• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۷۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۲
بین الملل » آمریکا
فرافکنی آمریکایی‌ها؛ دیداری با محوریت پایبندی ایران به برجام!

دیدار سه ساعته نماینده آمریکا در سازمان ملل با آمانو

نیکی هیلی: آمریکا مصمم است اطمینان حاصل کند که آژانس بین المللی انرژی اتمی، منابع لازم برای "راستی آزمایی مقتدرانه فعالیت های هسته‌ای در ایران" را در اختیار دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما دیدار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با یوکیا آمانو و دیگر مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بعداز ظهر امروز چهارشنبه  در مقر آژانس در وین پشت درهای بسته آغاز شده  بود پس از سه ساعت پایان یافت.
نیکی هیلی نماینده آمریکا از درب خروجی دیگر و به دور از چشم خبرنگاران دفتر سازمان ملل را ترک کرد. گفته می شود که نیکی هیلی نماینده آمریکا عصر امروز وین را به مقصد نیویورک ترک می کند.
نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل اعلام کرد آمریکا مصمم است اطمینان حاصل کند که آژانس بین المللی انرژی اتمی، منابع لازم برای "راستی آزمایی مقتدرانه فعالیت های هسته ای در ایران" را در اختیار دارد. هیلی این موضوع را در بیانیه خود پس از نشست با دبیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین اعلام کرد. وی افزود در این نشست، درباره نگرانی های آمریکا در خصوص تضمین پایبندی دقیق ایران به تعهدات خود گفتگو کرد.

توئیت نیکی هیلی
سفیر آمریکا در سازمان ملل در توییتی نوشت ما (هیئت آمریکایی) با انبوهی از سئوالات درباره توافق ایران (برجام) به وین آمدیم. پاسخ های خوب بسیاری دریافت کردیم با این حال هنوز تردیدها و نگرانی های زیادی داریم.

اظهارات هیلی پیش از سفر به وین
نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل پیش از سفر به وین در گفت وگو با روزنامه واشنگتن پست با ذکر این مطلب که ما هنوز تصمیمی نگرفته‌ایم، گفت: رئیس جمهور هنوز تصمیمی اتخاذ نکرده است. آنچه اکنون انجام می‌دهیم تلاش برای پیدا کردن هر چه بیشتر اطلاعات است.
وی با اشاره به اینکه دیدارهای امروزش با مقامات آژانس برای پیدا کردن پاسخی برای سوال‌های آمریکا درباره وسعت و تاثیر بازرسی و نظارت‌های آژانس است، گفت: این بدان معنی نیست که آمریکا از پیش قضاوت کرده است که ایران به متن توافق هسته‌ای پایبند بوده یا نبوده است.
در حالی که آژانس بین المللی انرژی اتمی در شش گزارش خود پایبندی ایران به برجام را مورد تأیید قرار داده است نیکی هیلی در گفت وگوی دیگر با خبرگزاری رویترز گفته بود که هدف از این سفر، این است که واشنگتن بفهمد آیا آژانس از سایت‌های نظامی ایران برای راستی آزمایی پایبندی این کشور به توافق هسته‌ای بازدید خواهد کرد یا نه.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بیانیه نمایندگی آمریکا پس از دیدار هیلی با آمانو
نمایندگی آمریکا در سازمان ملل پس از پایان دیدار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین نوشت: نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل امروز با یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی دیدار کرد. 
در این بیانیه امده است: خانم هیلی پیام حمایت قوی آمریکا از ماموریت آژانس را منتقل کرده و بیان داشته است که یک آژانس قوی و معتبر در راستای منافع امنیت ملی آمریکا می باشد. این بیانیه افزود: وی همچنین از تخصص فنی آژانس و اعتبار آن حرفه ای و جدی بودن در نظارت و راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران تجمید کرد. 
در این بیانیه اعلام شد: نیکی هیلی و مدیر کل آژانس در مورد نگرانی درباره تضمین پایبندی ایران به تعهداتش گفتگو کردند، با توجه به اینکه گزارش های آژانس صرفا می تواند در مورد تاسیسات هسته ای که به آنها دسترسی دارد صادق باشد. این بیانیه افزود: آنها همچنین در مورد اهمیت جلوگیری از بهره برداری ایران از ابهامات موجود در توافق هسته ای بحث کردند. در پایان این بیانیه امده است: خانم هیلی بر اراده آمریکا برای تضمین تامین منابع مورد نیاز آژانس بین المللی انرژی اتمی برای راستی آزمایی فعالیت های هسته ای ایران مجددا تاکید کرد.
دیدار نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل با یوکیا آمانو و دیگر مقامات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بعدازظهر امروز چهارشنبه در مقر آژانس در وین پشت درهای بسته آغاز شده بود عصر امروز پس از سه ساعت پایان یافت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( سوم دی ماه۱۴۰۴)
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
متوسط پرشدگی مخازن سد‌های آذربایجان شرقی ۱۹ درصد است
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
طارم در صدر جدول تولید زیتون کشور
آغاز به کار نمایشگاه تخصصی آرد و نان و صنایع وابسته استان زنجان
جبران بخشی از کم بارشی های خراسان شمالی
فرماندار زنجان: ضرورت تسریع در مناسب‌سازی معابر برای معلولان و سالمندان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ دی ۱۴۰۴
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
احداث بیش از ۱۰ کیلومتر خط انتقال در شهرستان خرمدره
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۳ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کشف برنج احتکاری در لنگرود
نمایش توانمندی فضایی کشور با پرتاب ۳ ماهواره
تدوین طرح جامع حمل‌ و نقل تبریز و حومه
آغاز فصل تازه همکاری‌های اقتصادی البرز و اقلیم کردستان عراق
روند اجرای طرح‌های حمایتی مسکن در ۱۰۸ شهر استان
پیش بینی غبارآلودگی هوای سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نبود اتفاق نظر در شورای امنیت درباره اسنپ بک
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دولت برای مصوبه بنزینی خود اصلاحیه داد
مدارس مازندران فردا چهارشنبه غیرحضوری شد
دلار در مرکز مبادله ۱۱۲ هزارتومانی شد
«فواد ۱۲۸» سامانه‌ای برای شنیده شدن صدای مردم
مالکیت سامانه «کاتب» به سازمان ثبت منتقل می‌شود
تأکید شورای‌عالی شهرسازی بر تأمین زمین برای طرح‌های مسکن
اعلام ضوابط جدید تسهیلات مسکن
زلنسکی: مذاکرات برای پایان جنگ با روسیه به نتیجه نزدیک می‌شود
افزایش آلودگی هوا در کلان شهر‌ها؛ ورود سامانه بارشی از غرب
متن لایحه بودجه ۱۴۴۴ میلیارد تومانی سال ۱۴۰۵ منتشر شد
امروز آب دستگاه‌های پرمصرف قطع می‌شود
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
اختصاص ۹ هزار و ۱۰۰ واحد زمین برای متقاضیان طرح جوانی جمعیت در خوزستان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)