• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۲۹۸۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی

سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند

معاون حقوقی و پارلمانی سپاه سازمان‌های بین‌المللی را بازیچه کشور‌های آمریکایی و اروپایی دانست و گفت: این سازمان‌ها در جنگ اخیر هیچ واکنشی نشان ندادند و در قبال قطر نیز چنین رفتاری داشتند.

*** سازمان‌های بین‌المللی بازیچه دست آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها هستند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «سهرابعلی شمخانی» معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در مراسم رونمایی از دادنامه پرونده دادخواهی خانواده شهدای امنیت، یاد و خاطره شهدای امنیت سال ۱۴۰۱ را گرامی داشت و از ایثارگری کسانی که امنیت کشور را برقرار کردند و جلوی خسارت‌های ناشی از اقدامات اشرار آمریکایی و برخی افراد فریب‌خورده را گرفتند، تجلیل کرد.

شمخانی گفت: رسانه‌ها صدای دادخواهی خانواده شهدا به مردم و جهانیان هستند. این پرونده توسط وکلای انقلابی در سراسر کشور پیگیری شده و دو دادگاه در تهران با حضور خانواده شهدا برگزار و رأی آن صادر شده است.

معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلای اسلامی در ادامه جنایت‌های آمریکا را به عنوان کشوری خبیث و جنایتکار معرفی کرد و افزود: آمریکا بیش از ۲۰۰ جنگ و کودتا راه‌اندازی کرده و بیش از ۱۰۰ میلیون نفر را به قتل رسانده است. این کشور علاوه بر ورود مستقیم به جنگ‌ها، با حمایت از رژیم صهیونیستی و گروه‌های تروریستی موجب شهادت مردم شده که این ذات خبیثانه آمریکا است.

وی با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور فعلی آمریکا مبنی بر اینکه «هر کشوری که قدرت داشته باشد بر حق است»، گفت: کشور‌های استعمارگر مانند انگلیس، فرانسه، ایتالیا، پرتغال و بلژیک تعداد زیادی از مردم را به قتل رسانده و مستعمره ساخته‌اند. در جنگ جهانی اول، انگلیسی‌ها، هند را که ۵۰ سال از استقلالش گذشته بود، به قتل رساندند و فرانسوی‌ها تونل‌هایی پر از جمجمه مردم آسیا و آفریقا ساخته‌اند و به آن افتخار می‌کنند.

شمخانی با بیان اینکه مبنای اعتقادی این کشور‌ها بر اساس یهودیت است که هر کس قدرت دارد باید آقای جهان باشد، افزود: رفتار رئیس‌جمهور آمریکا با روسای جمهور کشور‌های اروپایی و منطقه نشان‌دهنده این واقعیت است.

وی همچنین سازمان‌های بین‌المللی را بازیچه کشور‌های آمریکایی و اروپایی دانست و گفت: این سازمان‌ها در جنگ اخیر هیچ واکنشی نشان ندادند و در قبال قطر نیز چنین رفتاری داشتند. دموکراسی و حقوق بشر امروز به ابزاری برای فریب مردم جهان تبدیل شده است.

معاون حقوقی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: آمریکا با ایجاد کودتا در کشورمان سبب عقب‌ماندگی ۲۵ ساله ایران شده و کشور را غارت کرده است. حضور این کشور باعث جدایی بحرین از ایران شده است.

وی با استناد به اعترافات جو بایدن، رئیس جمهور سابق آمریکا، و مقامات آمریکایی، گفت: آمریکا در سال ۱۴۰۱ از اغتشاشگران حمایت و کار تجهیز آنها را برعهده گرفت. آمریکایی‌ها با راه‌اندازی جنگ شناختی تلاش کردند جوانان را تحریک کنند، اما به اهداف خود نرسیدند.

معاون حقوقی سپاه افزود: دشمنان با امپراتوری رسانه‌ای خود سعی کردند مردم را وارد میدان اغتشاش کنند، اما همانند گذشته شکست خوردند. سالیانه هزار و ۲۰۰ نفر از مردم آمریکا توسط پلیس کشته می‌شوند و چنین کشوری ادعای حقوق بشر دارد، اما اقدامات فتنه‌انگیز در کشور ما انجام می‌دهد.

وی تأکید کرد که دشمنان با شعار «زن، زندگی، آزادی» که توسط نتانیاهو طراحی شده است، قصد داشتند کشور را به آشوب بکشانند، اما موفق نشدند.

شمخانی با بیان اینکه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آخرین توطئه‌ای که آمریکایی‌ها علیه ما انجام داند و همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند این توطئه زیر سر آمریکایی‌ها است، گفت: شبکه ۱۳ اسرائیل مستندی پخش کرد که جنگ را ما طراحی کردیم و ۲۰ سال با آمریکا بر روی نقشه جنگ کار کردیم.

معاون حقوقی سپاه ادامه داد: اسرائیلی‌ها اعلام کردند ما ایرانی‌ها را با مذاکره فریب دادیم و برای حمله به ایران با آمریکا رزمایش‌هایی برگزار کردیم. 

وی تصریح کرد: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، رژیم صهیونیستی ضرباتی خوردند که دیگر به فکر چنین جنایاتی نباشند. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رفع تصرف ۱۷۷ هکتار از اراضی ملی طارم
میزبان هم مقابل شاگردان اکبری دوام نیاورد
خبر‌هایی از اعزام دختران دانش آموز دامغان به اردوی راهیان نور
پلمب دو مطب غیرمجاز پزشکی در لرستان
نشان برنز سهم تیم تنیس روی میز مردان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
تیم ۱۰۰ در ۴ شنای آزاد ایران از کسب نشان بازماند
نجات آب بر پایه سازگاری با کم آبی در خراسان شمالی
استفاده از هنرمندان برای تولید عکس‌های جدید از افرادی که قبلا گم شده‌اند
معارفه مدیر حوزه‌های علمیه خواهران چهارمحال وبختیاری
آغاز اجرای طرح ملی ارتقای سلامت اجتماعی «سلام» در ایلام
تأمین اعتبار ۵ پروژه ورزشی شهرستان کوهدشت
آراد مهدی‌زاده در شنای ۵۰ متر قورباغه پنجم شد
معافیت‌های گمرکی و مالیاتی برای محصولات فناورانه
پیگیری مشکلات نوبت دهی الکترونیکی بیمارستان‌ها
شهرداران کوچک و ماموریت‌ های بزرگ
پویش ایران‌جان این‌بار به سرزمین زعفران رسیده؛ قائنات در شمال شرق کشور
تاکید غریب آبادی بر ضرورت رهاسازی آب سد سلما برای تامین آب شرب مشهد
سلیمی: سطح رقابتها برابر با جهانی بود
مدیران دستگاه‌های اجرایی پیگیر جذب منابع مالی باشند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)