پخش زنده
امروز: -
یک نیکوکار اهوازی 2 هزار ماسک در بین شهروندان اهوازی توزیع کرد .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان رئیس جمعیت هلال احمر اهواز گفت: با بروز پدیده
گرد و غبار در خوزستان، یک فرد نیکوکار ۲ هزار ماسک تهیه کردو آنها را برای توزیع بین مردم اهواز در اختیار هلال احمر گذاشت.
فتح
الله هاشم نژاد افزود: ماسک های تهیه شده صبح امروز توسط این نهاد
میان مردم توزیع شد.
وی با بیان اینکه هیچگونه اعتباری برای خرید ماسک به جمعیت هلال احمر اختصاص نیافته است اظهار کرد: پارسال جمعیت هلال احمر خوزستان چهار میلیارد ریال از اعتبارش ، ماسک خریداری کرد.
رئیس جمعیت هلال احمر اهواز عنوان کرد: همچنین جمعیت هلال احمر اهواز2 دستگاه آمبولانس در سطح شهر برای رسیدگی به مردم در شرایط هوای ناشی از ریزگردها مستقر کرده است.
میزان ریزگردها در خوزستان به 10 برابر حد مجاز رسیده است ، بطوری که میزان غلظت ریزگردها در اهواز یکهزار و 949میکروگرم بر متر مکعب در شهرهای آبادان یکهزار و 878، سوسنگرد یکهزار و 526، شادگان یکهزار و 499 و ماهشهر یکهزار و 133میکروگرم بر مترمکعب ثبت شد.
کانون گرد و غبار دیروز و امروز از بیابانهای شمال عراق برخاسته است .