اوحدی:
زائران برای شرکت در مراسم اربعین از مرز سومار اعزام نمیشوند
رئیس سازمان حج و زیارت: مرز سومار نیاز به زیرساختهای جدی دارد که بعید به نظر میرسد این زیرساختها برای امسال فراهم شود.

سعید اوحدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما درباره آخرین وضع مرز سومار برای تردد زائران اربعین افزود: با توجه به آخرین جلسه کمیته کنسولی وزارت امور خارجه که به صورت دو جانبه با حضور مسئولان این وزارتخانه و نیروی انتظامی برگزار شد؛ زائران برای شرکت در مراسم پیاده روی اربعین از مرز سومار اعزام نمی شوند.
وی گفت: بر این اساس و طبق جمع بندی کمیته اعزام در سازمان حج و زیارت تصمیم برآن شد که امسال هم مانند سال های گذشته زائران کشورمان از 3 مرز مهران، چذابه و شلمچه به مراسم اربعین اعزام خواهند شد.
رئیس سازمان حج و زیارت پیش از این گفته بود در صورت بازگشایی مرز سومار با برنامه ریزی قبلی و اعمال تغییراتی در سایت سماح، گروهی از زائران اربعین را از این مرز اعزام می کنیم.