• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۵۰۰۴۲
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۶
اجتماعی » تعاون و اشتغال

اختصاص بیش از 130 هزار میلیارد تومان برای رفاه اجتماعی

وزیر تعاون : دولت امسال بیش از 130 هزار میلیارد تومان برای رفاه اجتماعی و کاهش فقر در جامعه اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، علی ربیعی در حاشیه همایش رفاه اجتماعی " نگاهی به گذشته و چشم انداز آینده " در مصاحبه با خبرنگاران با بیان اینکه مقابله با فقر مهمترین رویکرد دولت تدبیر و امید است بر لزوم اجرای دقیق برنامه های پیش بینی شده در این زمینه از اقدامات دولت تدبیر و امید برای کاهش فقر از نگاه وزیر تعاونجمله مقابله با فقر مسکن، فقر آموزشی ، فقر خوراکی و فقر درمانی تاکید کرد.
وی شناسایی انواع فقر در جامعه را بسیار با اهمیت توصیف کرد و گفت: از مجموع اعتبارات پیش بینی شده برای رفاه اجتماعی و مقابله با فقر 40 هزار میلیارد تومان آن برای یارانه های نقدی، 37 هزار میلیارد تومان برای کمک های دولت به صندوق های بازنشستگی، 48 هزار میلیارد تومان برای بخش درمان و اجرای طرح تحول سلامت ، 10 هزار میلیارد تومان نیز برای بنیاد شهید و همچنین 10 هزار میلیارد تومان برای پرداخت یارانه نان اختصاص داده شده است .
ربیعی تاکید کرد: این در حالی است که بودجه 75 هزار میلیارد تومانی امسال سازمان تامین اجتماعی در اعتبارات رفاهی دولت نیامده است .
وی گسترش بیمه های اجتماعی را از راهکارهای دولت برای مقابله با فقر اعلام کرد و گفت : برهمین اساس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برنامه ای را در این خصوص تنظیم و تقدیم مجلس شورای اسلامی کرده است که در صورت تصویب آن بیش از 7 میلیون خانوار ایرانی که فاقد بیمه اجتماعی هستند تحت پوشش قرار می گیرند .
ربیعی وضع آسیب های اجتماعی را از جمله خودکشی ، اعتیاد و طلاق در مقایسه با استانداردهای جهانی خوب ارزیابی اما تاکید کرد : این روند نگران کننده است . 
وزیر تعاون با بیان اینکه دولت تلاش کرده است با اجرای سیاست های اقتصادی منسجم تورم را مهار کند از افزایش 15 پله ای شاخص های رفاهی در حوزه قدرت خرید مردم خبر داد و افزود: با توجه به اینکه آحاد مردم از نظر اقتصادی قوی نبودند اوضاع نگران کننده است.
وی ابراز امیدواری کرد: با سیاست هایی که دولت هدف گذاری کرده است تا 5 سال آینده چشم انداز بهتری داشته باشیم.

اقدامات دولت تدبیر و امید برای کاهش فقر از نگاه وزیر تعاون

وزیر تعاون شنیدن صدای فقرا را از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید برشمرد و گفت: این دولت طی سه سال اخیر تلاش کرده است با ایجاد تمهیدات ساختاری ، فرهنگی و نهادی ، صدای فقرا را بشنود .
 علی ربیعی با انتقاد از تریبون هایی که همچنان آمادگی شنیدن صدای فقرا را ندارند از رسانه ها خواست برای آموزش شیوه های جدید انتقال صدای فقرا اقدام کنند .
وی سیاست گذاری معطوف به فقرا و گسترش خیر جمعی را از دیگر برنامه هایی دانست که دولت برای کاهش فقر در جامعه اجرا کرده است 
ربیعی با بیان اینکه فقیران بخشی از جامعه مدنی به شمار می آیند به اهمیت تقویت انجمن های خیریه اشاره کرد و افزود : این انجمن ها می توانند به کمک جامعه مدنی بیایند .
وی مجموع اعتباراتی را که برای رفاه اجتماعی هزینه می شود بیش از 100 هزار میلیارد تومان دانست و گفت: دولت همواره تلاش می کند با ایجاد پایگاه های اطلاعاتی دقیق بخشی از هم پوشانی های حمایتی را در جامعه از بین ببرد .
وزیر تعاون کنترل شاخص های اقتصادی از جمله میزان تورم در جامعه را از دیگر برنامه های دولت برای مقابله با فقر اعلام کرد و افزود: بررسی ها نشان می دهد تا حدودی قدرت زندگی مردم افزایش یافته است .
ربیعی با تاکید براینکه دولت خود را موظف به شناسایی انواع فقر می داند تمرکز در فقر ، آموزشی ، فقر مسکن ، فقر معیشتی ، فقر خوراکی و فقر امنیت در آینده را از برنامه هایی اعلام کرد که دولت با جدیت آنها را دنبال کرده است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات فعالان اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد از رئیس جمهور
راه اندازی شعبۀ استان خوزستان انجمن علمی مطالعات نهج‌البلاغه
تکمیل طرح‌های نیمه تمام و بهبود فضای کسب و کار در خراسان شمالی
اولین برف پاییزی ارتفاعات خلخال را سفید پوش کرد
پیروزی پرگل المپیاکوس و گلزنی طارمی
جنجال بر سر تغییر یک نام صهیونیستی در ایرلند
وداع باشکوه با شهید خوشنام در همدان
تشییع پیکر همسر و فرزند معاون رئیس‌جمهوری در مشهد
تشییع و خاکسپاری یک شهید گمنام در بندرعباس
رقابت ۵۰ دانش‌آموز مازندرانی در مسابقات جهانی محاسبات ذهنی
روز‌های پایانی برداشت سیب زمینی در اقلید
عزت ایران اسلامی مرهون فداکاری مادران شهداست
لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی ایران از دست نداده‌ایم
ضرورت مدیریت یکپارچه آب با توسعه‌ی همکاری‌های منطقه
نیکسون و کشتار دانشجویان، از تهران تا آمریکا
قم میزبان آئین تجلیل از مادران و همسران شهدا
استقرار بالگرد آتش نشانی در دزفول
استقلال قم راهی فینال شد
قوانین موجود، ظرفیت لازم برای سالم‌سازی محیط اجتماعی را دارند
تشریح برنامه هاودستاورهای توسعه ای آذربایجان غربی دربرنامه زنده استاندار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرایند جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها آغاز شد
سقف کیفری مهریه مشخص شد
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
اگر آمریکایی‌ها امنیت ایران را تهدید کنند برخورد خواهیم کرد
ترمینال زنجان نیازمند توسعه زیرساخت و نوسازی ناوگان است
آغاز رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه از فردا
از بنزین تا هواشناسی! پاسخ دولتی‌ها به سوالات خبرنگاران
طرح اصلاح قانون محکومیت‌های مالی، تعرضی به قانون مهریه نکرده است
سپاه بزرگترین سازمان ضد تروریستی دنیا
بهسازی و آسفالت جاده روستای دمه در بخش سرفاریاب
افزایش ۹۶ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش برف در جاده کرج کندوان
رهبر انقلاب: زن، کارگزار خانه نیست، مدیر است
پخش زنده قرعه کشی جام جهانی فوتبال از شبکه سوم سیما
تأکید پزشکیان بر بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است  (۲۶ نظر)
سقف کیفری مهریه مشخص شد  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
تخلف در تبدیل رایگان خودرو‌های بنزینی به دوگانه سوز  (۱ نظر)
کاشت ۲۵۰۰ اصله نهال اکالیپتوس در مزارع کارون  (۱ نظر)