• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۳۱۵۶
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
پلیس حرفه ای؛

تجزیه و تحلیل، مبنای اجرای مأموریت‌های ناجا

رئیس پلیس راهور ناجا: امروز مأموریت‌ها در نیروی انتظامی بر اساس تجزیه و تحلیل‌ها و به صورت علمی انجام می‌شود

مأموریت‌های ناجا با تجزیه و تحلیل و بر اساس علم اجرا می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرتیپ «تقی مهری» رئیس پلیس راهور ناجا صبح امروز در دوره استانداردسازی و تعالی رفتار کارکنان راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به راهپیمایی ۲۲ بهمن اظهار داشت: پلیس در این مراسم در حوزه انتظامی و ترافیکی در سراسر کشور توانست به خوبی عمل کند.
وی افزود: در نیروی انتظامی توجه ویژ‌ه‌ای به موضوع آموزش شده و قرارگاه جهادی تربیت و آموزش در نیروی انتظامی راه‌اندازی شده است.
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: امروز مأموریت‌ها در نیروی انتظامی بر اساس تجزیه و تحلیل‌ها و به صورت علمی انجام می‌شود.
سردار مهری با بیان اینکه اهداف شناختی، گرایشی و رفتاری از مهترین موضوعات این دوره‌هاست، افزود: از نظر شناختی به دنبال این هستیم که همه کارکنان پلیس راهور مبنای رفتاری خود را تحکیم ببخشند و با نگرش‌های نو آشنا شوند.
وی بیان کرد: جامعه از نظر فرهنگ و سواد در سطح بالایی قرار دارد و اقناع‌سازی نقش مهمی در جامعه دارد و ما به دنبال این هستیم که رفتار ترافیکی همکارانمان افزایش یابد.
رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که نگاه منفی نسبت به پلیس از بین برود و پلیس حرفه‌ای و با اخلاق اسلامی داشته باشیم.
سردار مهری با بیان اینکه در این دوره‌ها به دنبال انتقال تجربه در سراسر کشور هستیم، گفت: ما به دنبال وحدت رویه در بین کارکنان پلیس راهور و اجرا کردن گفتمان پلیس در سراسر کشور هستیم.
وی ادامه داد: با اجرای این دور‌ه‌ها شکایات از پلیس راهور کمتر شده و ما به دنبال این هستیم که حتی یک شکایت هم وجود نداشته باشد.
رئیس پلیس راهور ناجا افزود: خویشتن‌داری باید از اولویت‌های کارکنان پلیس راهور و راهنمایی و رانندگی باشد؛ همچنین صبر و مقاومت از دیگر ویژگی‌هایی است که باید کارکنان ما از آن برخوردار باشند.
سردار مهری اضافه کرد: علاقه‌مندی و دلسوزی از دیگر ویژگی‌های پلیس است و اگر علاقه‌مندی و دلسوزی نباشد، مأموریت‌ها به خوبی اجرا نمی‌شود.
وی امانتداری را از دیگر ویژگی‌های پلیس تراز انقلاب برشمرد و گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های پلیس موفق، قناعت و صداقت است و ما باید در انجام وظایف خود با صداقت عمل کنیم و بر حقایق سرپوش نگذاریم.
رئیس پلیس راهور ناجا تأکید کرد: باید وظایف خود را بر اساس ارزش‌های اسلامی انجام دهیم و یک پلیس در تراز انقلاب باشیم.
سردار مهری با بیان اینکه اگر جایی اشتباه کردیم باید با شهامت، اشتباه خودمان را بپذیریم، گفت: تنها پلیسی که در بین پلیس‌های تخصصی می‌بیند، قضاوت می‌کند، حکم صادر می‌کند و آن را اجرا می‌کند، افسر پلیس راهنمایی و رانندگی است.
وی افزود: افسران پلیس باید با سخت‌گیری و دقت مأموریت‌های خود را انجام دهد و افسران راهنمایی و رانندگی باید با قاطعیت با مجرمان برخورد کنند.
رئیس پلیس راهور ناجا اضافه کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های افسران پلیس ما ایثارگری است و اگر امروز ما استقلال و آزادی داریم به دلیل ایثارگری است.
سردار مهری ادامه داد: عدم مقابله به مثل با پرخاشگران یکی دیگر از ویژگی‌های افسران ما است و ما باید ضمن داشتن اقتدار به بهترین شکل با رانندگان متخلف صحبت کنیم.
وی با بیان اینکه پلیس در معرض دید همگان است، گفت: مأموران ناجا باید مقتدر، هوشیار و عادلانه با متخلفان برخورد کند و برای داشتن پلیسی در تراز انقلاب اسلامی باید تحرک و پویایی داشته باشیم و متوقف نشویم.
رئیس پلیس راهور ناجا تأکید کرد: در برخورد‌ها نباید باعث ایجاد تنش و مشکل در جامعه شویم و با بردباری و ادب با رانندگان و عابران پیاده برخورد کنیم.
 
هشدار رئیس پلیس راهور درباره افزایش یک درصدی جان‌باختگان تصادفات
رئیس پلیس راهور ناجا گفت: در ۹ ماهه امسال در تصادفات، آمار جان‌باختگان حدود یک درصد افزایش داشته است.
 سردار «تقی مهری» رئیس پلیس راهور ناجا با اشاره به اینکه موضوع آموزش یکی از رویکرد‌های مهم و اصلی در نیروی انتظامی است، اظهار داشت: این دوره‌ها در افزایش رفتار ترافیکی ماموران راهنمایی و رانندگی با کاربران ترافیک تاثیر به‌سزایی دارد؛ همچنین این دوره‌ها نقش مهمی در انتقال تجربیات افسران راهنمایی و رانندگی و رسیدن به یک وحدت رویه در برخورد با متخلفان دارد.
وی در خصوص حمله دو راننده متخلف به سرباز راهنمایی و رانندگی در تهران گفت: پلیس اقدامات متخلفانی را که با مأموران راهنمایی و رانندگی برخورد کنند از طریق مراجع قانونی و دستگاه قضا پیگیری خواهد کرد.
سردار مهری در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه این دوره‌ها چقدر در کاهش شکایات از افسران راهنمایی و رانندگی موثر بوده است، گفت: از زمانی که این دور‌ه‌ها در ناجا شروع شده است، کمترین شکایت از مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی داشتیم و این کاملاً محسوس بوده است.
رئیس پلیس راهور ناجا در خصوص اجرای طرح زوج و فرد در کشور افزود: موضوعات مطرح در حد یک طرح هست و تا زمانی که تصویب نشود، اجرایی نخواهد شد.
وی با اشاره به طرح‌های ترافیکی نوروزی خاطرنشان کرد: از اول اسفند خرید‌های نوروزی شروع و طرح‌های ترافیکی اجرا خواهد شد؛ همچنین پیش‌بینی ما این است که سفر‌های نوروزی افزایش یابد.
این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: بیش از ۸۰۰ هزار خودرو نو شماره‌گذاری شده و به چرخه ترافیکی وارد شد.
سردار مهری در خصوص صدور گواهینامه گفت: هم‌اکنون هیچ‌گونه مشکلی در صدور گواهینامه نداریم و کسانی که در آزمون‌ها قبول می‌شوند، در مدت کمتر از یک ماه گواهینامه خود را دریافت خواهند کرد.
رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه امسال در تصادفات صورت گرفته، تعداد جان‌باختگان حدود یک درصد افزایش داشته است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
روایت نهفته شهادت در دل کوچه‌ای رو به آسمان
دیدار بی واسطه مردم با مسئولان پای میز خدمت در بوکان
تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است
جهان امروز نیازمند روایت‌های صادقانه، انسانی و دغدغه‌مند است
رفع تصرف ۵ هکتار از اراضی ملی شهرستان اشنویه
مادورو: هیچ امپراتوری قادر به زانو درآوردن ونزوئلا نیست
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
انتصاب محمد رستگار به سمت معاون توسعه و فناوری رسانه 
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
گیلان توان ایجاد اشتغالی فراتر از برنامه سالانه را دارد
گلایه تولید کنندگان از صدور بخش نامه‌های خلق الساعه
بررسی وضعیت آبی تالاب سولدوز نقده
تخته گاز خودروسازان مونتاژی در قیمت‌
بسته خبری گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۱۱
انتقاد سخنگوی وزارت صمت از اختیارات شورای رقابت
سیمرغ بلورین در دستان برگزیدگان جشنواره فیلم فجر
افتتاح درمانگاه تأمین اجتماعی آبدانان
کشف محموله آرد غیرمجاز در سبزوار
کاهش نسبی دما در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)