• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۳۲۴۴۵
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۱
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

ودیعه‌گذاران حج ۹۶، در فرصت ۵ روزه کاروان خود را انتخاب کنند

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان حج و زیارت گفت: ودیعه گذارانی که تاریخ سپرده گذاری آنان تا پایان شهریور سال ۸۵ بوده است و با فراخوان سازمان حج و زیارت از ۲۳ فروردین تا ۲۱ اردیبهشت نسبت به تکمیل ثبت نام خود تا سقف ۱۰ میلیون تومان اقدام کرده باشند از امروز ۲۴ اردیبهشت تا پنج روز فرصت دارند تا با انتخاب کاروان ثبت نام خود را قطعی کنند.

آزاد در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با تأکید بر تکمیل ثبت نام در مهلت پنج روزه افزود: بدیهی است که بعد از این مهلت، ممکن است اولویت‌های بعدی جهت تکمیل ظرفیت دعوت شوند و اگر این عزیزان بعد از این پنج روز مراجعه کنند طبیعی است که فقط در جاهای باقیمانده می‌توانند انتخاب کاروان کنند. 

وی با اشاره به اینکه ثبت نام‌ها به دو روش حضوری و اینترنتی انجام می‌شود گفت: در مراجعه حضوری متقاضیان با مراجعه به دفاتر حج و زیارت ثبت نامشان را قطعی خواهند کرد و در روش دوم از طریق سایت haj۹۶.haj.ir عملیات ثبت نام خودشان را نهایی کنند. 

آزاد در خصوص مدارک مورد نیاز برای ثبت نام متقاضیان افزود: عزیزانی که قبلاً مرحله مقدماتی ثبت نامشان را انجام داده اند در هنگام مراجعه به دفاتر حج و زیارت باید اصل فیش ثبت نام اولیه را که نشان دهنده واریز ۱۰ میلیون تومان است به همراه اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه و اصل و کپی کارت ملی یا شماره تأیید شده آن همراه داشته باشند، در صورت تکمیل نشدن ظرفیت ثبت نام و فراخوان اولویت‌های بعدی نیز ثبت نام کنندگان تکمیل ظرفیت لازم است اصل فیش ودیعه گذاری خود را به همراه بقیه مدارک برای ثبت نام به همراه داشته باشند. 

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان حج و زیارت با تأکید بر اینکه ثبت نام در کاروان‌های امسال در هشت گروه قیمتی تقسیم شده است گفت: البته ارائه خدمات در همه گروه‌های قیمتی یکسان است و اختلاف گروه‌های قیمتی به دلیل نوع هتل و نوع پروازهاست که قیمت هر گروه کاروانی را تعیین می‌کند. 

آزاد افزود: با تلاش سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری سعی شده است اختلاف قیمت آن چنانی در قیمت‌ها نداشته باشیم، اما اگر زائران با افزایش قیمتی برخورد کردند بدانند که آن متأثر از تغییر قیمت ارز، ارتقای خدماتی که در خیمه عرفات داده شده یا افزایش قیمتی است که در اقلام عربستان پدید می‌آید، اما در مجموع با همکاری خوب بانک ملی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان از سرفصل هزینه ودیعه گذاران سال‌های قبل کسر می‌شود که با احتساب آن و کسر یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بالاترین گروه قیمتی ما ۱۳ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان و پایین گروه قیمتی ۹ میلیون و ۶۷۰ هزار تومان خواهد بود. 

مدیرکل حج و زیارت استان تهران نیز در بازدید از یکی از دفاتر حج و زیارت گفت: ۴۶ دفتر به طور همزمان پذیرای ثبت نام حضوری زائران هستند و بیش از ۶۰۰ دفتر زیارتی به صورت داوطلبانه ثبت نام متقاضیان حج را به صورت رایگان انجام می‌دهند؛ تمامی دفاتر ما آماده هستند که ثبت نام زائران عزیز را بدون اخذ هیچ مبلغی انجام دهند. 

وی افزود: تمام زائران که گذرنامه ندارند حتماً در اسرع وقت برای دریافت گذرنامه اقدام کنند؛ اداره گذرنامه نیز مثل سال‌های پیش در این خصوص همکاری بسیار خوبی با زائران خواهد داشت. 

فرشید گفت: ظرفیت اعزام در کل استان تهران ۱۲ هزار نفر است که از ایستگاه پروازی تهران یعنی فرودگاه امام خمینی (ره) نزدیک ۲۰ هزار ظرفیت دارد و اعزام برخی کاروان‌های شهرهای مجاور را نیز برعهده خواهد داشت. 

مدیرکل حج و زیارت استان تهران افزود: چنانچه ظرفیت ۱۲ هزار نفری زائران حج در تهران تکمیل نشود احتمال اینکه تا پایان مهر نیز اولویت‌های جدید اعلام کنیم وجود دارد، بنابراین لازم است به ودیعه گذارانی که فیش‌های ۱۰ میلیونی شان را واریز کرده اند یادآور شویم که اگر قصد تشرف دارند حتماً در فرصت پنج روزه اقدام به نهایی کردن ثبت نامشان کنند، طبیعی است که بعد از این پنج روز متقاضیانی که حتی این ۱۰ میلیون تومان را واریز نکرده‌اند هم می‌توانند با مراجعه به دفاتر یا از طریق اینترنتی ثبت نامشان را قطعی کنند. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۵۵۰ کیلوگرم مواد مخدر در نایین
گلایه از امکانات شهری مهستان استان البرز
یادواره‌ای به یاد شهدای اقتدار وطن
عملیاتی شدن عبور ترانزیتی تحت پوشش «کارنه تیر»
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
جشنواره‌ای به رنگ زیتون
تغییر ساعت دیدار تراکتور – استقلال خوزستان
هفته چهارم لیگ برتر والیبال؛ شهدابی‌ها در صدر ماندند
حفاظت از خاک برای نفس زمین
روایتی از توانمندی یک هنرمند دارای معلولیت
برگزاری دوره آموزشی برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم
تجارت ایران و ترکیه از ۴.۵ میلیارد دلار گذشت
برگزاری جشنواره موسیقی بیت و حیران در سردشت
افتتاح واحد‌های مسکونی کمیته امداد در سجاس
انتقاد از نبود خدمات برخط برای مشترکین مخابرات
متروک ماندن ورزشگاه تنیس و پدل شهرقدس
ایجاد گمرکات تخصصی در مناطق آزاد
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
اجرای ۶۰ درصد از قانون حمایت از معلولین در استان قزوین
مشاهده چهار پلنگ ایرانی در یک قاب در سوادکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
سقف کیفری مهریه مشخص شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۶ نظر)
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)