ترویج کشت پیاز زعفران در فارس
پیاز زعفران استهبان در میان کشاورزان شهرستان های سپیدان،آباده،نیریز و خرامه توزیع شده تا کشت این محصول در استان فارس توسعه یابد .
به گزارش خبرگزاری صداو سیما ، مدیر جهاد کشاوزی شهرستان استهبان گفت: کشت زعفران بهترین گزینه برای مناطقی است که با مشکل کمبود آب
روبهرو هستند چراکه آبیاری زعفران در پاییز و زمستان انجام و عمده آب مورد
نیاز از بارندگیها تأمین میشود .
رنجبر افزود : زعفران در هر هکتار 3 هزار مترمکعب آب در یک سال مصرف می کند.
وی با بیان اینکه استهبان قطب تولید زعفران استان است گفت: متوسط تولید
زعفران در هر هکتار 5 کیلوگرم است و سالانه هزار و 800 کیلوگرم زعفران خشک
در این شهرستان برداشت می شود.
رنجبر گفت: زعفران استهبان به لحاظ کیفیت، عطر و طعم کمنظیر است و 30
درصد از آن به کشورهای اسپانیا، آلمان، فرانسه، چین، ژاپن ، کره جنوبی و
حوزه خلیج فارس صادر میشود.