی  «جیمز توباک» نویسنده و کارگردان هالیوودی که به بیش از ۲۰۰ نفر رسید.
البته تلویزیون هرگز منتظر سینما و ماجرای واینستین نماند و خود وارد گود شد. «راجر ایلز» رئیس شبکه آمریکایی فاکس نیوز در پی متهم شدن به آزار و اذیت جنسی مجبور به استعفا شد. پس از او «بیل اورایلی» مجری مشهور این شبکه نیز به همین اتهام، مجبور به ترک این شبکه شد. روزنامه نیویورک تایمز اوایل این هفته افشا کرد که اورایلی 32 میلیون دلار به یک کارشناس مسائل حقوقی شبکه که او را به آزار و اذیت جنسی متهم کرده بود داده تا از پیگردهای قضایی مصون بماند. 
در این میان فساد جنسی «کوین اسپیسی» بازیگر سرشناس هالیوود، آینده «خانه پوشالی» را مبهم‌تر از همیشه کرده است. در حالی که این روزها از تعطیلی سریال «خانه پوشالی» خبر داده می‌شود، کمپانی «نت‌فلیکس» با انتشار بیانه‌ای اعلام داشته که از ساخت ادامه «خانه پوشالی» در صورتی که کوین اسپیسی در آن باشد، انصراف خواهد داد. همچنین قرار است اسپیسی از جدیدترین فیلم «ریدلی اسکات»، به نام «تمام پول‌های جهان» حذف شود. اسپیسی متهم به برخورد جنسی در حال مستی با یک پسر 14 ساله در 1986 است، زمانی که او 26 ساله بوده است.
در ادامه‌ی موج رسوایی‌های اخلاقی هالیوود، «لویی سی کی» کمدین سرشناس آمریکایی هم متهم شد که در برابر پنج زن اعمال خلاف عرف و اخلاق انجام داده است. در راستای همین مسئله کمپانی‌های یونیورسال و ایلومینیشن که وظیفه ساخت انیمیشن «زندگی مخفی حیوانات خانگی» را بر عهده دارند، اعلام کردند دیگر با این فرد همکاری نخواهند کرد و در قسمت دوم این انیمیشن سینمایی از فرد دیگری برای صداپیشگی استفاده می‌کنند. «اندی دیک»، دیگر کمدین آمریکایی هم بابت آزار جنسی از فیلم «خیزش باکانان» اخراج شد. 
جهان سیاست در آمریکا هم هیچ‌گاه با روابط غیراخلاقی و سوءاستفاده مردان حاکم از زنان بیگانه نبوده است. هنوز رسوایی‌های بیل کلینتون رئیس‌جمهور اسبق آمریکا و  اظهارات جنجالی دونالد ترامپ در دوران مبارزات انتخابات ریاست جمهوری که گفته بود "قدرت این را دارد که هر کاری که می‌خواهد می‌تواند با زنان بکند" از یاد نرفته که  اعترافات اخیر  بوش پدر 93 ساله به آزار و اذیت جنسی، همه را متحیر و شوکه کرد. 
در این میان مطلب روزنامه واشنگتن پست در باره «روی مور» نامزد جمهوری‌خواه برای انتخابات سنای ایالت آلاباما هم جنجال به پا کرد. این روزنامه از رسوایی اخلافی این سیاستمدار آمریکایی پس از چهار دهه پرده برداشته است. 
متعاقب آن جمهوری‌خواهان به سرعت درحال قطع روابط با روی مور هستند. علت این مسئله نیز نگرانی از لکه‌دارکردن وجهه حزب و نامزدهای دیگر جمهوری‌خواه است که قصد پیروزی در انتخابات را دارند.
حوزه ورزش هم از تعرضات جنسی مصون نمانده است. «مک‌کایلا مارونی» قهرمان زن سابق ژیمناستیک آمریکا هفته گذشته اعلام کرد از سوی پزشک سابق تیم ملی بانوان مورد سوءاستفاده جنسی قرار گرفته است. به نوشته  دیلی میل ، «مک کایلا مارونی» قهرمان المپیک سال 2012 در ژیمناستیک هنری در ترکیب تیم آمریکا  فاش کرد  به مدت 7  سال مورد تجاوز « لاری ناسار» پزشک تیم قرار گرفته است. در این راستا «استیو پنی» رئیس فدراسیون ژیمناستیک آمریکا ماه مارس به علت نحوه مدیریت رسوایی که بیش از 350 ژیمناست قربانی آن شده  بودند، مجبور به استعفا شد. «هوپ سولو» دروازه بان سابق تیم ملی فوتبال زنان آمریکا هم «سپ بلاتر» رئیس سابق فیفا را متهم کرد که در مراسم اعطای جوایز بهترین‌های فوتبال 2013 او را مورد آزار جنسی قرار داده است.
 
 
..............................................................................................................
مصطفی عبدلی 
 رسوایی اخلاقی در آمریکا؛ هر روز بیشتر از دیروز

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واکنش‌ پاکستانی‌ها به تجاوز نظامی آمریکا علیه ونزوئلا
آغاز ساخت مرکز پایش برخط زیست محیطی در بندرعباس
از تشویش اذهان عمومی در فضای مجازی جدا خوداری کنید
آغاز صادرات جوجه یکروزه از دوغارون تایباد به افغانستان
تجمع مردم دارالمومنین همدان در محکومیت نا آرامی‌های اخیر 
پایان پر گل دیدار تیم فوتبال منتخب کیش با پیکان
از سرگیری صادرات تخم مرغ
تحقق تعهد ایجاد اشتغال امسال در استان سمنان
صدرنشینی بحرگستر پارس در بانوان و استقلال در مردان
شب خاطره روایت حبیب
حرم شاهچراغ(ع) رخت عزا به تن کرد
آموزش ۹ هزار سرباز و جوان در کشور
مهلت ثبت نام ۱۵روزه برای کسانی که یارانه دریافت نمی کنند ،بدون مراجعه حضوری
­مرحله دوم لیگ آب‌های آرام؛ معرفی برترین‌های ۵۰۰ متر
زیرساخت‌های فرهنگی استان نیازمند تقویت است
نشست آموزشی نرم‌افزار «سنجاب» در مرکز آموزشی و درمانی رازی رشت
تجهیز ۸۵ درصد از اماکن شهری استان به طرح جی‌نف
صعود نماینده قم به لیگ برتر تفنگ کشور
جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی
آغاز بکار نخستین نمایشگاه روستا آباد در زاهدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)